Βρήκα νεογέννητο στα σκουπίδια

γκρι :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι καλά! Το παρακολουθούσα από την αρχή το θέμα και είχα αγωνία με το γατόνι, αλλά ευτυχώς διαβάζω ότι όλα πάνε καλά :up::up:

Άντε, να μεγαλώσει να γίνει μεγάλη γάτα να την έχεις να σου τρίβεται :up::up:

:baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας εύχαριστώ όλους:)
Δυστυχώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για να αισιοδοξούμε:/: αλλά όσο δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα θα προσπαθώ να μην σκέφτομαι αρνητικά. Αλλά είναι τόσο μικρό, παιδιά, τόσο μικρό ακόμη χωράει στην παλάμη μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το λυπάμαι. Όταν κοιμάται είναι ήρεμο αλλά την περισσότερη ώρα που το βγάζω από την κούτα συνέχεια κλαίει (μόνο για να φάει ησυχάζει γιατί είμαστε και μεγάλοιι φαγάνες:P), ακόμη και όταν είναι χορτάτο και το ξαναβάζω για ύπνο το ακούω 15-20 λεπτά να φωνάζει:( Θέλει την μαμά του και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τπτ για αυτό:cry:. Μόνο το τέρας η Λουκρητία θα μπορούσε αλλά κι αυτή η κακομοίρα στειρωμένη γατούλα, πάει και 1,5 χρόνος πια από τότε που γέννησε, δεν έχει πια μητρικό φίλτρο. Ελπίζω όταν περάσουν 1-2 βδομάδες και αρχίσει να μοιάζει περισσότερο σε γατάκι να μην την τρομάζει τόσο και να αρχίσει να κάνει παρέα μαζί του:(

Να ελπίζεις πάντα το καλύτερο αλλά συγχρόνως να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο (αυτό είναι κλεμμένο αλλά δεν θυμάμαι από πού).

Μακάρι να μεγαλώσει και να γίνει μια μεγάλη, ζωηρή και υγειής γάτα.

Αχ πώς σε καταλαβαίνω!!!:lol: Κι εγώ τα ίδια. Και μάλιστα αντί για γατάκι έχουμε σκυλάκι που ζηλεύει!!!:lol: :lol: :lol: Πάντως πρέπει να μάθουμε όλοι μας να μη λυπόμαστε τα ζωάκια που σώζουμε. Το κάνουμε όχι γιατί λυπόμαστε αλλά γιατί θέλουμε να σώσουμε μια ζωούλα που η μοίρα της γύρισε ένα χαστούκι και η τύχι την πλάτη. Κι εγώ στην αρχή λυπόμουν τα γατάκια που βρήκα ώσπουτο ένα το έχασα και είδα διαφορετικά το θέμα. Να είσαι πάντα αισιόδοξη και να παλεύεις, να αγωνίζεσαι(γιατί είναι αγώνας ζωής). Και καλά κάνεις που κρατάς μια πισινή.

Πρόσεχε μη σου το γυρίσει απότομα. Εδώ τον έχουμε εμείς τον κίνδυνο που είμαστε 3 εβδομάδων.:baby: :baby: :baby: :baby:

Το μπουμπούκι άνοιξε τα ματάκια του:baby::baby::inlove::inlove:
Δεν νομίζω να βλέπει εμένα αλλά το μπιμπερό άρχισε να το διακρίνει καθαρά!!:lol: Μέχρι χτες δυσκολεύοταν να το πιάσει, σήμερα με το που πλησιάζει ανοίγει το στοματάκι και το αρπάζει:P
Την έκανα βέβαια και γω την μ*****α μου.:redface: Τις τελευταίες μέρες όταν έκανε την τουαλέτα του για ευκολία χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα αντί βαμβάκι και νερό και σήμερα η κοιλίτσα ξεφλούδισε λίγο:whistle:. Φυσικά δεν τολμάω να πω στην αδερφή μου τι έκανα. Της είπα ότι ξεφλούδισε και με ρώτησε 10 φόρες "σκέτο νερό και ξεφλούδισε;;;":whistle: Οπότε από σήμερα επιστροφή στο νεράκι:redface:
ilovecats εύχομαι να σου ζήσει και το δικό σου το μπουμπούκι (είδα και την φώτο κουκλί!!!:inlove:) και να γίνει μεγάλη και δυνατή!!! Σήμερα που άρχισε κάπως να έχει μια επαφή με το περιβάλλον είμαι και γω πιο ήρεμη. Ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως:)

Και ναι, κυρίες και κύριοι, είμαστε 10 ημερών, ζυγίζουμε 130 γραμμάρια και τρώμε χαλαρά 6ml σε κάθε τάισμα! :DΚαι φυσικά δεν καθόμαστε ούτε λεπτό ακίνητοι να βγούμε μια φωτογραφία της προκοπής:mad:

Συνημμένα

• day 10.jpg
    day 10.jpg
    343,8 KB · Εμφανίσεις: 57
Μπράβοοοοοοο!! :up: :up: :up:

Έχει ανοίξει ματάκια? Μήπως είναι πάνω από 10 ημερών?:hmm:
Κουκλί πάντως το μικρό σου!!!:inlove::inlove::inlove:

Όχι, είμαστε ακριβώς 10, την μέρα που το βρήκα ο ομφάλιος λώρος δεν είχε καν ξεραθεί και οι περίεργες διάρροιες που μου έκανε την πρώτη μέρα ήταν τα υπολείμματα της διατροφής από την κοιλιά της μαμάς! Αρχίσαμε να τα ανοίγουμε από προχτές αλλά σήμερα πια φαίνονται κανονικά:inlove::inlove::inlove: Από μωρό σε μωρό διαφέρει, όπως είπα και πιο πάνω το κοριτσάκι που είχε κάνει η Λουκρητία στις 9 μέρες τα είχε ορθάνοιχτα ενώ τα αγοράκια μας φτάσανε τις 12 μέρες μέχρι να τα ανοίξουν εντελώς (δεν χρειάζεται να σχολιάσω πιο από τα δύο φύλα είναι πιο εξελιγμένο:P:lol:)

(δεν χρειάζεται να σχολιάσω πιο από τα δύο φύλα είναι πιο εξελιγμένο:P:lol:)
E, βέβαια! Εννοείται!!! Και στους ανθρώπους και στα ζώα το ίδιο ισχύει!!!;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:up: :up: :up: :hello: :hello:

Να σου ζησει!!
Αντε να μεγαλωσει για να μην κινδυνευει πια!:)

Μπράβο!!! :up: :up: :up:
Σα θαύμα μου ακούγεται!!! Αν δεις και αρχίζει να σου πέφτει, να είναι αδύναμο να το βάλεις σε ζεστό μέρος, με θερμοφόρα από κάτω ή πολλά μπουκάλια με ζεστό νερό. Και από πάνω μια λάμπα. Έτσι μου είπε ο κτηνίατρος να κάνω με τα δικά μου. Να προσέχεις μην πάθει υποθερμία! :baby: :baby: :baby:

Μπράβο μικρούλι :up:

Καλέ, μέσα στην κούτα μας έχει συνέχεια θερμόφορα και 2 μπουκάλια με ζεστό νερό (1 μικρό 1 μεγάλο). Της αρέσουν πολύ να κουρνιάζει πάνω τους. Την προηγούμενη βδομάδα τα άλλαζα κάθε 4 ώρες αλλά τώρα έχουν πιάσει και οι ζέστες και τα αλλάζω κάθε 6-8. Α, από προχτές κοιμόμαστε και 6-7 ώρες το βράδυ. Δεν άντεχα άλλο ύπνο σε βάρδιες:redface:

:baby: :inlove:

Μπραβο!!!!
Τα καλυτερα ευχομαι!!!

Ευχαριστούμε, παιδιά!!!:D
Η κούκλα είναι και σήμερα μια χαρά, βάλαμε άλλα 10 γραμμάρια:blink:
Μόνο που η καλή μου η Λουκρητία έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια έντονου στρες:(. Τώρα που βγαίνει και πιο πολύ το μωρό από την κούτα και του κάνω και χαδάκια και αγκαλίτσες ζηλεύει τρελά! Αφήστε που παθαίνει πανικό όποτε κλαίει δυνατά και τρέχει να βρει πόρτα να φύγει:/:. Σήμερα όλη μέρα δεν άγγιξε τις κροκέτες της (όχι πώς θα μας κάνει και κακό:P) και αναγκάστηκα να της ανοίξω τόνο για να την καλοπιάσω να φάει. Άστε το άλλο, που μου άρχισε κάτι κόλπα με την άμμο, του τύπου μπαίνει μέσα σκάβει λίγο και ξαναβγαίνει.. Ώρα είναι, μου λέει η αδερφή μου, να σου κατουρήσει και στο πάτωμα:eek:. Απόψε την ώρα που κοιμόταν η μπέμπα, γιατί όπου να σαι θα ξυπνήσουμε για το τελεύταιο γεύμα, κάτσαμε στον καναπέ, είδαμε το so you think you can dance και της έκανα χαδοθεραπεία. Έκαστε το ζηλιαρόγατο 20 λεπτά και την είχα αγκαλιά!!! Που σε κανονικές συνθήκες, αγκαλίτσες πάνω από 5 λεπτά δεν μου κάνει :mad:

Την έχεις ελεύθερη τη Λουκρητία και έχεται σε επαφή με τη μπέμπα???
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εμένα οι γάτοι ούτε κατά διάνοια να δουν την Κλειώ από μακριά. Δεν έρχονται ποτέ σε επαφή:sick: :greycat: :greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back