Βρήκα το μωρό μου!!!!!

τεζ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα.
:up::up::up::up:
Αγαπητοι φιλοι και φιλες,ολοι εσεις που με βοηθησατε με τη συμπαρασταση σας και τις χρησιμες συμβουλες στην αναζητηση μου για το γατακι μου...πρεπει να ειστε απο τα πρωτα ατομα που θα το μαθουν!Θα μαθουν οτι επιτελους βρηκα τη μικρη πριγκιπισσα μου!!!!!!!!
Εγινε τυχαια σημερα,όταν ενας φιλος μου μου ειπε να ριξω μια ματια στην ιστοσελιδα www.pets.gr και να κοιταξω στις αγγελιες μηπως βρω τιποτα!
(ειχα πρηξει και αυτόν,μαζι με πολυ ακομα κοσμο!!!)
Ανακαλυψα λοιπον,καθως έψαχνα με αγωνια τις αγγελιες, μια η οποια αναφεροταν σε 5 γατακια,τα οποια ειχαν μολις απογαλακτισει!(2 μηνων)
ειχε και φωτογραφιες και ηταν ολα τους γλυκυτατα...να τα φας!!!
δεν εχασα χρονο λοιπον,και τηλεφωνησα κατευθειαν στο τηλ. που δινοταν.ειχα μια καλη επικοινωνια με μια πολυ συμπαθητικη γυναικα η οποια μου εξηγησε οτι εχουν μεινει 2 απο αυτα,1 αρσενικο-1 θυληκο!Το ενα ειναι ασπροκοκκινο,το αλλο ασπρομαυρο,αλλα λογω του οτι ανηκουν σε εναν κυριο και οχι σε αυτην,δεν θυμοταν ποιο ηταν ποιο!θα με ενημερωσει το απογευμα!φανηκε να ενδιαφερεται για το σε ποια χερια θα παει το μικρο, γιατι μου εκανε συγκεκριμενες ερωτησεις!θα μιλησουμε ξανα το απογευμα και θα συνεννοηθουμε για τα περεταιρω!το γατακι αν ολα πανε καλα θα το παρω την ερχομενη παρασκευη!!!
δεν κρατιομουνα,ηθελα να σας το ανακοινωσω αμεσως και να σας ευχαριστησω για ολα!!!θα συνεχισω φυσικα να ειμαι κοντα σας,και θα σας λεω νεα για τη μικρη μου!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ MY CAT!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε βρε Τεζ!! Μπράβο! Μακάρυ όλα να πάνε καλά!!! Θα πάρεις και τα 2 αδερφάκια να κάνουν παρέα?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε βρε Τεζ!! Μπράβο! Μακάρυ όλα να πάνε καλά!!! Θα πάρεις και τα 2 αδερφάκια να κάνουν παρέα?;)

ευχαριστω!!!!!!!!
δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να παρω και τα 2....αυτο που θα παρω ομως θα το κανω τρισευτυχισμενο!!!!!!!!!!

Μπράβο σου, καλή τύχη με το μωράκι. Φρόντισε τις μέρες που μένουν μέχρι να το πάρεις σπίτι, να ενημερωθείς από το site εδώ για ό,τι μπορεί να χρειαστεί το νέο μέλος. Έχει πάρα πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα, και θα σε βοηθήσουν πολύ.:)

Μπράβο σου, καλή τύχη με το μωράκι. Φρόντισε τις μέρες που μένουν μέχρι να το πάρεις σπίτι, να ενημερωθείς από το site εδώ για ό,τι μπορεί να χρειαστεί το νέο μέλος. Έχει πάρα πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα, και θα σε βοηθήσουν πολύ.:)

ευχαριστω πολυ!!!ναι,τωρα θα πεσω με τα μουτρα στη μελετη!!δε θελω να μου ξεφυγει τιποτα!!!

Ευχάριστο που βρήκες το μωρό σου επιτέλους. Να το πας στο γιατρό οπωσδήποτε!!!!! Μήπως κι έχει κάτι όπως πολλών άλλων εδώ μέσα, που είτε το πήραν από pet shop και τους το απέκρυψαν, είτε από αμέλεια του αρχικού ιδιοκτήτη!!!!! Μην αμελήσεις!!!!

Ευχάριστο που βρήκες το μωρό σου επιτέλους. Να το πας στο γιατρό οπωσδήποτε!!!!! Μήπως κι έχει κάτι όπως πολλών άλλων εδώ μέσα, που είτε το πήραν από pet shop και τους το απέκρυψαν, είτε από αμέλεια του αρχικού ιδιοκτήτη!!!!! Μην αμελήσεις!!!!

φυσικα και θα το παω!!!πρεπει να με ενημερωσει ετσι κι αλλιως για πραγματα που πιθανως εγω δε θα γνωριζω!!ευχαριστω πολυ!!!

