Βρετανική κοντότριχη

Raisa θέλεις να πάμε αύριο προς το μεσημεράκι; Κατά τις 12;
Και πάμε και για καφεδάκι μετά ;)

ΟΚ. Που ακριβώς θα συναντηθούμε, και πως θα γνωριστούμε;;;;;
(μόνο κόκκινο γαρίφαλο μην μου ζητάς:lol::lol::lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παίρνω την πρωτοβουλία να απαντήσω αντί της Michelle, μια και ξέρω ότι τώρα τρέχει με την εξεταστική και δύσκολα θα δει το post σου. Δικός της είναι ο γάτος στο avatar και λέγεται Vector. Δεν είναι ράτσας, είναι όμως σίγουρα φάτσας!;)
Διάβασε κι εδώ.

Μπορεί να έχεις δίκιο. Το ότι βρέθηκε όμως στο δρόμο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ράτσας! Εγώ πάντως όπως τον βλέπω, κάτι για βρετανική ή ρώσικη μπλέ μου κάνει.:hmm::hmm::hmm::hmm: Ο γιατρός που τον βλέπει δεν ξέρει να μας πει;;;;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρετανικά κουκλάκια

Πόπιιιιιιι....πάρε χάαπιααα!!!!!:P:lol::lol:

Να σας φτιάξω λίγο τη διάθεση;:up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 132
  • 4.jpg
    4.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 146
  • 3.jpg
    3.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 148
  • 1.jpg
    1.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 146
  • 6.jpg
    6.jpg
    1,8 KB · Εμφανίσεις: 146
Κι εσύ τέκνο Βρούτε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλάααααααααα θα βρω τις διευθυνσεις σας και θα τα πούμε:mad::mad:
Πρωτοσέλιδο με βλέπω.:lol::lol::lol:

κοίτα, δεν μπορείς να πεις...εγώ σε προειδοποίησα...:P:lol:...καλέ εγώ επίτηδες το κάνω για να σε φέρω Θεσ/νίκη...;):lol:

κοίτα, δεν μπορείς να πεις...εγώ σε προειδοποίησα...:P:lol:...καλέ εγώ επίτηδες το κάνω για να σε φέρω Θεσ/νίκη...;):lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ενα χρόνο υπομονή,να τελειώσουν τα δεύτερα το Λύκειο,και παίρνω το μικρό και τον Πίτση(φωτο δίπλα) και έρχομαι:).
Και για όσες δεν το ξέρετε ο Πίτσης είναι Νορβηγικού Δάσους,τρομάρα του:cool:εγώ λέω ότι είναι Ελληνας Μαμόθρεφτος καινούργια ράτσα:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ενα χρόνο υπομονή,να τελειώσουν τα δεύτερα το Λύκειο,και παίρνω το μικρό και τον Πίτση(φωτο δίπλα) και έρχομαι:).
Και για όσες δεν το ξέρετε ο Πίτσης είναι Νορβηγικού Δάσους,τρομάρα του:cool:εγώ λέω ότι είναι Ελληνας Μαμόθρεφτος καινούργια ράτσα:lol::lol::lol:

Κοίτα ποιός μιλάει και κάνει παράπονα....:mad::lol: θα τα πω ΟΛΑ στον Πίτση...θα' ρθείς, δε θα ' ρθείς;....:P:lol::lol::lol::lol:

Για να μένουμε ζεστοί..!!!

Προσοχή....πάρτε Χάπια!!!!:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Επιδόρπιο το βράδυ....:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 149
  • 7.jpg
    7.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 154
  • blue.jpg
    blue.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 146
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Είσαστε απίστευτες εσείς εκεί το νερό φταίει:lol::lol::lol:
Πρέπει να μαγειρέψω για το παιδί και το παιδί,:lol::lol::lol::lol:κλείνω τα λέμε:hello::hello::hello:

Αχ τι κουκλάκια:inlove::inlove::inlove: Νομίζω ότι έπαθα ζημιά:lol:
Η δική μου η γάτα είναι νέα ράτσα "ρεμάλ". Τελικά μου μοιάζει η ψιψι :lol::lol:

Φτάνει ρε παιδιά... Και είμαι και μακριά από το παιδί μου...:(

Αχ τι κουκλάκια:inlove::inlove::inlove: Νομίζω ότι έπαθα ζημιά:lol:
Η δική μου η γάτα είναι νέα ράτσα "ρεμάλ". Τελικά μου μοιάζει η ψιψι :lol::lol:

Mia_m και ο δικός μου ο μικρός ακριβώς το ίδιο είναι:lol::lol::lol:κοιτάς τώρα που έχει 5 τρίχες παραπάνω:lol::lol::lol:όπως τον βλέπεις δίπλα είναι.Τι δυο μηνών τι 11 που είναι τώρα:happy:

Όνειρα γλυκά!

Το επιδόρπιο που σας υποσχέθηκα....:up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 3.JPG
    3.JPG
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 318
  • 5.jpg
    5.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 187
  • 6.jpg
    6.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 181
  • 88.jpg
    88.jpg
    141,8 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 99.jpg
    99.jpg
    255,7 KB · Εμφανίσεις: 86
AXOY TA!!!!!!!τα θελω ολα να τα ελμαιρεψω!!! νιαου:up::lol:

Νέες φωτό!

Μερικές νέες φωτό από τα μωράκια μου:inlove:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Εικόνα010.jpg
    Εικόνα010.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Εικόνα011.jpg
    Εικόνα011.jpg
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Εικόνα012.jpg
    Εικόνα012.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Εικόνα006.jpg
    Εικόνα006.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Εικόνα007.jpg
    Εικόνα007.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 57
Τι είναι αυτά που μας κάνεις μες το μεσημέρι δεν έχουμε μαγειρέψει καν ακόμα???? Τι κουκλιά είναι αυτά??? Για φάγωμα!!! Η Νεφέλη τα κοιτάζει με απορία!!!! Φιλιά πολλά στα μουσουδάκια τους!:P

:lol::lol::lol::lol: Εγώ μαγείρεψα...τι με νοιάζει για σας:bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol::lol:

Ντροπή,αυτό μόνο σου λέω:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

πωπω...raisa..τι χουρχουριστά γατιά έχεις...είναι για ζούληγμα,τσίμπημα κτλ κτλ...:kiss:

Γεια σου.Ειμαι η Κοριννα.Σου εχω γραψει λιγο ποιο πριν για να ρωτησω αν πουλας βρετανικα γατακια.Τωρα αποφασισα να γινω μελος στο my cat.Με την ρατσα αυτην ειμαι εδω και καιρο τρελαμενη αλλα σε ολα τα πετ σοπ μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα και το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να την φερουν απο εξωτερικο.ειναι ετσι;Απο που μπορουμε να την φερουμε;ποσο θα μας κοστιζει;αν μπορεις βοηθισε με σε παρακαλω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back