τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μιά χαρά το δέχτικε το λουράκι του απλά χριάστικε να το κόψω στα μετρα του, μέσα σε μία εβδομάδα έχει πάρει μπόι τρώει καλα πίνει πολύ νερό και ίχνος ψίλου! επιτέλους ηρέμισα με αυτό το θέμα. Το περιέργο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το νερό προχτέσ είχα ανίξει την βρίση στο ντουζ και πιιγε και έβαλε τα πόδια του μέσα στο νερόκαι ουτε γκρίνια ούτε χοροπιδιτό! είναι φυσιολογικό αυτό? οεο?
αληθεια??πολυ χαιρομαι!!!και το πουπσακι ειναι σαν στο σπιτι της!!μας εχει αγαπησει,ολο χαδια και παιχνιδια ειναι!!λουρακι δεν της εχω βαλει ακομα..λεω να την αφησω να μεγαλωσει λιγακι ακομα..
ειναι πολυ φιλικη με τους ξενους!μπανιο δεν εχω επιχειρησει να την κανω,ειναι πεντακαθαρη απο μονη της!
οι ψυλλοι εξαφανιστηκαν αμεσως μετα την επισκεψη στον κτηνιατρο!!
γενικα ολα τελεια με το γατιδακι!!!
μαιρη θελω να δω φωτογραφιες!!!τις δικες μας τις ειδες?!?!?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mordollwen
Νεοφερμένο μέλος

Έχω βγάλει αρκετές το καλόδιο του usb δεν ξέρω που έχω

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νια την είδα την σταρ~!
Έχω βγάλει αρκετές το καλόδιο του usb δεν ξέρω που έχω![]()
χαχαχα!!!!δεν ξερω τι θα κανεις...να ψαξεις να το βρεις!!!θελω να δω τον αδερφο της πριγκιπεσσας!!!α και να κανονισουμε να τα ουμε και απο κοντα!!εγω αυτη την εβδομαδα ειμαι σπιτι τα απογευματα,κερναω καφε!!!
(και κροκετες....χαχα!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mordollwen
Νεοφερμένο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχαχαχα μέσα!![]()
ωραια!!θελεις αυριο??κατα τις 7 πχ? η και αργοτερα...
μπες msn...
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα πάντως το αποθητικό σπρέυ δούλεψε μια χαρά και γλείτωσανε τα φυτά μου!!! το ονιχοδρόμιο το προτειμά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα χαλί που έχουμε που είναι φτιαγμένο από σχοινί που όταν το χρησιμοποιεί δεν υπαρχει πρόβλημα!!!! Το κατνιπ σε σπρει ώρες ώρες δουλεύει άλλες όχι...Να ρωτήσω το κατνιπ σε ξηρή μορφή δουελεύει κατά τη γνώμη σας?![]()
εγω λεω να τα δοκιμασω και τα 2 να δω τι θα πιασει...!!!!

mordollwen
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ!!!

savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

πανέμορφοοοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
έβαλα για πρώτη φορα στην pupsy κονσέρβα(είπα να της βάζω μια φορα την εβδομάδα για λιχουδιά)και συγκεκριμένα τις gourmet gold για γατάκια και -αν είναι δυνατόν- ούτε που την άγγιξε όλη μέρα!!!τι τρελογατο έχω εγώ?!?!?

Φιντέλ
Νεοφερμένο μέλος
παιδιά χτες έγινε ΤΟ απίστευτο!!
έβαλα για πρώτη φορα στην pupsy κονσέρβα(είπα να της βάζω μια φορα την εβδομάδα για λιχουδιά)και συγκεκριμένα τις gourmet gold για γατάκια και -αν είναι δυνατόν- ούτε που την άγγιξε όλη μέρα!!!τι τρελογατο έχω εγώ?!?!?![]()
Μη σκας... Κι ο δικός μου τα ίδια κάνει... Του βάζω κονσέρβα και παει και τρίβεται πάνω στη σακούλα με τις κροκέτες...

Desdemona
Διάσημο μέλος
Τι βολικά γατιά...Ο δικός μου πάλι...Μη σκας... Κι ο δικός μου τα ίδια κάνει... Του βάζω κονσέρβα και παει και τρίβεται πάνω στη σακούλα με τις κροκέτες...![]()

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το κάνουν πολλά γατιά αυτό! Δες εδώ ένα θέμα σχετικά.κάθε φορά που σταματάει να τρώει η δε θέλει άλλο,κάνει με το ποδαράκι του στο πάτωμα σα να σκάβει.τί σημαίνει αυτό ξέρει κανείς?

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool