aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το έχω δώσει εδώ και καιρό στη Ruko. Μάλλον στο δωμάτιό μου θα γίνει η συνάντηση που είναι εξοικειωμένα και τα δύο με τον χώρο. Τα χαστουκάκια από τον μικρό είναι αναμενόμενα, εδώ στο σεσουάρ έδωσε χθες στον Χιόνη δε θα δώσει?
Δεν το φοβάμαι αυτό. Φοβάμαι μήπως ο μεγάλος χώσει καμία στο μικρό και το ψάχνουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακομα την κυανοκρανο κανεις
η συνηθισαν ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο δε Πίπης αντί ως φυσιολογικό γατάκι να έχει κάποια αδιαθεσία μετά το εμβόλιο, αντιθέτως έκανε λες και του είχαν δώσει σπίντα! Μάλιστα από χθες σκέφτομαι να τον μετονομάσω σε Taz γιατί όλη την ώρα τρέχει σαν παλαβό πάνω-κάτω, χοροπηδάει, τρώει το καταπέτασμα και δαγκώνει ακατάπαυστα!!!!
Α! Και για να μην το ξεχάσω, ο Πίπης έχει πάρει πολύ τα πάνω του. Από 800 γραμμάρια που ήταν το περασμένο Σάββατο (16/6) χθες (25/6) είχε φτάσει αισίως το 1,200!!! Φοβάμαι ότι θα γίνει τεράστιος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασπασία πολύ καλά τα νέα σας και μεις μια από τα ίδια παίζουν μαζί τρέχουν γίνετε χαμός,όλα ταλεφταείναι όταν Όμορφος από γλείψιμο το γυρίζει σε δαγκωνίτσες και ο Πρίγκιπας(λέγετέ με Πίτσι σας παρακαλώ)κάνει τον ψώφιο.Εμείς τα έχουμε ταράξει στο αιρκοντίσιο,ένα 12 για 80τμ,τήν πρώτη μέρα με τις ζέστες τα βρήκαμε σαν ψόφια από τότε μέσα,βγαίνουμε μόνο για πιπή,όχι Πίπη.
Ο Όμορφος έχει ηρεμήσει πολύ και δυστυχώς ακόμα δεν πήγαμε για στείρωση.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμείς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να γλυφόμαστε αλλά όπου να ειναι θα γίνει και αυτό! Πόπη μου μην τον αφήνεις τον Όμορφο αστείρωτο μη δεις καμιά λαχτάρα! Μετά τη δική σου ιστορία και αν και ο Χιόνης είναι στειρωμένος είμαι τρομοκρατημένη και σε κάθε χχχχ ή νιαούρισμα του μικρού που ακούω τρέχω πανικόβλητη να τα χωρίσω...Ο Όμορφος έχει ηρεμήσει πολύ και δυστυχώς ακόμα δεν πήγαμε για στείρωση.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο κ.Πάνος είπε ότι είναι 2 μηνών και 1 εβδομάδας! Είπε να του δίνουμε όσο φαγητό θέλει, αλλά αυτό το σκατούλι πεινάει συνέχεια!!!ποσο ειναι Ασπασια ο Πιπης?(σε ηλικια εννοω).τεραστια αλλαγη βαρους![]()

Εμείς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να γλυφόμαστε αλλά όπου να ειναι θα γίνει και αυτό! Πόπη μου μην τον αφήνεις τον Όμορφο αστείρωτο μη δεις καμιά λαχτάρα! Μετά τη δική σου ιστορία και αν και ο Χιόνης είναι στειρωμένος είμαι τρομοκρατημένη και σε κάθε χχχχ ή νιαούρισμα του μικρού που ακούω τρέχω πανικόβλητη να τα χωρίσω...![]()
Το ξέρω Ασπασιά και εγώ φοβάμαι και ο μικρος στις 21 έκλεισε τους 3 μηνες και δεν του έχω κάνει ακόμα ούτε ένα εμβόλιο,αλλά μας πάνε όλα ανάποδα υπολογιστές χάλασαν,το ψυγείο μας χάλασε,έχω πέσει πολύ πίσω οικονομικά.
Να σας πω και την αλήθεια ότι κάποια στιγμή είπα στα παιδιά να τα δώσουμε τα γατούλια για να έχουν πιο σωστή φροντίδα,μόνο που δεν με φάγανε,ήδη μου έχουν χρεώσει το θάνατο του μικρούλι.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημασία έχει πάντως να μην βαριουνται όταν είναι μονοι τους και να έχουν ένα «συνγατο» σε αυτον τον κόσμο
να πουν μια γατοκουβέντα βρε αδερφέ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο για τον μικρο που χαιδευεται μην τρεχεις συνεχεια να τον σωζεις .... να μαθει να μην τον πειραζει τον χιονη να μην τις τρωει μετα
... ετσι και η Ιολη παει και πειραζει την Φαιδρα και οταν τα παιρνει η μεγαλη και της ριχνει καμμια αναποδη μετα καθεται ανασκελα και παραδιδεται και καλα ...και μετα παλι τα ιδια ... δεν χρειαζεται να δεις και τις 2 βασικα δεν προλαβαινεις να τις δεις και τις 2 την μια βλεπουμε και η αλλη ειναι παντα η μπροστα η πισω
Οσο για το περιστατικο της ποπις τι να σου πω δεν πιστευω οτι συμβαινει τοσο συχνα γιατι και με μια φιλη μου που το συζητουσα και εχει χρονια γατια λεει να τσακωθουν οκ λογικο αλλα να το σκοτωσει ετσι εμ ψυχρο κατι εγινε ... Οποτε να υποθεσω οτι ο Πιπης εγινε μελος της οικογενειας σας πια ε ? 

χριστινα
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και χασανε την αποκλειστικοτητα οκ το δεχτηκαν
αντε να γινοτανε το αντιθετο να ειχα την Ιολη μεγαλη και να εφερνα αλλο γατακι μικρο θα ειχαμε εχθροπραξιες η μικρη απαιτει και σαν σιαμακι ειναι και κτητικη μην διανοηθουμε το πρωι να σηκωθουμε και δεν της δωσουμε σημασια ... αρχιζει τα μιουυυ 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
τι τελειο πιπινιΚι εδώ χασμουριέται....![]()
![]()
![]()
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

και μας πριν λίγο ο μικρος έπαιζε με την ουρά του μεγάλου που έτρωγε,πόσο να αντέξει ο καημένος ούτε να φάει με την ησυχία του δεν τον αφήνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
???ειδικα η φωτογραφια που καθεται αραχτος ανασκελα ειναι θεικη
!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool