Ismini
Διάσημο μέλος
Απευθύνομαι κυρίως στη Myrtos που ρωτησε αρχικά.
Δυστυχώς το γλυκάνισο άφησε παντελώς αδιάφορη τη σκυλίτσα της φίλης μου....
Αλλα μπορεί να οφείλεται και στα γούστα της συγκεκριμένης σκύλας, όπως και το catnip που δεν συγκινει ολες τις γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις το μυρισε (το πολυ 10 δευτ.) αρχισε να τρεχει, να χοροπηδαει, να παιζει, ορμηξε στις κουρτινες και στο παλωμα και τα δαγκωνε! Παλευε λες και ηταν ο εχθρος του το παπλωμα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και ήμουν έτοιμηνα ρωτήσω ακριβώς το ίδιο γιατί με ρώτησε η αδελφή μου αν υπάρχει κάτι ανάλογο για σκυλιά. Θα κάνω test με γλυκάνισο και θα σας πω αντιδράσεις...Απευθύνομαι κυρίως στη Myrtos που ρωτησε αρχικά.
Δυστυχώς το γλυκάνισο άφησε παντελώς αδιάφορη τη σκυλίτσα της φίλης μου....![]()
Αλλα μπορεί να οφείλεται και στα γούστα της συγκεκριμένης σκύλας, όπως και το catnip που δεν συγκινει ολες τις γάτες.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατνιπ θα βρεις και στην αγιας θεωδωρας και στην αρχη ανθεων και στην ολγας σε ολα τα πετσοπ .. εδω εχουν αφθονοLady σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως.Πήγα σήμερα στο cosmos και έψαχνα για pet shop και όπως καταλαβαίνεις έφυγα με άδεια χέρια.Το βιβλιοπωλείο ούτε που το σκέφτηκα!Και μένω στο Ωραιόκαστρο να φανταστείς!Αρκετά χιλιόμετρα!Θα ξαναπάω σε κανά 2 μέρες.Αλήθεια.Crop τι σημαίνει;;Ρωτάει η ξανθιά μέσα μου!
myrtos
Δραστήριο μέλος
Απευθύνομαι κυρίως στη Myrtos που ρωτησε αρχικά.
Δυστυχώς το γλυκάνισο άφησε παντελώς αδιάφορη τη σκυλίτσα της φίλης μου....![]()
Κρίμα
θα το δοκιμάσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία που έχω 2 σκυλιά. Αν δεν πιάσει και στα 2 τότε δεν θα παίζει.
Ευχαριστώ για την απάντηση
ruko
Διάσημο μέλος
Δυο ενημερωτικά βίντεο.
Το catnip είναι ένα ισχυρό, εθιστικό ναρκωτικό με καταστροφική επίδραση στις γάτες. Μάθετε να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα της εξάρτησης. Αν πιστεύετε ότι η γάτα σας είναι εξαρτημένη, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κέντρο απεξάρτησης.
Say NO to catnip
Talk to your cat about catnip
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Πως ακριβώς μαστούρωσαν αυτές οι γατούλες;;Γιατί υποψιάζομαι τα χειρότερα;;;;Για ποιό λόγο γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο;;;;
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Εβελύνα χιουμοριστικά είναι τα βίντεο. Μάλιστα στο πρώτο αν προσέξετε η γάτα παίζει με λέιζερ, δεν τρέχει μόνη της πανω κάτω....Τι σημαίνει το cats on drugs;;;;Πως ακριβώς μαστούρωσαν αυτές οι γατούλες;;Γιατί υποψιάζομαι τα χειρότερα;;;;Για ποιό λόγο γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο;;;;
![]()
lenakafandari
Νεοφερμένο μέλος
Σημειώνω ότι αυτό είναι το αποξηραμένο catnip, όχι οι σπόροι, σαν αυτούς που έδωσα στην Κατερίνα.
Lactoula στείλε μου με PM την διεύθυνσή σου να σου στείλω!
Αύριο κιόλας (ή μάλλον σήμερα) θα το ψάξω στο ΒΑΝΙΛΙΑ-ΚΑΝΕΛΛΑ των Αμπελοκήπων. Εύχομαι να είμαι τυχερή. Βλέπετε έχω δύο στειρωμένα αρσενικά και θέλω να τα πείσω να πίνουν πολλά υγρά.
lenakafandari
Νεοφερμένο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Είναι σίγουρο ότι το catnip δεν είναι "χόρτο" για τα γατάκια? Ποιός θα μου το πεί υπεύθυνα να μήν τα μαστουρώσω? Θέσω απλώ να τα πείσω να πίνουν πολλά υγρά. Υπάρχει άλλος τρόπος?
Μην ανησυχείς, Λένα, το catnip μόνο χαριτολογώντας το λέμε χόρτο. Είναι απλώς ένα φυτό που προκαλεί μια ολιγόλεπτη ευφορία στις γάτες και είναι απόλυτα ασφαλές.
Ωστόσο, δεν έχει σχέση με το πόσο νερό πίνουν.
Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα οι γάτες σου και χρειάζονται πολλά υγρά; Αν τρώνε κονσέρβα, παίρνουν ήδη αρκετά υγρά από εκεί.
Δοκίμασα κι εγώ το catnip σήμερα και έγινε χαμός!
Ξετρελάθηκαν! Μόνο που τα μικρά μου δεν τα έχουν βρει απόλυτα μεταξύ τους και άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος θα το πρωτοπάρει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αν φτιάξεις κατνιπόζουμο και ρίξεις μέσα σαπούνι; Δεν θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα;
Φοβερη ιδεα

Αν φτιάξεις κατνιπόζουμο και ρίξεις μέσα σαπούνι; Δεν θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα;
anabou έγραψες πάλι!να'σαι καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και αν την ωρα που την σκασει του πεταχτουν τα σαπουνια στην μουρίτσα??? κανει???

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μα κι αυτό για να κάνει φούσκες κάτι τέτοιο θα έχει μέσα...και αν την ωρα που την σκασει του πεταχτουν τα σαπουνια στην μουρίτσα??? κανει???![]()

anabou
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Άκου κατνιπόζουμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool