τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρουμε ότι έχεις τρελαθεί από την χαρά σου, αλλά μη μας ξεχνάς...
....άντε καλεεεεεέ λέγε, πώς είναι το μωρό...![]()
ΕΊΝΑΙ ΤΈΛΕΙΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
σημερα την παιρνω μαγισσουλα!!!!(δε σε πειραζει που εχω παρει θαρρος ε??....)
γυρω στις 7...!!αν μπορεσω να μπω το βραδυ θα σας ενημερσω για οτι γινει!!!
δε φανταζεστε ποσο ανακουφισμενη νιωθω που εχω εσας...ξετω οτι ο,τι και να συμβει εχετε τη λυση!!!![]()
Καλέ τι να με πειράζει ίσα ίσα μου αρέσει πολύ το μαγισσούλα με κάνει να νιώθω μικρή και τρανταφυλλένια

και όπως λες ότι και να χρειαστείς εδώ θα είμαστε και εγώ είμαί όλη την ήμέρα μέσα....στείλε και pm με ότι και να χρειαστείς....φιλάκια πολλά γλυκιά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τι να με πειράζει ίσα ίσα μου αρέσει πολύ το μαγισσούλα με κάνει να νιώθω μικρή και τρανταφυλλένια
και όπως λες ότι και να χρειαστείς εδώ θα είμαστε και εγώ είμαί όλη την ήμέρα μέσα....στείλε και pm με ότι και να χρειαστείς....φιλάκια πολλά γλυκιά μου![]()
σε ευχαριστώ πολύ!!!
είναι εδώ τώρα το μικρό ζουζούνι!!!κάπου στο σαλόνι,στους καναπέδες!!την άφησα λίγο μονη για να έρθω να σας ενημερώσω!!όλα καλά!!αύριο θα πάμε και στον αίλουρο!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ!!!
είναι εδώ τώρα το μικρό ζουζούνι!!!κάπου στο σαλόνι,στους καναπέδες!!την άφησα λίγο μονη για να έρθω να σας ενημερώσω!!όλα καλά!!αύριο θα πάμε και στον αίλουρο!
Αχ!!!! τι καλά άντε να περάσεις το πιο γλυκό ΣΚ τα δυό σας και όλα να πάνε καλά.....Χαιρομαι που την καλοσορίζω νομίζω θα τα καταφέρω να ειμαι ή πρώτη καλώς την δέχτηκες και το όνομά της;

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ!!!! τι καλά άντε να περάσεις το πιο γλυκό ΣΚ τα δυό σας και όλα να πάνε καλά.....Χαιρομαι που την καλοσορίζω νομίζω θα τα καταφέρω να ειμαι ή πρώτη καλώς την δέχτηκες και το όνομά της;![]()
το έχουμε πει..pupsy!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

όπως στην διαφήμηση

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι απίστευτα καλή!!εξερευνήσαμε το σπίτι και τα πράγματα μας..δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κλουβί της minnie(hamster)πλυθήκαμε πάνω στην πολυθρόνα...!!!όλα τα κάναμε!!
είναι απίστευτη!την πήρε λίγο ο ύπνος πάνω στην πολυθρόνα και τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβατάκι της...ούτε που κουνήθηκε!έμεινε εκεί και κοιμάται το καλο μου!!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ!
είναι απίστευτα καλή!!εξερευνήσαμε το σπίτι και τα πράγματα μας..δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κλουβί της minnie(hamster)πλυθήκαμε πάνω στην πολυθρόνα...!!!όλα τα κάναμε!!
είναι απίστευτη!την πήρε λίγο ο ύπνος πάνω στην πολυθρόνα και τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβατάκι της...ούτε που κουνήθηκε!έμεινε εκεί και κοιμάται το καλο μου!!!!!![]()
φωτο θα βαλεις??? Αντε ανυπομονουμε ολες!!!

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
φωτο θα βαλεις??? Αντε ανυπομονουμε ολες!!!![]()
θα βάλω αύριο κιόλας!!!τώρα κοιμάται το μικρούλi!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
θα βάλω αύριο κιόλας!!!τώρα κοιμάται το μικρούλi!
![]()
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
είναι απίστευτη!την πήρε λίγο ο ύπνος πάνω στην πολυθρόνα και τη σήκωσα και την πήγα στο κρεβατάκι της...ούτε που κουνήθηκε!έμεινε εκεί και κοιμάται το καλο μου!!!!!![]()

Να τη χαίρεσαι!

Περιμένουμε αύριο τα νέα σας.
Raisa
Περιβόητο μέλος
θα βάλω αύριο κιόλας!!!τώρα κοιμάται το μικρούλi!![]()
Περιμέεεενουμεεεεε.....για ΦΩΤΟ

mordollwen
Νεοφερμένο μέλος

μας ξύμνισε στισ 8 χοροπιδόντας πάνω μας. Φάγαμε πλιτηικαμε και τόρα κοιμάτε στο κρεβάτι του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε 20 μέρες θα πάμε για εμβόλια!τρώμε κανονικά,τα κάνουμε στη λεκάνη μας και δε σταματάμε να παίζουμε,να κοιμόμαστε και να ζητάμε χάδια!!!
αλλα ρε παιδί μου...τι σπίτι είναι αυτό που ήρθαμε?!?!όλο αόρατοι εχθροί παραμονεύουν παντού...αλλα θα τους κατατροπώσουμε,που θα πάει!!είμαστε σε καλο δρόμο!!
τώρα βάζουμε και φωτογραφίες στη gallery..

zorica
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)