Βρήκα catnip στην Μονεμβασιά! Εδώ θα το βρείτε κι εσείς!

• Thread starter Thread starter Ismini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γλυκάνισος και σκυλιά

Απευθύνομαι κυρίως στη Myrtos που ρωτησε αρχικά.
Δυστυχώς το γλυκάνισο άφησε παντελώς αδιάφορη τη σκυλίτσα της φίλης μου....:(
Αλλα μπορεί να οφείλεται και στα γούστα της συγκεκριμένης σκύλας, όπως και το catnip που δεν συγκινει ολες τις γάτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα ο Σαββουλης μου ανηκει στο 80% των γατιων! :D Μολις το μυρισε (το πολυ 10 δευτ.) αρχισε να τρεχει, να χοροπηδαει, να παιζει, ορμηξε στις κουρτινες και στο παλωμα και τα δαγκωνε! Παλευε λες και ηταν ο εχθρος του το παπλωμα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα μπορεί να οφείλεται και στα γούστα της συγκεκριμένης σκύλας, όπως και το catnip που δεν συγκινει ολες τις γάτες.
Και ήμουν έτοιμηνα ρωτήσω ακριβώς το ίδιο γιατί με ρώτησε η αδελφή μου αν υπάρχει κάτι ανάλογο για σκυλιά. Θα κάνω test με γλυκάνισο και θα σας πω αντιδράσεις...;)

Lady σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως.Πήγα σήμερα στο cosmos και έψαχνα για pet shop και όπως καταλαβαίνεις έφυγα με άδεια χέρια.Το βιβλιοπωλείο ούτε που το σκέφτηκα!Και μένω στο Ωραιόκαστρο να φανταστείς!Αρκετά χιλιόμετρα!Θα ξαναπάω σε κανά 2 μέρες.Αλήθεια.Crop τι σημαίνει;;Ρωτάει η ξανθιά μέσα μου!
Κατνιπ θα βρεις και στην αγιας θεωδωρας και στην αρχη ανθεων και στην ολγας σε ολα τα πετσοπ .. εδω εχουν αφθονο

Κρίμα:( θα το δοκιμάσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία που έχω 2 σκυλιά. Αν δεν πιάσει και στα 2 τότε δεν θα παίζει. :hmm: Ευχαριστώ για την απάντηση:)

catnip: "αθώο" χόρτο;

Δυο ενημερωτικά βίντεο.
Το catnip είναι ένα ισχυρό, εθιστικό ναρκωτικό με καταστροφική επίδραση στις γάτες. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα της εξάρτησης. Αν πιστεύετε ότι η γάτα σας είναι εξαρτημένη, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κέντρο απεξάρτησης.
Say NO to catnip
Talk to your cat about catnip

Τι σημαίνει το cats on drugs;;;;:( Πως ακριβώς μαστούρωσαν αυτές οι γατούλες;;Γιατί υποψιάζομαι τα χειρότερα;;;;Για ποιό λόγο γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο;;;;:mad:

Τι σημαίνει το cats on drugs;;;;:( Πως ακριβώς μαστούρωσαν αυτές οι γατούλες;;Γιατί υποψιάζομαι τα χειρότερα;;;;Για ποιό λόγο γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο;;;;:mad:
Βρε Εβελύνα χιουμοριστικά είναι τα βίντεο. Μάλιστα στο πρώτο αν προσέξετε η γάτα παίζει με λέιζερ, δεν τρέχει μόνη της πανω κάτω....

:/: :/:
Σημειώνω ότι αυτό είναι το αποξηραμένο catnip, όχι οι σπόροι, σαν αυτούς που έδωσα στην Κατερίνα.
Lactoula στείλε μου με PM την διεύθυνσή σου να σου στείλω!

Αύριο κιόλας (ή μάλλον σήμερα) θα το ψάξω στο ΒΑΝΙΛΙΑ-ΚΑΝΕΛΛΑ των Αμπελοκήπων. Εύχομαι να είμαι τυχερή. Βλέπετε έχω δύο στειρωμένα αρσενικά και θέλω να τα πείσω να πίνουν πολλά υγρά.

Είναι σίγουρο ότι το catnip δεν είναι "χόρτο" για τα γατάκια? Ποιός θα μου το πεί υπεύθυνα να μήν τα μαστουρώσω? Θέσω απλώ να τα πείσω να πίνουν πολλά υγρά. Υπάρχει άλλος τρόπος?

Λοιπόν εχθές το βράδυ ήρθε η αδελφή μου από Αμερική και μας έφερε και εμάς το πολυπόθητο catnip! Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο! Το τι γέλιο έριξα δεν λέγεται! Καταρχήν το είχε μέσα στη βαλίτσα και δεν μας το είχε δώσει ακόμα και βλέπεις μια Μαρίκα να προσπαθεί να μπει μέσα στη βαλίτσα και να μην ξέρουμε γιατί, μετά μου είπε η αδελφή μου ότι είναι εκεί μέσα και μου έφερε με μια συσκευασία που μπαίνει σε ένα ποντικάκι το ‘χόρτο’, αφήνιασε το Μαρικάκι! Πέθανα από τα γέλια! Έκανε σαν χαζό! Σήμερα όμως δεν την βλέπω αδιάφορη προς αυτό, πρέπει να της δώσω καινούργιο; Αυτό το αφήνω και το έχει όποτε θέλει στη διάθεση της;

Είναι σίγουρο ότι το catnip δεν είναι "χόρτο" για τα γατάκια? Ποιός θα μου το πεί υπεύθυνα να μήν τα μαστουρώσω? Θέσω απλώ να τα πείσω να πίνουν πολλά υγρά. Υπάρχει άλλος τρόπος?

Μην ανησυχείς, Λένα, το catnip μόνο χαριτολογώντας το λέμε χόρτο. Είναι απλώς ένα φυτό που προκαλεί μια ολιγόλεπτη ευφορία στις γάτες και είναι απόλυτα ασφαλές.:)
Ωστόσο, δεν έχει σχέση με το πόσο νερό πίνουν.
Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα οι γάτες σου και χρειάζονται πολλά υγρά; Αν τρώνε κονσέρβα, παίρνουν ήδη αρκετά υγρά από εκεί.

Δοκίμασα κι εγώ το catnip σήμερα και έγινε χαμός! :up: Ξετρελάθηκαν! Μόνο που τα μικρά μου δεν τα έχουν βρει απόλυτα μεταξύ τους και άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος θα το πρωτοπάρει...:down:

αυτες τις φούσκες απο catnip τις ξερει κανεις??? φυσας και τα γατάκια τις κυνηγάνε... που μπορω να τις βρω στην Ελλαδα άραγε??? φαινονται πολυ ωραιες...τις έχει δει κανείς??:hmm:

Συνημμένα

• p_9524_28694P_008.jpg
    p_9524_28694P_008.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 52
Αν φτιάξεις κατνιπόζουμο και ρίξεις μέσα σαπούνι; Δεν θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα;

Αν φτιάξεις κατνιπόζουμο και ρίξεις μέσα σαπούνι; Δεν θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φοβερη ιδεα:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: anabou έγραψες πάλι!να'σαι καλά.

και αν την ωρα που την σκασει του πεταχτουν τα σαπουνια στην μουρίτσα??? κανει???:blink:

και αν την ωρα που την σκασει του πεταχτουν τα σαπουνια στην μουρίτσα??? κανει???:blink:
Μα κι αυτό για να κάνει φούσκες κάτι τέτοιο θα έχει μέσα...;)

Αν επιλέξεις κάποιο σαπούνι-σαμπουάν για μωρά;

Πω πω τί ευρηματικότητα είναι αυτή ρε κορίτσια!!!
Άκου κατνιπόζουμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back