Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Το γατοτούνελ μας τελείωσε!:rolleyes: Το έχω δώσει εδώ και καιρό στη Ruko. Μάλλον στο δωμάτιό μου θα γίνει η συνάντηση που είναι εξοικειωμένα και τα δύο με τον χώρο. Τα χαστουκάκια από τον μικρό είναι αναμενόμενα, εδώ στο σεσουάρ έδωσε χθες στον Χιόνη δε θα δώσει?:lol: Δεν το φοβάμαι αυτό. Φοβάμαι μήπως ο μεγάλος χώσει καμία στο μικρό και το ψάχνουμε....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως πανε τα νεα απο το μετωπο ασπασια ? :redface:ακομα την κυανοκρανο κανεις :lol:η συνηθισαν ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από την Πέμπτη που είναι όλη μέρα μαζί η κατάσταση έχει ως εξής: ο Χιόνης πλησιάζει να μυρίζει τον μικρό, ο μικρός ρίχνει σφαλιάρες. Ο Χιόνης κοιμάται, ο μικρός ορμάει και του δαγκώνει την ουρά. Ο Χιόνης πάει να κάτσει ήσυχος στην πίσω βεράντα μπας και δροσιστεί ο μικρός τον κυνηγάει και χοροπηδάει γύρω του ρίχνοντας και μερικές. Μια στις τόσες ο Χιόνης τα παίρνει στο κρανίο και βάζει τον μικρό κάτω ο οποίος ανάσκελα του τύπου παραδίνομαι αρχίζει να σκούζει για να πάω να τον σώσω. Μετά από 2' έχουμε πάλι τα ίδια. Κυνηγητό, σφαλιάρες κλπ. Τις τελευταίες 2 μέρες λόγω υπερβολικής ζέστης έχουν ηρεμήσει τα πράγματα γιατί είναι και οι 2 τέζα. Ο ένας στην μπροστινή και ο άλλος στην πίσω βεράντα. Ο Πίπης χθες έκανε και το πρώτο του εμβόλιο, κατά την διάρκεια του οποίου κοιμόταν (!!!!) ενώ όση ώρα τον εξέταζε ο γιατρός γουργούριζε ευτυχισμένος! Καμμία απολύτως σχέση με τον Χιόνη που όποτε μπαίνει στη γατοφόρο και πάει στο γιατρό τα κάνει πάνω του...
Ο δε Πίπης αντί ως φυσιολογικό γατάκι να έχει κάποια αδιαθεσία μετά το εμβόλιο, αντιθέτως έκανε λες και του είχαν δώσει σπίντα! Μάλιστα από χθες σκέφτομαι να τον μετονομάσω σε Taz γιατί όλη την ώρα τρέχει σαν παλαβό πάνω-κάτω, χοροπηδάει, τρώει το καταπέτασμα και δαγκώνει ακατάπαυστα!!!!;)
Α! Και για να μην το ξεχάσω, ο Πίπης έχει πάρει πολύ τα πάνω του. Από 800 γραμμάρια που ήταν το περασμένο Σάββατο (16/6) χθες (25/6) είχε φτάσει αισίως το 1,200!!! Φοβάμαι ότι θα γίνει τεράστιος!!!:blink:

:) :) :) :) :) Ασπασία πολύ καλά τα νέα σας και μεις μια από τα ίδια παίζουν μαζί τρέχουν γίνετε χαμός,όλα ταλεφταείναι όταν Όμορφος από γλείψιμο το γυρίζει σε δαγκωνίτσες και ο Πρίγκιπας(λέγετέ με Πίτσι σας παρακαλώ)κάνει τον ψώφιο.
Εμείς τα έχουμε ταράξει στο αιρκοντίσιο,ένα 12 για 80τμ,τήν πρώτη μέρα με τις ζέστες τα βρήκαμε σαν ψόφια από τότε μέσα,βγαίνουμε μόνο για πιπή,όχι Πίπη.
Ο Όμορφος έχει ηρεμήσει πολύ και δυστυχώς ακόμα δεν πήγαμε για στείρωση.

Συνημμένα

• 19052007091.jpg
    19052007091.jpg
    645,1 KB · Εμφανίσεις: 43
Ο Όμορφος έχει ηρεμήσει πολύ και δυστυχώς ακόμα δεν πήγαμε για στείρωση.
Εμείς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να γλυφόμαστε αλλά όπου να ειναι θα γίνει και αυτό! Πόπη μου μην τον αφήνεις τον Όμορφο αστείρωτο μη δεις καμιά λαχτάρα! Μετά τη δική σου ιστορία και αν και ο Χιόνης είναι στειρωμένος είμαι τρομοκρατημένη και σε κάθε χχχχ ή νιαούρισμα του μικρού που ακούω τρέχω πανικόβλητη να τα χωρίσω...:(

ποσο ειναι Ασπασια ο Πιπης?(σε ηλικια εννοω).τεραστια αλλαγη βαρους:blink:

ποσο ειναι Ασπασια ο Πιπης?(σε ηλικια εννοω).τεραστια αλλαγη βαρους:blink:
Ο κ.Πάνος είπε ότι είναι 2 μηνών και 1 εβδομάδας! Είπε να του δίνουμε όσο φαγητό θέλει, αλλά αυτό το σκατούλι πεινάει συνέχεια!!!:confused:

Εμείς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να γλυφόμαστε αλλά όπου να ειναι θα γίνει και αυτό! Πόπη μου μην τον αφήνεις τον Όμορφο αστείρωτο μη δεις καμιά λαχτάρα! Μετά τη δική σου ιστορία και αν και ο Χιόνης είναι στειρωμένος είμαι τρομοκρατημένη και σε κάθε χχχχ ή νιαούρισμα του μικρού που ακούω τρέχω πανικόβλητη να τα χωρίσω...:(

Το ξέρω Ασπασιά και εγώ φοβάμαι και ο μικρος στις 21 έκλεισε τους 3 μηνες και δεν του έχω κάνει ακόμα ούτε ένα εμβόλιο,αλλά μας πάνε όλα ανάποδα υπολογιστές χάλασαν,το ψυγείο μας χάλασε,έχω πέσει πολύ πίσω οικονομικά.:/:
Να σας πω και την αλήθεια ότι κάποια στιγμή είπα στα παιδιά να τα δώσουμε τα γατούλια για να έχουν πιο σωστή φροντίδα,μόνο που δεν με φάγανε,ήδη μου έχουν χρεώσει το θάνατο του μικρούλι.:(

Eγώ δεν πιστευω τοσο πολύ οτι «αντρες» πρεπει να γλύφονται οσο να τα βρουν γενικά και να κάνουν παιχνίδι και παρέα. Tώρα αν τα παιδιά αγαπηθούν πολύ τι να κάνουμε, θα το ανεχτούμε :rolleyes: Σημασία έχει πάντως να μην βαριουνται όταν είναι μονοι τους και να έχουν ένα «συνγατο» σε αυτον τον κόσμο :) να πουν μια γατοκουβέντα βρε αδερφέ!!!

Ασπασια μην ανησυχεις. Ολα θα πανε μια χαρα με τα μικρα. Υα δυσκολα τα περασατε απαλα. Τυχερη με τον Χιονη!!!
:) :) :)

Α μια χαρα τα πανε τα πουλακια μου :up: οσο για τον μικρο που χαιδευεται μην τρεχεις συνεχεια να τον σωζεις .... να μαθει να μην τον πειραζει τον χιονη να μην τις τρωει μετα :lol:... ετσι και η Ιολη παει και πειραζει την Φαιδρα και οταν τα παιρνει η μεγαλη και της ριχνει καμμια αναποδη μετα καθεται ανασκελα και παραδιδεται και καλα ...και μετα παλι τα ιδια ... δεν χρειαζεται να δεις και τις 2 βασικα δεν προλαβαινεις να τις δεις και τις 2 την μια βλεπουμε και η αλλη ειναι παντα η μπροστα η πισω :lol: Οσο για το περιστατικο της ποπις τι να σου πω δεν πιστευω οτι συμβαινει τοσο συχνα γιατι και με μια φιλη μου που το συζητουσα και εχει χρονια γατια λεει να τσακωθουν οκ λογικο αλλα να το σκοτωσει ετσι εμ ψυχρο κατι εγινε ... Οποτε να υποθεσω οτι ο Πιπης εγινε μελος της οικογενειας σας πια ε ? :up::D

