Βραδιά ροκ για τα αδέσποτα της Θεσσαλονίκης από το Psychanimal

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
AFISATELIKO2.jpg

Θα συμμετεχουν και οι Plan B και ισως ενα ακομη. ζητειστε ολοι προσκλησεις η ελατε εκει παιδια οσοσ πιο πολλοι αγορασουν προσκληση τοσο πιο πολλα γατακια θα εγχειριστουν και θα θεραπευτούν, ισως περιθαλψουμε και κανένα σκυλακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα συμμετέχουν και ΟΙ CHROMA

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μποροθμε να κανονισουμε μια τετεια φαση και για αθηνα και χαλκιδα?εχω πολους φιλουσ που εχουν μαγαζια και σιγουρα θα μας βοηθησουν..:D

Στην live Βραδιά για τα αδέσποτα θα συμμετέχουν τα εξής συγκροτήματα. Τα οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, και τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τον χρόνο τους.

CHROMA
https://www.chromaband.gr/news.html

https://www.myspace.com/chromagr

SIX AND THE CITY
https://www.myspace.com/sixthecity

PLAN B
https://www.myspace.com/planbthessaloniki

Στα παραπάνω link μπορείτε να ακούσετε δείγματα της δουλειάς τους.

Η ώρα έναρξης είναι 11:00 Και η μέρα Σάββατο 24 Ιανουαρίου.

Ο χώρος είναι το No Bar
Θάλητος 31 (Κάθετη στη Μαρτίου αμέσως πριν τη παραλία). Περιοχή ποσειδωνίου. Θεσσαλονίκη

Η είσοδος κοστίζει 10?. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πρώτο ποτό και έχουμε κάνει ειδική συμφωνία για καλύτερες τιμές στα επιπλέον ποτά που κάποιος μπορεί να θελήσει.

Θα υπάρχουν προσκλήσεις οι οποίες θα είναι διαθέσιμες εντός λίγων ημερών.

Επίσης την ώρα της εκδήλωσης θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό. Θα πωλούνται χειροποίητα ΄γατομπλουζάκιαʼ και διάφορα άλλα καλούδια με την προοπτική να συγκεντρώσουμε ότι περισσότερο μπορέσουμε για την ενίσχυση των αδέσποτων.

Το σημαντικό όμως δεν είναι το οποιοδήποτε ποσό. Είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση, όντας φορέας ζωοφλικών μνημάτων, να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους προβάλλοντας μια ποιο υπεύθυνη συμπεριφορά.

Το No Bar είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που χωράει λίγο παραπάνω από 100 άτομα. Ας το γεμίσουμε. Η ισχύς εν τη ενώσει…….

Για αθηνα το σκεφτόμαστε σοβαρα αν θελεις τηλεφωνησε στο 6979780445 (14-16/22-23.00) να τα πούμε, θα πουμε και για το ραδιοφωνο απο οτι βλεπω σε ολα τα ποστ μαζί καταληγουμε να μιλαμε για σχέδια:rolleyes:
μποροθμε να κανονισουμε μια τετεια φαση και για αθηνα και χαλκιδα?εχω πολους φιλουσ που εχουν μαγαζια και σιγουρα θα μας βοηθησουν..:D

Άντε παιδιά μπράβο!!! Βάλτε μπρος και για Αθήνα κι ελπίζω πως θα μπορέσουμε να γεμίσουμε πολύ εύκολα ένα ωραίο μπαράκι. Καμμιά ιδέα για το πού? Φροντίστε να είναι κοντά σε μετρό πάντως. Εγώ προτείνω το Blues στην πανόρμου στους Αμπελοκήπους πουέχει δύο χώρους πάνω και κάτω και παίζει και πολύ καλή μουσική.΄Περιμένουμε νέα.

Μια και το προτεινεις καντους μια ερωτηση να δουμε

αναλωγος τι παρτυ θα ειναι αν θελετε με λιβε μπαντες μπορω να κανονισω για το αν club στα εξαρχεια,αν θελετε με dj μπορω να κανονισω για το κλαξον εξαρχεια ,πετρουπολη κεντρι,και λογο δουλειας μπορω να μιλισω με magic de spel ,motivo 4 και γιαννη αγγελακα που ειναι φιλαρακια και εχουν ζωακια και ξερω οτι θα μας βοηθισουν ..ολα τα μαγαζια που προτεινα δεν εχουν προβλιμα γιατι αυτοι που τα εχουν εχουν ζωακια...:D

Τελεια Βιβη σε ευχαριστουμε τα ειπαμε και στο τηλ .
Μικελανευ Μικυ αν θελεις μπορεις να βοηθησεις την αθηναικη ομαδα στη διοργανωση

πωπω σουπερ, τωρα το ειδα, θα ερθω εννοειται και θα φερω οσους μπορω..... χαρηκα πολυ:):)

Απο τεταρτη θα εχω προσκλησεις, εαν θελετε να κατσετε και να μην ειστε σε σκαμπω ελατε να παρετε κανει 10 η μια 5 πανε στο μπαρ και 5 στα γατακια της γατοομαδας. Θα πουλησουμε κυριως εμεις και μονο οσες θελεις μινουν θα ειναι για οσους ερθουν το λω γιοατι μεχρι 120 ειναι το μπαρακι αντε 150

6979780445 για προσκλησεις (14-16/22-23.00)

AFISATELIKO2.jpg

Wow!!!! Φανταστική αφίσα!!
Τώρα ειδοποιήθηκα για τις απαντήσεις yasmin και βάβαια ότι θέλει η Αθηναϊκή ομάδα εννοείται πως θα βοηθήσω και κόσμο θα φέρω και σε κόσμο για μαγαζί θα μιλήσω!
Καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη!
Άντε πάντα παίρνετε τα πρωτεία και μπράβο σας!!
Ακολουθούμε όμως ...Δημήτριες...:lol::lol:

Ετοιμαστειτε γιατι κατα ανοιξη καλοκαιρακι ετοιμάζουμε συναυλια με τη Βιβή κα τη Μαρία και σε σάς

Ότι καλύτερο!!!:up::up:

λοιπον αυριο θα ξερω στανταρ ποιοι απο τους φιλους μου που εχουν μπαντες ειναι μεσα για λαιβ στην αθηνα..θα σας πω μολις μαθω νεοτερα..οσο για μαγαζια ακομα δεν εχω ρωτεισει λογο οτι ελειπα για τις γιορτες..ομως θα το ψαξω και αυτο..:D

Giannis-Vivi έχω κι εγω κάτι υπόψη μου ( έχω κάτι άκρες με παραγωγό και μπάντες) οπότε πάρτο λόγω ... ηλικίας πάνω σου αλλά αν θέλεις στείλε μου ΠΜ όταν ξεκινήσεις να το επεξεργάζεσαι για να μιλήσω κι εγώ προς τα εκεί που ξέρω.

καλημερα,θα μιλησουμε αν ειναι ...και νομιζω οτι επειδι ειναι κατι που καν ω για 1 φορα θα χρειαστω βοηθεια..:D

Οτι θελετε παιδια εγω η Μαρια κι ο Δημητρης θα σας πουμε πως να κινηθειτε.

Βιβή μπορεις να μας σκαρωσεις ενα σποτακι με τα στοιχεια του event που ειναι στην αφισσα?? Σου ετοιμαζω και καποιες προτασουλες για το γενικό φιλοζωικό σποτάκι

στειλε μου τα κιμενα για να τα δουλεψω αυριο..αλλα ακριβος τ κειμενακια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back