ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρεις, πόσους μήνες το έψαχνα;;; Είναι στην Ν. Ιωνία το πιο κοντινό μου
Λες να κάνει κάλο στην Mici μας, μετά το ατύχημα της; Να της το δίνω σε ρόφημα μια φόρα την μέρα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Εσένα στην Μονεμβάσια σου είπαν ότι το έχουν τα Άρκευθος ;
Αυτοί όταν τους το ανέφερα μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλιως ενδιαφερομαι κι εγω να μου στειλεις αλλα πως θα στο πληρωσω;
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως να κάνω μικρά μπαλάκια μέσα σε τούλι και να τους το δώσω να παίζουνε? Ή στο νερό? Όποιος ξέρει ας μου πει.
aretha
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Chouzouris, το κατάστημα Άρκευθος της Γ΄Σεπτεμβρίου (Πλ. Βικτωρίας) που πήγα σήμερα, δεν το ξέρει καν ως προϊόν. Το ζήτησα και με τη λατινική ονομασία και ως κατνιπ και ως μαγιοβότανο, αλλά μου είπαν ότι δεν το γνωρίζουν.
Εσένα στην Μονεμβάσια σου είπαν ότι το έχουν τα Άρκευθος ;
Αυτοί όταν τους το ανέφερα μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος.
Στη Μονεμβασιά έχει κατάστημα που έχει μέσα Άρκευθο, δηλαδή έχει τα ράφια με τις γυάλες που φυλάνε τα διάφορα βότανα και χορταρικά. Εκεί που πήγες τις είδες τις γυάλες αυτές; Κάθε μία από αυτές έχει ετικετάκι που γράφει. Έτσι το βρήκα εγώ.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά εγώ βρήκα σήμερα το Nepeta στο Μπαχάρ, ένα μεγάλο κατάστημα με μπαχαρικά και βότανα στην οδό Ευριπίδου 31 (σχεδόν γωνία με Αθηνάς). Πλήρωσα 5 Ευρώ τα 100 γραμμάρια. Πως ακριβώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, ξέρετε? Πάντως τα γατούλια χώνουν τη μουσούδα και προσπαθούν να το μασήσουν.
Μήπως να κάνω μικρά μπαλάκια μέσα σε τούλι και να τους το δώσω να παίζουνε? Ή στο νερό? Όποιος ξέρει ας μου πει.
Στη Ruby απλώς το δίνω να το μυρίσει και τρελλαίνεται. Αρχίζει τις φούρλες. Ο Chouzouris προσπαθεί να το φάει, μην ανησυχείς δεν τους κάνει κακό.
Αυτό με τα μπαλάκια είναι καλή ιδέα, αν και δεν νομίζω ότι θα επιζήσουν πολύ. Θα τα ξεσκίσουν για να πάρουν το catnip.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβώς το ίδιο έκανε και η μαυρούλαΕίχα τρίψει τα χέρια μου με αυτό και η Πέρλα με κυνήγαγε και με δάγκωνε το χέρι σαν τρελλή (μαλακά φυσικά).
Δεν ξέρω αν έχει την ίδια μορφή το δικό σας , αλλά αυτό που πήρα εγώ είναι σαν μικρά ξυλαράκια,δεν έχουν φόβο αν κάνουν να το μασήσουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι αρκετά σκληρά και φοβάμαι μην καρφωθείΜπαααα, τα κοτσανάκια από το φυρό είναι... τί να πάθουν;

Ismini
Διάσημο μέλος
Οσον αφορα αυτο που εχω φυτέψει (από σπόρους της Βικτώριας) έχει πάρει τα πάνω του τώρα, μόνο που το κατούρησε λιγάκι (ναι κι αυτό
), ο Σίβα και "κάηκε" σε εκείνο το σημείο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για σκύλους!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ catnip στη Θεσσαλονίκη; Διάβασα και τη θεραπευτική συνταγή της mimica και είναι ό,τι πρέπει για τον γατούλη μου..
Δεν κάνεις κι εσύ μια κρούση στα μαγαζιά που πουλάνε μπαχαρικά;
Θα προσπαθήσω να βρω την κοινή ονομασία, μπας και μας βοηθήσει...
Τη βρήκα! Νεπέτα (η γαλαιόφιλος, αν δεν κάνω λάθος), Γλήχωμα ή Καλαμίνθη.
Αν δουλέψει το link, λογικά θα μπορείτε να το δείτε εδώ:
https://www.ert.gr/afieromata/votana/votana13.html
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool