chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χουζουρη πηρες το προσωπικο μηνυμα που σου εστειλα με την διευθυνση μου;![]()
![]()
![]()
Ναι, μην ανησυχείς καθόλου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια!! yioupi yioupi ( μεταφραση:γιουπι γιουπι)!!!!!
οταν το στειλεις πεστο μου γιατι ανυπομονω να δω τα αποτελεσματα στο γατουλη μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηρα το σαββατο Νεπετα απο το Μπαχαρ το εβαλα στην Φαιδρα μου και ξετρελαθηκε...
Ξερετε αν εχει παρενεργιες και ποσο συχνα πρεπει να το χρησιμοποιουμε ? Καλα δεν σηκονοτανε απο τα πατωματα μετα εποιασε και ενα ποντικακι που της ειχαμε παρει καινουργιο και το ''πεθανε'' . Και μια αλλη ερωτηση το δωσαμε στην γατα μιας φιλης μου που γεννησε πριν κανενα 2 μηνο και μπηκε σε οιστρο λετε να ηταν απο την Νεπετα ?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel μήπως τα γατουλίνια μας μοιάζουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν δεν ηταν στειρωμενη η Τσικι θα γινομασταν συμπεθερες
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
οντως,τωρα που το λες![]()
![]()
αν δεν ηταν στειρωμενη η Τσικι θα γινομασταν συμπεθερες
![]()
!!
Φτου και άλλο φτύσιμο φάγαμε:cry: :cry: :cry: :cry: Ο Όμορφος πάλι κλαίειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω ο δικός μου να μην ανήκει στο 20% που δεν τον επιρρεάζει...
Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν του τη "πέφτουνε" τα γατιά να το μαδήσουνε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι! Μονο ο Σιβα το κατουρησε λιγοΔεν του τη "πέφτουνε" τα γατιά να το μαδήσουνε;
(αλλα αυτο το κανει σε ολες τις γλαστρες). Αλλα και ο Βαλεντινο, οταν ηταν στο δικο μου σπιτι δεν ενδιαφερθηκε. Απο οτι κατάλαβα πρεπει να ειναι ξερο και να τριφτει για να ενδιαφερθουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ναι, ε;;;;; Πλάκα θα εχει. Θα δοκιμάσω. Από τη Σοφοκλέους λογικά όταν ανέβω Αθήνα. Σ' ευχαριστω.....
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θελω να σε αγχωνω κιολας (δεν ειχες και καμια υποχρεωση να το κανεις αυτο που κανεις) αλλα ανυπομωνω!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Πήγαν σήμερα οι γονείς μου στο Μπαχάρ και πήραν 100 γραμ με 5 ευρώ.
Οι γάτοι ξετρελάθηκαν!!!!
Το έβαλα και εγώ μέσα σε τούλι και το έδεσα. Ο Ισίδωρος το έτριβε στη μούρη του και έκανε τούμπες και ο Ζαχαρίας ξασάλωσε.... το γέμισε σάλια, το δάγκωνε και τελικά το έσκισε! Σαν τρελός έκανε!

Θα τους φτιάξω και το αφέψιμα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελικά μόνο στον δικό μου δεν πιάνει???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool