Βρήκα νεογέννητο στα σκουπίδια

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:blink: :blink: :blink: :blink:
Ανα μιση ωρα;;;;;;;;;
Πώς αντεξες καλε; Οχι 2 χρονια, ουτε 2 ημερες. Για υιοθεσία θα το εδινα!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χριστινάκι ένα πράγμα με έμαθαν τα παιδιά μεγαλώνοντας τα να μη λέω ποτέ μεγάλες κουβέντες!Όλα γίνονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγά μην είχα επιλογη!!!:( :)
Άσε που είμαι σίγουρη ότι κάποια άλλη μάνα την άλλαξε με το δικό μου στο μαιευτήριο για την κατάλαβε έγκαιρα τη δουλειά!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω.....
Ειναι κατι που δεν θα το μαθω ποτε, αλλα κατι τετοιες στιγμες, όταν ακούω τέτοια θεωρω πως μαλλον δεν θα τα καταφερνα κι ας γινόμουν μανα.....
:hmm: :hmm: :hmm:

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η δεύτερη κόρη μου θήλαζε κάθε μισή ώρα απο την πρώτη ώρα στο μαιευτήριο μέχρι τα 2 της χρόνια. Καλά που αρρώστησα (!) και πήρα φάρμακα και σταμάτησα υποχρεωτικά. Μια χαρά το βρίσκω το δίωρο και επίσης δες το σαν προπόνηση για τα καλά που είναι μπροστά σου!!!:P :inlove:
:blink::blink::blink: Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για το γατάκι, τελείωσε! Και καλά πες αυτός ο μπόμπιρας όταν με το καλό πάει 20 ημερών, του μαθαίνεις να τρώει κονσέρβα, το παιδί σου όμως με τι ψυχή το απογαλακτίζεις:blink::blink:. Πάντως, Νερίνα μου, είναι σπάνια η περίπτωσή σου (για να μην αποθαρρύνονται και οι άτεκνες του σάιτ:P). Έχω πολλά ανιψάκια και δεν θυμάμαι να θήλασε κανένα πάνω από 3-4 μήνες. Πώπω δύο χρόνια...., καλά παιδί μου και εσύ πώς συνήλθες από όλο αυτό;;; Εγώ προσωπικά θα ήθελα άλλα δύο ψυχοθεραπείας :redface:(και μια δυο οικιακές βοηθούς!!!!:lol:).
Παρεπιπτόντως το γατοβρέφος είναι και σήμερα μια χαρά:happy:.

Έτσι που με διαβάζεις με κόβεις να έχω συνέλθει; Όλα εξηγούνται σε αυτή τη ζωή!:lol:
Υ.Γ. Η πρώτη λέξη που είπε η Νάσια ήταν "τήτος" και άλλη για δύο χρόνια δεν έλεγε. Ακόμα και τώρα όταν είναι άρρωστη ή έχει ζόρια ακουμπάει στο στήθος μου και κρατώντας το κοιμάται.:redface:

Έτσι που με διαβάζεις με κόβεις να έχω συνέλθει; Όλα εξηγούνται σε αυτή τη ζωή!:lol:
Υ.Γ. Η πρώτη λέξη που είπε η Νάσια ήταν "τήτος" και άλλη για δύο χρόνια δεν έλεγε. Ακόμα και τώρα όταν είναι άρρωστη ή έχει ζόρια ακουμπάει στο στήθος μου και κρατώντας το κοιμάται.:redface:
Τι να πει και η καημένη η μανούλα μου που με θήλαζε μέχρι 2+ και μέχρι τα 10+ έπινα μπιμπερό....:rolleyes: Έχω ψύχωση με το γάλα ακόμα και τώρα, αντίθετα από την αδελφή μου που το σιχαινόταν. Η ανηψιά μου ακολουθεί τα χνάρια μου. Είναι 9,5 και αν το γάλα δεν είναι σε μπιμπερό δεν το πίνει!Ο δε Γιαννάκης έχει ένα δέσιμο με το στήθος. Η πρώτη λέξη που είπε ήταν "γκιγκί" εννοόντας το στήθος βέβαια και σε κάθε ευκαιρία έβαζε το χεράκι του και το έπιανε ακόμα και σε δημόσιους χώρους:redface: Μέχρι τα 5-6 δε, μου είχε ξεχυλώσει όλα τα μπλουζάκια γιατί έβαζε τα χεράκια του είτε από επάνω είτε από κάτω γιατί ήθελε όπως έλεγε να "ζεστάνει τα χεάκια του"!!!:inlove: Μεγαλώνοντας του το έκοψα εννοείται, αλλά καμμιά φορά με κοιτάει αθώα-αθώα και μου λέει "να ζεστάνω τα χεάκια μου"?:whistle:

Υ.Γ.Μαριγώ στο ξεκάναμε το θέμα....:happy:

Μεγαλώνοντας του το έκοψα εννοείται, αλλά καμμιά φορά με κοιτάει αθώα-αθώα και μου λέει "να ζεστάνω τα χεάκια μου"?:whistle:
Εμ, κάπως πρέπει να ζήσουνε κι οι ψυχαναλυτές. Κλέφτες θα γίνουνε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμ, κάπως πρέπει να ζήσουνε κι οι ψυχαναλυτές. Κλέφτες θα γίνουνε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άσχετο, αλλά το οιδιπόδειο ισχύει και με τις θείες?:hmm:

Άσχετο, αλλά το οιδιπόδειο ισχύει και με τις θείες?:hmm:
Αμέεεε, ισχύει με όλες τις μητρικές φιγούρες στη ζωή του.;) (Και το ίδιο, αντιστρόφως βέβαια, για τα κοριτσάκια). Αλλά δε νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας, όπως τον περιγράφεις μια χαρά φαίνεται το παιδί!:rolleyes:

Το πιτσιρίκι με έχει τρελάνει χτες και σήμερα... Το ζύγισα και ανακάλυψα ότι η ποσότητα που τρώει είναι εξωφρενική για το βάρος του (110 γρ:baby:) και αρχίσαμε τις περικοπές. Το τι φωνές μου βάζει όταν του παίρνω το φαϊ δεν μπορείτε να φανταστείτε!! Επιπλέον μου έκανε λίγη τσιμπλίτσα στο ένα το ματάκι αλλά δυστυχώς πριν τα ανοίξει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό:/:
Δεν άντεξα και του έβγαλα και φωτογραφίες. Ιδού το πιτσιποπάκι:

Συνημμένα

• fatsoulini.jpg
    fatsoulini.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 68
  • me tis kaltsoules.jpg
    me tis kaltsoules.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • thelo ki alloooo.jpg
    thelo ki alloooo.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 66
Το πιτσιρίκι με έχει τρελάνει χτες και σήμερα... Το ζύγισα και ανακάλυψα ότι η ποσότητα που τρώει είναι εξωφρενική για το βάρος του (110 γρ:baby:) και αρχίσαμε τις περικοπές. Το τι φωνές μου βάζει όταν του παίρνω το φαϊ δεν μπορείτε να φανταστείτε!! Επιπλέον μου έκανε λίγη τσιμπλίτσα στο ένα το ματάκι αλλά δυστυχώς πριν τα ανοίξει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό:/:
Δεν άντεξα και του έβγαλα και φωτογραφίες. Ιδού το πιτσιποπάκι:
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: τελειο φατσουλινι\οσο για την τσιμπλα ρωτησε τον κτηνιατρο σου καλυτερα,,μην το αφησεις ετσι,,αντε να μαθαινουμε ευχαριστα μονο απο εδω και περα

Ρώτησα, είναι εξωφρενικά μικρό για οποιαδήποτε αγωγή :((άσε που δεν συντρέχει λόγος γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα), μόνο καθαρισμό με φυσιολογικό ορό μου σύστησε και όταν ανοίξει με το καλό τα ματάκια βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχει πολύ, φαίνεται λίγο υγρό μόνο το ένα του το ματάκι και το πρωί όταν καθάριζα τα μουστάκια του με το βαμβάκι βγήκε ελάχιστη τσιμπλίτσα άσπρη-διαφανής. Η αδερφή της Μαιρούλας σου που δεν άντεξε, πώς ήταν; Είχε πολλές τσίμπλες, είχε κι άλλα συμπτώματα; Της έβαζες κάτι; Αχ, πάει αγχώθηκα:redface:

Ρώτησα, είναι εξωφρενικά μικρό για οποιαδήποτε αγωγή :((άσε που δεν συντρέχει λόγος γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα), μόνο καθαρισμό με φυσιολογικό ορό μου σύστησε και όταν ανοίξει με το καλό τα ματάκια βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχει πολύ, φαίνεται λίγο υγρό μόνο το ένα του το ματάκι και το πρωί όταν καθάριζα τα μουστάκια του με το βαμβάκι βγήκε ελάχιστη τσιμπλίτσα άσπρη-διαφανής. Η αδερφή της Μαιρούλας σου που δεν άντεξε, πώς ήταν; Είχε πολλές τσίμπλες, είχε κι άλλα συμπτώματα; Της έβαζες κάτι; Αχ, πάει αγχώθηκα:redface:
:| το επαθε πρωτα η μαιρη και μετα η αδερφη της-στην μαιρη κρατησε 2 μερες και στα 2ω ματακια αρκετη τσιμπλα μπορω να πω-δεν ειχε τιποτα αλλο.την καθαριζα με φ.οροκαι με χαμομηλι[μετα μπηκα εδω και ακουσα πως δεν κανει-απλα το κανα γιατι ετσι καθαριζα και τα παιδια μου στα ματακια]] και της εβαζα σταγονες tobrex-ισα ισα που ανοιγε τα ματακια της-η αλλη που κολλησε μετα μεσα σε 24 ωρες ατονησε και σταματησε να τρωει -2 γατες το ιδιο πραγμα 2 διαφορετικες καταληξεις,,,συγνωμη αν σε αγχωνω-αλλα πρασεξε το και ειδικα αν δεις οτι του κοβεται η ορεξη του.πανε παρε το κιτυ στιμ σε συριγγα[κανει απο 2 ημερων]ειναι πολυ καλο [βιταμινες κτλ-ρωτα την αδερφη σου,,το κακο ειναι οτι εχει 17 ευρω-

Να πάνε όλα καλα!!!
:up: :up: :up: :up:

Αχ, δεν ξέρω αν μπορώ να το βρώ στην Κύπρο:hmm:. Πάντως ούτε ο κτηνίατρος που το είδε εδώ, ούτε η αδερφή από το τηλέφωνο μου είπε τπτ για συμπλήρωμα, λένε ότι όσο τρώει το γαλατάκι του είμαστε εντάξει:).
υ.γ. έχω σοβαρή υποψία ότι τελικά πρόκειται για μπέμπα και όχι για μπέμπη:P

γλύκα είναι:inlove: :inlove: :baby: :baby: :bleh: :bleh: αντε να πάνε όλα καλά.. το ότι τρώει τόσο πάντως είναι καλό!

Αχ, δεν ξέρω αν μπορώ να το βρώ στην Κύπρο:hmm:. Πάντως ούτε ο κτηνίατρος που το είδε εδώ, ούτε η αδερφή από το τηλέφωνο μου είπε τπτ για συμπλήρωμα, λένε ότι όσο τρώει το γαλατάκι του είμαστε εντάξει:).
υ.γ. έχω σοβαρή υποψία ότι τελικά πρόκειται για μπέμπα και όχι για μπέμπη:P
αυτο ειναι πολυ καλο -το οτι τρωει-αντε ολα να πανε καλα-θελουμε να μαθαινουμε μονο ευχαριστα-:up:

Κλείσαμε την πρώτη βδομάδα μας σήμερα:baby:. Όλα καλά, προσαρμόστηκε και το πεπτικό του στο ειδικό γαλατάκι (γιατί στην αλλαγή από το εβαπορέ είχαμε παρουσιάσει μια προδιάθεση για διάρροιες αλλά την αποφύγαμε;)). Το βάρος μας δεν είναι και ρεκόρ αλλά δεν είχαμε ζυγιστεί και στην αρχή για να ξέρουμε τι πρόοδο κανάμε!:rolleyes: Τελικά εκείνη η τσιμπλίτσα ήταν γιατί σήμερα ανοίξαν οι γωνίτσες στα ματάκια του, δεν ήταν κάτι παθολογικό:up:. Νομίζω ότι το μωρό θα ανοίξει σχετικά γρήγορα τα ματάκια. Και η Αντιγονίτσα της Λουκρητίας μου που ήταν επίσης μακρύτριχη με τα ίδια χρώματα τα άνοιξε πρώτη απ' ολούς στις 9 μέρες. Λέτε να παίζει κανένα ρόλο ή βλακείες λέω:hmm::redface::P
Βρήκα και μια φώτο της Αντιγόνης την μέρα που τα άνοιξε!! Δεν μοιάζουν;

Συνημμένα

• antigonitsa.jpg
    antigonitsa.jpg
    514,1 KB · Εμφανίσεις: 77
:up:
Κλείσαμε την πρώτη βδομάδα μας σήμερα:baby:. Όλα καλά, προσαρμόστηκε και το πεπτικό του στο ειδικό γαλατάκι (γιατί στην αλλαγή από το εβαπορέ είχαμε παρουσιάσει μια προδιάθεση για διάρροιες αλλά την αποφύγαμε;)). Το βάρος μας δεν είναι και ρεκόρ αλλά δεν είχαμε ζυγιστεί και στην αρχή για να ξέρουμε τι πρόοδο κανάμε!:rolleyes: Τελικά εκείνη η τσιμπλίτσα ήταν γιατί σήμερα ανοίξαν οι γωνίτσες στα ματάκια του, δεν ήταν κάτι παθολογικό:up:. Νομίζω ότι το μωρό θα ανοίξει σχετικά γρήγορα τα ματάκια. Και η Αντιγονίτσα της Λουκρητίας μου που ήταν επίσης μακρύτριχη με τα ίδια χρώματα τα άνοιξε πρώτη απ' ολούς στις 9 μέρες. Λέτε να παίζει κανένα ρόλο ή βλακείες λέω:hmm::redface::P
Βρήκα και μια φώτο της Αντιγόνης την μέρα που τα άνοιξε!! Δεν μοιάζουν;
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Αχ μπράβο!:up:
Μακάρι να συνεχίσει έτσι το γατουλίνι και να πάνε όλα καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back