Βρήκα το μωρό μου!!!!!

Ξέρουμε ότι έχεις τρελαθεί από την χαρά σου, αλλά μη μας ξεχνάς...:P
....άντε καλεεεεεέ λέγε, πώς είναι το μωρό...:)

ΕΊΝΑΙ ΤΈΛΕΙΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα την παιρνω μαγισσουλα!!!!(δε σε πειραζει που εχω παρει θαρρος ε??....:redface:)
γυρω στις 7...!!αν μπορεσω να μπω το βραδυ θα σας ενημερσω για οτι γινει!!!
δε φανταζεστε ποσο ανακουφισμενη νιωθω που εχω εσας...ξετω οτι ο,τι και να συμβει εχετε τη λυση!!!:)

Καλέ τι να με πειράζει ίσα ίσα μου αρέσει πολύ το μαγισσούλα με κάνει να νιώθω μικρή και τρανταφυλλένια:lol::lol::lol:
και όπως λες ότι και να χρειαστείς εδώ θα είμαστε και εγώ είμαί όλη την ήμέρα μέσα....στείλε και pm με ότι και να χρειαστείς....φιλάκια πολλά γλυκιά μου:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι να με πειράζει ίσα ίσα μου αρέσει πολύ το μαγισσούλα με κάνει να νιώθω μικρή και τρανταφυλλένια:lol::lol::lol:
και όπως λες ότι και να χρειαστείς εδώ θα είμαστε και εγώ είμαί όλη την ήμέρα μέσα....στείλε και pm με ότι και να χρειαστείς....φιλάκια πολλά γλυκιά μου:up::up::up::up:

σε ευχαριστώ πολύ!!!
είναι εδώ τώρα το μικρό ζουζούνι!!!κάπου στο σαλόνι,στους καναπέδες!!την άφησα λίγο μονη για να έρθω να σας ενημερώσω!!όλα καλά!!αύριο θα πάμε και στον αίλουρο!:D:D

σε ευχαριστώ πολύ!!!
είναι εδώ τώρα το μικρό ζουζούνι!!!κάπου στο σαλόνι,στους καναπέδες!!την άφησα λίγο μονη για να έρθω να σας ενημερώσω!!όλα καλά!!αύριο θα πάμε και στον αίλουρο!:D:D

Αχ!!!! τι καλά άντε να περάσεις το πιο γλυκό ΣΚ τα δυό σας και όλα να πάνε καλά.....Χαιρομαι που την καλοσορίζω νομίζω θα τα καταφέρω να ειμαι ή πρώτη καλώς την δέχτηκες και το όνομά της;:up::up::up:

Αχ!!!! τι καλά άντε να περάσεις το πιο γλυκό ΣΚ τα δυό σας και όλα να πάνε καλά.....Χαιρομαι που την καλοσορίζω νομίζω θα τα καταφέρω να ειμαι ή πρώτη καλώς την δέχτηκες και το όνομά της;:up::up::up:

το έχουμε πει..pupsy!!!:up::up:

μόνο να μην σου θυμίζει δάνεια και κάρτες:lol::lol::lol::up::up::up: όπως στην διαφήμηση:lol::lol::lol::lol:

Άντε να σου ζήσει το μωρούλι! Περιμένουμε φωτό σας;):D

καλως το δεχτηκες το γατουλακι σου!!!:up::up::up::up::up:

παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ!
είναι απίστευτα καλή!!εξερευνήσαμε το σπίτι και τα πράγματα μας..δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κλουβί της minnie(hamster)πλυθήκαμε πάνω στην πολυθρόνα...!!!όλα τα κάναμε!!
είναι απίστευτη!την πήρε λίγο ο ύπνος πάνω στην πολυθρόνα και τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβατάκι της...ούτε που κουνήθηκε!έμεινε εκεί και κοιμάται το καλο μου!!!!!:):)

παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ!
είναι απίστευτα καλή!!εξερευνήσαμε το σπίτι και τα πράγματα μας..δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κλουβί της minnie(hamster)πλυθήκαμε πάνω στην πολυθρόνα...!!!όλα τα κάναμε!!
είναι απίστευτη!την πήρε λίγο ο ύπνος πάνω στην πολυθρόνα και τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβατάκι της...ούτε που κουνήθηκε!έμεινε εκεί και κοιμάται το καλο μου!!!!!:):)

φωτο θα βαλεις??? Αντε ανυπομονουμε ολες!!!:P

φωτο θα βαλεις??? Αντε ανυπομονουμε ολες!!!:P

θα βάλω αύριο κιόλας!!!τώρα κοιμάται το μικρούλi!:)

Kαλώς τη δέχτηκες!:):up:

Καλώς τα δέχτηκες! Άντε να δούμε και φωτό αύριο!!:P

:inlove::inlove::inlove:
Να τη χαίρεσαι!:baby:
Περιμένουμε αύριο τα νέα σας.

θα βάλω αύριο κιόλας!!!τώρα κοιμάται το μικρούλi!:)

Περιμέεεενουμεεεεε.....για ΦΩΤΟ:up::lol::lol::lol:

Καλός την δέχτικεεες! Εγώ τον πήγα στον γιατρό και του έβαλε σπρει για τουσ ψίλλους! δεν βλέπω ούτε εναν και έχει ηρεμίσει σήμερα, κοιμιθικε ανάμεσα σε μένα και στον δικό μου στο κρεβάτι το βράδι. :D:D μας ξύμνισε στισ 8 χοροπιδόντας πάνω μας. Φάγαμε πλιτηικαμε και τόρα κοιμάτε στο κρεβάτι του.

γεια σας κι από μας!!!εμείς κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι μας το βραδυ γιατί η μαμά k ο μπαμπάς νύσταζαν και δεν τους άφηνα να κοιμηθούν!σήμερα πήγαμε στον αίλουρο και μας έκανε το check-up μας,μας έβαλε k spray και τώρα δεν ξυνόμαστε!!
σε 20 μέρες θα πάμε για εμβόλια!τρώμε κανονικά,τα κάνουμε στη λεκάνη μας και δε σταματάμε να παίζουμε,να κοιμόμαστε και να ζητάμε χάδια!!!
αλλα ρε παιδί μου...τι σπίτι είναι αυτό που ήρθαμε?!?!όλο αόρατοι εχθροί παραμονεύουν παντού...αλλα θα τους κατατροπώσουμε,που θα πάει!!είμαστε σε καλο δρόμο!!
τώρα βάζουμε και φωτογραφίες στη gallery..:)

αντε ντε:up:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back