Βραδιά ροκ για τα αδέσποτα της Θεσσαλονίκης από το Psychanimal

:D:D:D.. ειναι να μη γινει η αρχη τωρα που εγινε θα κανουμε τετοια να ερθεις κι αν εισαι αθηνα να πας στο αθηναικο.

Μπραβο στα κουκουβαγιοπουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα παιδια του διεθνους λυκειου κα η δασκαλα τους μας ειπαν
"οργανωθήκαμε για τη συναυλία, έχουμε πολύ καλές συμμετοχές και αρχίζουμε πρόβες από την άλλη εβδομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και οι καθηγητές μας ρωτούν που και πως. ΄'Εχετε αποφασίσει που θα το κάνετε ? Θα σας φέρουμε κι εμείς πολύ κόσμο... Μήπως να βοηθήσουμε λιγάκι κάπου, να κλείσουμε το bar.... ότι θέλετε....
Περιμένω απάντηση σας..."

Αντε ξεκιμαμε να οργανωνουμε απο εβδομαδα πιο συγκεκριμενα, αυτα δε κρατιουνται οπως βλέπετε ( θα κατεβω κι εγω με την ευκαιρια χεχε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα παρω καποια τηλεφωνα για το μαγαζι που ακομα δεν ξερω πιο..βασικα ειμαι με τη μεση χαλια και δεν μπορω να κανω καποια πραγματα οπως αν ειμουν καλα....και απο μενα 2 μπαντες φιλων μου οχι γνωστες και τοσο ειναι μεσα..αλλα πρεπει αν μιλησω και με μερικα γνωστα σχηματα..τωρα το πως θα γινει η φαση εγω λεω η καθε μπαντα απο μισαωρο..γεγομενου οτι εχουμε 3 σιγουρες και αλλα 3 που δεν νομιζω να πουν οχι...εντομεταξυ οποιος βρει καποιο καλο χωρο ασ το πει..

Θα δω με τη βικη και την ελενη και τα παδια για χωρο μη σε μελει εσυ κανε οτι μπορεις μεσω τηλεφωνων με μπαντες κλπ κλπ χωρις να χρειαστει να κουνηθεις και γυρω απο σενα θα κινηθουμε κι εμεις μην σε αγχωνει η μεση, αλλοι θα κανουν το τρεξιμο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back