καλοοριζικο με πολλα πολλα παιχνιδια

καλοοριζικο με πολλα πολλα παιχνιδια

ευχαριστω παααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!

Δεν θα ξεφύγεις τόσο ευκολα!!!!!
Θέλουμε φωτο απο το νέο του σπιτάκι!!!!! :up::up:

Με μεγάλη χαρά θα ευχηθούμε εγώ και η Κλειώ μου τα καλοσόρισες στο μικρό σου γατάκι....και σου ευχόμαστε να περάσετε πολλά και καλά χρονια μαζί και με την παρέα του mycat όλα να γίνουν όπως τα περιμένεις και να μας στείλεις και φωτό για να δούμε την μικρή σου πριγκίπισσα!!:up::up::up::up::up:

Δεν θα ξεφύγεις τόσο ευκολα!!!!!
Θέλουμε φωτο απο το νέο του σπιτάκι!!!!! :up::up:

χαχαχα!!!οκ,θα την εχετε συντομα!!!ευχαριστω πολυ!!!!

Με μεγάλη χαρά θα ευχηθούμε εγώ και η Κλειώ μου τα καλοσόρισες στο μικρό σου γατάκι....και σου ευχόμαστε να περάσετε πολλά και καλά χρονια μαζί και με την παρέα του mycat όλα να γίνουν όπως τα περιμένεις και να μας στείλεις και φωτό για να δούμε την μικρή σου πριγκίπισσα!!:up::up::up::up::up:

σας ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!θα βάλω φωτο οσο πιο συντομα γινεται!!!

Γειά σου Τεζ !

Είμαι η Βούλα και είμαστε κοντογειτόνοι (μένω Άλιμο). Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα.
Χάρηκα πολύ που βρήκες το ζουζουνάκι σου. Περιμένουμε νέα και φωτό.

Πάντως σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις 2 μαζί , δεν είναι τόσο τρομερό
(έχω 3, ζωή να 'χουν). Θα είναι καλύτερα γι'αυτά όταν εσύ θα λειπεις.

Ότι κι να αποφασίσεις ευχομαι με το καλό να το δεχθείς στην αγκαλιά σου
(ελπίζω μόνο αν χρειστεί να μείνουν οι γονείς σου σπίτι σου να μην υπάρξει πρόβλημα)

Μπράβοοοοοο....άντε, με το καλό να το δεχθείς και καλές γατοαγγαλίτσες:lol::lol::lol:

Θέλουμε οπωσδήποτε φωτογραφίες:up:

μπραβοο! συγουρα θα πετας απο χαρα:up::up::up:

Να σου ζήσει το γατουλάκι και περιμένουμε πολλά νέα!!! Τελικά έμαθες ποιο είναι το κοριτσάκι? Κάτι μου λέει ότι θα είναι το ασπρόμαυρο,πολύ σπάνια είναι τα ασπροκόκκινα θυληκά

Συγχαρητήρια! Να σου ζήσει!:up:
Δυο ερωτήσεις:
Πότε θα πας να το πάρεις;
Πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες;:cool:

σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ!!!δυστυχώς σε αυτή τη φάση δε γίνεται για 2...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά όμως για το κοντινό μέλλον!!!οι γονείς μου δεν έχουν πρόβλμα με τα ζώα,αντιθέτως τα αγαπούν!!αλλα εγώ έχω σκοπό να την παίρνω μαζί όταν πρόκειται να λείψω!!!να είσαι καλά!!!!
Γειά σου Τεζ !

Είμαι η Βούλα και είμαστε κοντογειτόνοι (μένω Άλιμο). Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα.
Χάρηκα πολύ που βρήκες το ζουζουνάκι σου. Περιμένουμε νέα και φωτό.

Πάντως σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις 2 μαζί , δεν είναι τόσο τρομερό
(έχω 3, ζωή να 'χουν). Θα είναι καλύτερα γι'αυτά όταν εσύ θα λειπεις.

Ότι κι να αποφασίσεις ευχομαι με το καλό να το δεχθείς στην αγκαλιά σου
(ελπίζω μόνο αν χρειστεί να μείνουν οι γονείς σου σπίτι σου να μην υπάρξει πρόβλημα)

σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ!!!δυστυχώς σε αυτή τη φάση δε γίνεται για 2...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά όμως για το κοντινό μέλλον!!!οι γονείς μου δεν έχουν πρόβλμα με τα ζώα,αντιθέτως τα αγαπούν!!αλλα εγώ έχω σκοπό να την παίρνω μαζί όταν πρόκειται να λείψω!!!να είσαι καλά!!!!

Μπράβοοοοοο....άντε, με το καλό να το δεχθείς και καλές γατοαγγαλίτσες:lol::lol::lol:

Θέλουμε οπωσδήποτε φωτογραφίες:up:

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back