Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
και ο ναρουτο δεν κρατιεται οταν το βλεπει, τρεχει να κρυφτει
Αλλα οταν τελικα βγει εξω του αρεσει 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ligeri
Νεοφερμένο μέλος
αχαχα παιρνει το χρονο της ομως!!
πολυ ωραια η σελενα!!!!Ο γιατρος μου ειπε να μην τον βγαζω και το αγορι μου φοβαται μηπως δεν θα θελει μετα να μενει μεσα

Αλλα αφου το κανετε κ εσεις θα το δοκιμασω!!! τον εβγαλα λιγο αγκαλια ομως τις προαλλες κ ηταν πολυ γαληνιος!
δεν εκανε κινηση να κατεβει απο πανω μου!!!! 
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
γιατι σου ειπε να μην τον βγαζεις;
Με σαμαρακι μια χαρα θα παιρνει τον αερα του εξω. Βεβαια προσεχε τωρα που ειναι καλοκαιρι να μην τον βγαζεις τις ωρες που εχει πολυ ζεστη και ηλιο και να μην τον αφηνεις να παταει σε τσιμεντο γιατι εχουν ευαισθητα πατουσακια. Επειδη απο οτι βλεπω απο το αβαταρ σου ειναι λευκος, απεφευγε τον ηλιο γενικοτερα. Βγαζε τον ή πολυ πρωι ή το απογευμα, λιγο πριν νυχτωσει. Εγω τον δικο μου πολλες φορες τον βγαζω και βραδυ, του αρεσει πολυ (μη ξεχναμε οτι οι γατες ειναι νυχτοβια ζωα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ligeri
Νεοφερμένο μέλος
Κ εγω για βραδακι σκεφτομουν!!!
Ετσι μου ειπε ο γιατρος μαλιστα του φανηκε και αστειο....

δεν ξερω αν εχεις δει κ απο αλλα που εχω πει αλλα ο γιατρος που εχω ειναι ο,τι να'ναι! τωρα ψαχνω καποιον με εξειδικευση στις γατες γιατι τελος του μηνα εχουμε το τριτο εμβολιο!
Παντως σαμαρακι θα του παρω σημερα το εχω αποφασισει!!!!!

ligeri
Νεοφερμένο μέλος
χαχα φοβερη η Breena!!!!!

Το δεχεται μια χαρα!!!Ελπιζω να τα καταφερω κ εγω γιατι τον λυπαμαι ολη μερα μεσα! χτες τον βρηκα γατζωμενο στη σιτα του παραθυρου σε στυλ spiderman!

ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Δε δέχονται όλες οι γατούλες το λουράκι, αλλά μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε. Στις γάτες είναι πιο σωστό να βάζουμε το λεγόμενο σαμαράκι σε μορφή Η το οποίο δένει στην κοιλιά και στο λαιμό.
Αρχικά, τους το βάζουμε για λίγη ώρα κάθε μέρα χωρίς τον οδηγό (το λουρί με λίγα λόγια) εντός σπιτιού και παράλληλα δίνουμε λιχουδιές, ώστε να συνδέσει το σαμαράκι με κάτι καλό. Έπειτα αν καταφέρουμε το γατάκι μας να συνηθίσει το σαμαράκι πάνω του, σιγά σιγά βάζουμε και τον οδηγό και αρχίζουμε τις βόλτες στα μπαλκόνια καμιά φορά και σε πάρκα ή αλσάκια που είναι ασφαλή. Αυτά για τις πιο θαρραλέες γάτες.
Δοκιμάστε με αυτά τα βήματα. Εγώ και πολλοί άλλοι έτσι μάθαμε τα γατάκια μας. Καλή τύχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ εδώ στην γειτονιά εχω δει 1 φορά αλλά κατά την άποψη μου δεν νομίζω το να περιορίζεις την γάτα με λουρί είναι και ότι καλύτερο...
συν του ότι μπορεί να τρομάξει ή να ξεσηκωθεί..και έτσι να την τυραννίσεις άθελα σου..!!
φαντάσου να θέλει να τρέξει απο δώ απο κει και εσύ να την τραβολογάς με το λουρί...

