Βρήκα το μωρό μου!!!!!

Εμένα μιά χαρά το δέχτικε το λουράκι του απλά χριάστικε να το κόψω στα μετρα του, μέσα σε μία εβδομάδα έχει πάρει μπόι τρώει καλα πίνει πολύ νερό και ίχνος ψίλου! επιτέλους ηρέμισα με αυτό το θέμα. Το περιέργο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το νερό προχτέσ είχα ανίξει την βρίση στο ντουζ και πιιγε και έβαλε τα πόδια του μέσα στο νερό :blink::blink: και ουτε γκρίνια ούτε χοροπιδιτό! είναι φυσιολογικό αυτό? οεο?

αληθεια??πολυ χαιρομαι!!!και το πουπσακι ειναι σαν στο σπιτι της!!μας εχει αγαπησει,ολο χαδια και παιχνιδια ειναι!!λουρακι δεν της εχω βαλει ακομα..λεω να την αφησω να μεγαλωσει λιγακι ακομα..
ειναι πολυ φιλικη με τους ξενους!μπανιο δεν εχω επιχειρησει να την κανω,ειναι πεντακαθαρη απο μονη της!
οι ψυλλοι εξαφανιστηκαν αμεσως μετα την επισκεψη στον κτηνιατρο!!
γενικα ολα τελεια με το γατιδακι!!!
μαιρη θελω να δω φωτογραφιες!!!τις δικες μας τις ειδες?!?!?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελουμε φωτογραφιεςςςςςςςςς !!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νια την είδα την σταρ~! :lol::lol::lol:
Έχω βγάλει αρκετές το καλόδιο του usb δεν ξέρω που έχω :mpliaks::hmm:

Νια την είδα την σταρ~! :lol::lol::lol:
Έχω βγάλει αρκετές το καλόδιο του usb δεν ξέρω που έχω :mpliaks::hmm:

χαχαχα!!!!δεν ξερω τι θα κανεις...να ψαξεις να το βρεις!!!θελω να δω τον αδερφο της πριγκιπεσσας!!!α και να κανονισουμε να τα ουμε και απο κοντα!!εγω αυτη την εβδομαδα ειμαι σπιτι τα απογευματα,κερναω καφε!!!:) (και κροκετες....χαχα!!!:lol:)

αχαχαχα μέσα!:up::up::up::up:

Εμένα πάντως το αποθητικό σπρέυ δούλεψε μια χαρά και γλείτωσανε τα φυτά μου!!! το ονιχοδρόμιο το προτειμά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα χαλί που έχουμε που είναι φτιαγμένο από σχοινί που όταν το χρησιμοποιεί δεν υπαρχει πρόβλημα!!!! Το κατνιπ σε σπρει ώρες ώρες δουλεύει άλλες όχι...Να ρωτήσω το κατνιπ σε ξηρή μορφή δουελεύει κατά τη γνώμη σας?:hmm:

Εμένα πάντως το αποθητικό σπρέυ δούλεψε μια χαρά και γλείτωσανε τα φυτά μου!!! το ονιχοδρόμιο το προτειμά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα χαλί που έχουμε που είναι φτιαγμένο από σχοινί που όταν το χρησιμοποιεί δεν υπαρχει πρόβλημα!!!! Το κατνιπ σε σπρει ώρες ώρες δουλεύει άλλες όχι...Να ρωτήσω το κατνιπ σε ξηρή μορφή δουελεύει κατά τη γνώμη σας?:hmm:

εγω λεω να τα δοκιμασω και τα 2 να δω τι θα πιασει...!!!!:)

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• I_LOVE_MY_KITTEN.jpg
    I_LOVE_MY_KITTEN.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 53
mordollwen το δικό σου είναι αυτό;;;
ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

εχει και χνουδοτή τουφίτσα στο μέτωπο?? μοικάνα ε???:lol::lol::lol: πανέμορφοοο

μιλάμε για ΤΗΝ φάτσα....:up::up::up:

αγαπη μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!αχχχχχχχ θελω να το δαγκωσωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!:P

παιδιά χτες έγινε ΤΟ απίστευτο!!
έβαλα για πρώτη φορα στην pupsy κονσέρβα(είπα να της βάζω μια φορα την εβδομάδα για λιχουδιά)και συγκεκριμένα τις gourmet gold για γατάκια και -αν είναι δυνατόν- ούτε που την άγγιξε όλη μέρα!!!τι τρελογατο έχω εγώ?!?!?:confused:

παιδιά χτες έγινε ΤΟ απίστευτο!!
έβαλα για πρώτη φορα στην pupsy κονσέρβα(είπα να της βάζω μια φορα την εβδομάδα για λιχουδιά)και συγκεκριμένα τις gourmet gold για γατάκια και -αν είναι δυνατόν- ούτε που την άγγιξε όλη μέρα!!!τι τρελογατο έχω εγώ?!?!?:confused:

Μη σκας... Κι ο δικός μου τα ίδια κάνει... Του βάζω κονσέρβα και παει και τρίβεται πάνω στη σακούλα με τις κροκέτες...:lol:

Μη σκας... Κι ο δικός μου τα ίδια κάνει... Του βάζω κονσέρβα και παει και τρίβεται πάνω στη σακούλα με τις κροκέτες...:lol:
Τι βολικά γατιά...Ο δικός μου πάλι...:mad::mad::mad:

εμένα μου λες...κάνω αμάν να φάει λίγες κροκέτες.όχι τπτ άλλο,είναι κ άσπρος κ γίνεται πορτοκαλί η μουσούδα του απο την κονσέρβα!παιδιά ο δικός μου κάθε φορά που σταματάει να τρώει η δε θέλει άλλο,κάνει με το ποδαράκι του στο πάτωμα σα να σκάβει.τί σημαίνει αυτό ξέρει κανείς?

κάθε φορά που σταματάει να τρώει η δε θέλει άλλο,κάνει με το ποδαράκι του στο πάτωμα σα να σκάβει.τί σημαίνει αυτό ξέρει κανείς?
Το κάνουν πολλά γατιά αυτό! Δες εδώ ένα θέμα σχετικά.;)

α μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ.μάλλον δείχνει ότι δε θέλει άλλο.τί περίεργα πραγματάκια που κάνουν από τη φύση τους!είναι γλύκες.

και η πουπσι μου το κανει αυτο και ειχα απορησει..τουλαχιστον δεν ειναι κατι κακο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back