Ειναι γεγονός πως πρέπει μόνα να βρούν τις ισορροπίες και τα όρια μεταξύ τους. Οπως και στα παιδακια. Αλλά αν χοντραίνει πολύ η κατασταση μπορείς να επέμβεις. Κατα τα άλλα θα μάθει και ο μικρός μεχρι πού τον παίρνει. Είναι απίστευτη η Φύση. Κι ο Χιόνης πολύ καλό γατακι που δέχτηκε το μικρύλι!!!

Κουτσουνος ο χιονης σαν την Φαιδρα μου αν δεν τα ειχαμε και τα 2 στειρωμενα χαλαρα θα σου ελεγα να τα ζευγαρωσουμε καλοψυχα τα κουτσουνια μου :)αν και χασανε την αποκλειστικοτητα οκ το δεχτηκαν:cool: αντε να γινοτανε το αντιθετο να ειχα την Ιολη μεγαλη και να εφερνα αλλο γατακι μικρο θα ειχαμε εχθροπραξιες η μικρη απαιτει και σαν σιαμακι ειναι και κτητικη μην διανοηθουμε το πρωι να σηκωθουμε και δεν της δωσουμε σημασια ... αρχιζει τα μιουυυ :lol:

ασπασια μου χαιρομαι που τα βρηκανε τα κουτσουνακια σου!μην ανησυχεις για την ορεξη του πιπη και η λιλα σαν τρελη τρωει ακομα.οσο ειναι στην αναπτυξη δεν χρειαζεται να τα πιεζουμε.αν και τον βλεπω να γινεται πολυ γαταρος ο πιπης.θυμασαι διαφορα με το μωρο της ελενης.;)

Όντως, είχε μεγάλη διαφορά από το μωρό της Ελένης (Σαρδέλα) κι ας είναι ο Πίπης μικρότερος. Πριν λίγο κοιμόταν και όπως ήταν απλωμένος στο κρεβάτι μου φάνηκε τεράστιος σε σχέση με 2 εβδομάδες πριν που τον βρήκα. Πρίν λίγο πήγε ο Χιονούλης μου να τον μυρίσει που κοιμόταν και τον έγλυψε κι όλας, αλλά ξύπνησε ο μικρός και του τράβηξε χαστούκι... Μετά άρχισαν πάλι κυνηγητό! Φταίει μετά ο Χιόνης που του τις ρίχνει ώρες-ώρες?:happy:

Αθώα,αθώα τα μεγάλα μας :lol: :lol: :lol: :lol: και μας πριν λίγο ο μικρος έπαιζε με την ουρά του μεγάλου που έτρωγε,πόσο να αντέξει ο καημένος ούτε να φάει με την ησυχία του δεν τον αφήνει.

A, oλα κι ολα! Tου Xιόνη είναι το σπίτι που τον φιλοξενεί (προς το παρον /μετά μόνιμος με το καλό) ετσι το βλέπει κι ο Xιόνης. Πρέπει να του δείξει οτι ειναι ο αρχηγός μην του πάρει τον αέρα το σκατουλάκι! Kαλά κάνει λοιπόν και τις χώνει καμμιά φορά. Oμως ήδη είναι πολύ θετικός το πουλάκι μου, μπράβο του που τον έγλυψε :inlove:

τωρα ειδα τις φωτογραφιες του μικρου στην γκαλερυ.Ασπασια,τι απιστευτο γατονι ειναι αυτο:inlove: :inlove: :inlove: ???ειδικα η φωτογραφια που καθεται αραχτος ανασκελα ειναι θεικη:P :rolleyes: :lol: !!!!!

Όσο όμορφο και αθώο δείχνει στις φωτογραφίες, τόσο διαολάκι είναι. Πλέον τον φωνάζουμε Taz, διαβολίτσι και δρακουλίνι!!!....:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back