MissKit
Επιφανές μέλος
φαντάζομαι εννοείς ειδικό λουράκι για γάτες που δένει στο σώμα..
εγώ εδώ στην γειτονιά εχω δει 1 φορά αλλά κατά την άποψη μου δεν νομίζω το να περιορίζεις την γάτα με λουρί είναι και ότι καλύτερο...
συν του ότι μπορεί να τρομάξει ή να ξεσηκωθεί..και έτσι να την τυραννίσεις άθελα σου..!!
φαντάσου να θέλει να τρέξει απο δώ απο κει και εσύ να την τραβολογάς με το λουρί...![]()
Είναι στο χαρακτήρα της γάτας. Υπάρχουν περιπτώσεις που τρελαίνονται για βόλτες και άλλες που δεν τους αρέσει και τόσο. Επίσης έχοντας επίγνωση πως κρατάς γάτα και όχι σκύλο, ακολουθείς εσύ εκείνη κι όχι εκείνη εσένα.
Σε καμία περίπτωση δεν την τραβολογάς. Αφήστε που επειδή εντυπωσιάζονται από τα πολλά ερεθίσματα πιο πιθανό είναι να προχωρήσουν πολύ δειλά ή και καθόλου, παρά να τρέξουν.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμένα πάντως μια φορά που το επιχείρησα..και δεν ανεχόταν το λουρί και με το που βγήκαμε απο την πόρτα έκανε σαν τρελό να φύγει..και μετά αφού γυρίσαμε έριξε το κλάμα της ζωής του.. τον λυπήθηκα τόσο πολυ..έτσι είπα οτι δεν θα τον ξαναβγάλω..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Δε θα το συνιστούσα με τίποτα. Αν σου φύγει από τα χέρια, τι θα κάνεις;![]()
Θα είναι ήδη δεμένο και το χερούλι θα είναι περασμένο στο χέρι μου.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι μια φίλη μου που μου είχε πει παλιότερα ότι έβγαζε την γάτα της βόλτα με ένα λουράκι. Είχα απορήσει μάλιστα τότε και την ρωτούσα πώς είναι δυνατόν αυτό. Κι όμως επέμενε και δεν έδειχνε ότι με δουλεύει. Την έβγαζε στο τετράγωνο λίγο και περπατούσε κανονικά όπως τα σκυλιά και μετά επέστρεφαν σπίτι. 'Εχει κανείς εμπειρία από βόλτα γάτας ;
Θα ήταν πολύ ωραίο, αλλά η δικιά μου δεν ανέχεται ούτε καν το σαμαράκι. Μόλις της το φοράω μουλαρώνει και δεν κάνει ούτε ένα βήμα, πρέπει να την σύρω για να μετακινηθεί ! τόσο απρόθυμη. Πάνε βόλτα και τις γάτες ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και βέβαια τις πάνε.Καλά..όχι και στο κέντρο της αθήνας..

Στην εξοχή καλύτερα.(Στο εξωτερικό είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα να βλέπεις γατογονείς με λουράκια στις γάτες τους και βόλτα στο πάρκο)Όμως το πιο σημαντικό είναι ,καταρχήν να δέχεται η γάτα το σαμαράκι(το λουρακι είναι πολύ επικύνδινο για μένα,διότι άνετα το βγάζουν),και να είναι εξοικιωμένη η γάτα με το "έξω".Να μην τρομάζει δηλαδη απο τον κόσμο,απο θορύβους κλπ.Τα δικά μου για παράδειγμα..ούτε κατά διάννοια να βγούν εξω βόλτα.Ούτε το σαμαράκι δέχονται...και θα πανικοβάλονταν.Έχουμε όμως μέλη εδώ,που μπορούν και τα βγάζουν..και ελπίζω να σου απαντήσουν.

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Αμέ. Μια χαρά βολτούλες κάνουμε.
Βέβαια το καλύτερο είναι στην εξοχή όπως είπε και η Πούπυ από πάνω. Δεν έχει τόσο έντονους θορύβους, ώστε να τρομάξει το γατί (βέβαια ο δικός μου είναι και χέστης αλλά anyway
). Εγώ προσωπικά τον γάτο μου τον βγάζω βόλτα μόνο όταν είμαι στο χωριό, γιατί στην πόλη θα φρικάρει από όλους τους θορύβους και τα αυτοκίνητα. Εδώ όταν τον βγάζω στον κήπο στο χωριό και ακούσει τίποτα περίεργο χέζεται πάνω του, φαντάσου τι θα έκανε στο πεζοδρόμιο που ακριβώς από δίπλα περνάνε αυτοκίνητα.

Πάντως και εμένα στην αρχή δεν το ήθελε το σαμαράκι. Μουλάρωνε και δεν κουνιόταν με καμία κυβέρνηση.
Ε και απλά καθόμουν μέχρι να βαρεθεί και τον ξανά έβαζα μέσα στο σπίτι.
Αυτό την πρώτη, άντε και λίγο την δεύτερη μέρα. Μετά τον πήραμε τον αέρα και ποιός μας πιάνει.

Τώρα μάλιστα κάνουμε και βόλτες με την συνοδεία των δύο σκύλων μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool