Βρετανική κοντότριχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To αγαπημένο μου εκτροφειο βρετανικων...

https://britishcats.ucoz.ru/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οριστε κ ενα μικρο βρετανακι 3 μηνων!
IMAG0790-1.jpg

IMAG0784.jpg

IMAG1406.jpg

IMAG1385-2.jpg

Συνημμένα

• IMAG1402.jpg
    IMAG1402.jpg
    740,5 KB · Εμφανίσεις: 104
  • IMAG0790-1.jpg
    IMAG0790-1.jpg
    308,8 KB · Εμφανίσεις: 146
  • IMAG0784.jpg
    IMAG0784.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 92
  • IMAG1406.jpg
    IMAG1406.jpg
    759,7 KB · Εμφανίσεις: 92
  • IMAG1385-2.jpg
    IMAG1385-2.jpg
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 109
  • IMAG0790-1.jpg
    IMAG0790-1.jpg
    308,8 KB · Εμφανίσεις: 146
  • IMAG0784.jpg
    IMAG0784.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 92
  • IMAG1406.jpg
    IMAG1406.jpg
    759,7 KB · Εμφανίσεις: 92
  • IMAG1385-2.jpg
    IMAG1385-2.jpg
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 109
Ειναι κουκλος κουκλος κουκλος!

DSC_0159-1.jpg
Να και ο μπούλης.
Κλασικός βρετανικός κοντότριχος ;)

Συνημμένα

• DSC_0159-1.jpg
    DSC_0159-1.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 108
  • DSC_0159-1.jpg
    DSC_0159-1.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 108
Εδώ χαμογελαστός :)

Συνημμένα

• Εικόνα0056.jpg
    Εικόνα0056.jpg
    307,8 KB · Εμφανίσεις: 94
Παναγια μου..πανεμορφος ειναι..να τον χαιρεσαι!!:D

Έχω πάρει μια βρετανική εδώ κι 1 χρόνο,πραγματικα έχω πάθει την πλάκα μου με αυτή την γάτα.υπεροχη,πολλές φορές νιώθω λες και μου μιλάει,μόλις φωνάζω λιλα αρχιζουν τα νιαουρισματα και τα χαδακια

Μου αρέσει πολύ που έχουν ολοστρόγγυλες μουρίτσες!
Επίσης μου αρέσουν τα ανύπαρκτα αυτάκια τους όσο είναι μωλάκια :)

Γειά σας,
Είμαι νέο μέλος και δεν έχω κατατοπιστεί ακόμα, αλλά ήθελα να πω ότι λατρεύω τις Βρετανικές Κοντότριχες και ότι θα ήθελα πάαααααρα πολύ να πάρω ένα γατάκι σπίτι αλλά δεν μπορώ λόγω του σκύλου (Πομεράνιαν) που έχω. Το πρόβλημα είναι κυρίως, ότι δεν είναι στειρωμένος και αν μπει άλλο ζώο μες το σπίτι θέλει να 'μαρκάρεί' την περιοχή του. Μήπως έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση?

Γειά σας,
Είμαι νέο μέλος και δεν έχω κατατοπιστεί ακόμα, αλλά ήθελα να πω ότι λατρεύω τις Βρετανικές Κοντότριχες και ότι θα ήθελα πάαααααρα πολύ να πάρω ένα γατάκι σπίτι αλλά δεν μπορώ λόγω του σκύλου (Πομεράνιαν) που έχω. Το πρόβλημα είναι κυρίως, ότι δεν είναι στειρωμένος και αν μπει άλλο ζώο μες το σπίτι θέλει να 'μαρκάρεί' την περιοχή του. Μήπως έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση?
Να τον στειρωσεις?:hmm:

Να τον στειρωσεις?:hmm:

Προφανώς δεν μπορώ αλλιώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Όταν ήταν 6-7 μηνών και ήθελα να τον στειρώσω μου είπαν οι κτηνίατροι ότι δεν γίνεται λόγω μεγέθους. Είναι πολύ μικρό (4 κιλά τώρα και 4 χρονών) και φοβούνται τις συνέπειες τις αναισθησίας. Δυστυχώς δεν βλέπω τι μπορώ να κάνω.. και δεν έχω και κήπο δικό μου να τον αφήσω εκεί. :(

Κοιταξε δεν γνωριζω απο σκυλια... εχω φιλους που ειχαν σκυλο και γατα μαζι, οπως και πολλα μελη του φορουμ χωρις προβληματα.
Εαν ομως προκειται για ενα νευρικο σκυλι που δεν μπορει να δεχτει αλλο ζωο δε βλεπω καποια λυση, να το συζητησεις ισως με τον κτηνιατρο σου ξανα εαν αποφασισεις οτι θελεις πολυ και μια γατα.

Είναι καλή η συμβουλή σου, θα το συζητήσω με κτηνίατρο. Θέλω πάρα πολύ μια γάτα. Είχα στο παρελθόν και δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα γινόταν το σκυλί εμπόδιο στο μέλλον.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Προφανώς δεν μπορώ αλλιώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Όταν ήταν 6-7 μηνών και ήθελα να τον στειρώσω μου είπαν οι κτηνίατροι ότι δεν γίνεται λόγω μεγέθους. Είναι πολύ μικρό (4 κιλά τώρα και 4 χρονών) και φοβούνται τις συνέπειες τις αναισθησίας. Δυστυχώς δεν βλέπω τι μπορώ να κάνω.. και δεν έχω και κήπο δικό μου να τον αφήσω εκεί. :(

μήπως να το πήγαινες σε άλλο κτηνίατρο στο θέμα της στείρωσης; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μπορούν να το στειρώσουν παρόλο που είναι 4 κιλά. Στο εξωτερικό στειρώνουν γάτες και σκυλιά από 2 μηνών. Σαφώς πολύ μικρά σε μέγεθος και σωματικό βάρος. Άσε που οι ενήλικες γάτες που στειρώνονται είναι γύρω στα 4 κιλά κατά μέσο όρο.

Κι εμένα με παραξένεψε και με στεναχώρησε πολύ το γεγονός. Κατ'αρχάς, δε θα έπαιρνα με τίποτα αρσενικό αν το ήξερα! Στον πρώτο κτηνίατρο δεν πείστηκα καθόλου και ρώτησα και μια δεύτερη. Μου είπαν το ίδιο. Πάντως τώρα θα το ξαναψάξω σοβαρά το θέμα γιατί έχουμε προβλήματα με το ΄μαρκάρισμα΄.

Γενικά και το ότι δεν έχουμε κήπο μας έχει δυσκολέψει πολύ τη ζωή και ο πατέρας μου έχει αρχίσει να σκέφτεται να το χαρίσουμε, αλλά δεν γίνονται έτσι απλά αυτά τα πράγματα! Είμαστε και φιλόζωοι και έχουμε ευθύνη απέναντι στο ζώο από τη στιγμή που το μεγαλώσαμε! Θέλω να ελπίζω ότι θα βρω μια λύση..

Η πουπυ μου οταν στειρωθηκε..,δεν ηταν καν 4 κιλα..3.600 ηταν.Τι να πω;Θα ελεγα να ρωτησεις στον αιλουρο..που ειναι εξιδεικευμενος στις γατες.:)

Δεν ήξερα ότι μιλάμε για αρσενικό σκύλο... τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά στα αρσενικά. Η επέμβαση είναι πάρα πολύ απλή. Moυ φαίνεται απίστευτο που δεν τον στειρώνει για τον λόγο που προανέφερες :confused:

Τί να πω? Κι εγώ τόσο είχα παραξενευτεί αλλά μου το είπαν δύο άτομα και το πήρα σαν δεδομένο. Μήπως το είπαν για άλλο λόγο? Δε ξέρω. Τώρα θα ρωτήσω πάλι. :worry:

Quick2M6.JPG

Quick2M.JPG

Quick2M9.JPG

P1010720.JPG

Ο νέος μου ασημένιος πρίγκηπας, ο Quicksilver!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Quick2M6.JPG
    Quick2M6.JPG
    296,3 KB · Εμφανίσεις: 76
  • Quick2M.JPG
    Quick2M.JPG
    303 KB · Εμφανίσεις: 89
  • Quick2M9.JPG
    Quick2M9.JPG
    317,4 KB · Εμφανίσεις: 86
  • P1010720.JPG
    P1010720.JPG