YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!θα τα παραγγειλω τωρα κιολας,πολυ πιο οικονομικα απ τ αλλα,ομως πιο μεγεθος να παρω?λεει ρυθμιζομενα,ο ριρης ο αρσενικος ειναι πιο μεγαλοσωμος απ τα θυλικα,η να τα παρω ολα για γατακια?![]()
Εδώ είναι το πρόβλημα που έχεις. Δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω στο θέμα του μεγέθους. Εγώ για να βρω ένα που να ταιριάζει για τη Χιονάτη μου, πήρα 6 από διαφορετικά μαγαζιά και τελικά της έκανε γάντι ένα που βρήκα από τον Σκλαβενίτη ( κι ήταν και το τελευταίο στο ράφι)
Αν είναι να πάρεις και για τα 5 γατάκια σου (αν ήμουν στη θέση σου θα παράγγελνα τουλάχιστον δύο) κι αν κάνουν να πάρεις και τα άλλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εγω εκει μεγαλωσα,κι ο σκλαβενιτης που λες ειναι κατω απ το σπιτι μου,οταν πηγαινουμε πειραια δλδ.κοιτα εγω παραγγειλα το μεσαιο μεγεθος,κι εφοσον γραφει οτι προσαρμοζεται,θα το ρυθμισω,το μικρο που λεει για γατακια μου φανηκε πολυ μικρο και δεν εχω τη δυνατοτητα να ξαναγορασω σε ενα μηνα,το δε μεγαλο φαινεται τεραστιο,αρα πηρα το μεσαιο.χιλια ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους θα δουν τον εξω κοσμο τα γατουνακια μου!!!!!!και με ασφαλεια θα μενουν στην αυλη οσο κανω δουλειες στο σπιτι!!!!
δωσε φιλακια στο γατουνι σου και ενα μεγαλο στον πειραια,γιατι καλο το νησι αλλα μια πειραιηλα παντα μου λειπει!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα, για τα λουράκια καλά το σκέφτηκες. Να σκεφτείς όμως και κάτι άλλο. Αν αφήσεις τα ζουζούνια σου ελεύθερα στο κήπο με δεμένο τον οδηγό σε κανένα κάγκελο κι αν έχεις δένδρα μέσα στο κήπο ή μεγάλα φυτά δεν σε βλέπω να κάνεις τις δουλειές στο σπίτι γιατί σαν μαμούνια που είναι θα γυροφέρνουν τον κήπο και θα μπλέκεται το σχοινάκι στο δέντρο η στο φυτό και θα τα δεις να τσινούν σαν τα άλογα για να προχωρήσουν. Το πρόβλημα το έίχα με τη χιονάτη. Στην αρχή τσινούσε μετά έμαθε να μένει ακίνητη και να περιμένει μέχρι να έλθω να την ξεμπλέξω κι αργότερα όταν ήμουν μέσα στο σπίτι για να μαγειρέψω είχε μάθει και μου νιαουρίζει. Στην αρχή που δεν πολυξέρουν τον κήπο θα πηγαίνουν παντού για να τον γνωρίζουν κι εσύ πρέπει να το παίζεις τροχονόμος. Αν ο κήπος σου είναι γουλί από δένδρα δεν θα έχεις πρόβλημα
Να μου τα φιλήσεις όλα και μη μας ζηλεύεις γιατί τώρα με τις απεργίες και τα σκουπίδια χίλιες φορές καλύτερα είναι τα νησιά.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
σ ευχαριστω πατριωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.αν ειχα γιατρους εδω στο νησι,δε θα μου ελειπε ο πειραιας τοσο!!α και λιγοτερους κουτσομποληδες δε την παλευω ρε φιλε!!!!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαπα, εδώ ευτυχώς δεν έχουμε κουτσομπόλ(ες)ηδες, μονο με κοινωνικά σχόλια ασχολούνται

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε και καλή επιτυχία.
Απαπα, εδώ ευτυχώς δεν έχουμε κουτσομπόλ(ες)ηδες, μονο με κοινωνικά σχόλια ασχολούνται![]()
χαχαχα ναι οκ,αλλα εκει τους αποφευγεις ενω εδω τους τρως καθημερινα στη μαπα σε καθε εξοδο,δεν εχει διαφυγη πουθενα.

Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος
Οσο για τα σαμαρακια, εμενα μου βγηκε η πιστη να βρω ενα να ναι σωστο και να μην το βγαζουν αλλα ειδα οτι η κτηνιατρος μου που εχει 2 γατες εχει μονιμα πανω τους τα σαμαρακια τους.,... αν θελετε την ρωταω την επομενη φορα απο που τα πηρε.....ο Τουλης με το σαμαρακι του....
Συνημμένα
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα ειδα οτι η κτηνιατρος μου που εχει 2 γατες εχει μονιμα πανω τους τα σαμαρακια τους.,...
Τά ίδια και με τη Χιονάτη μου Τουλάχιστον 8 της αγόρασα από διαφορα καταστήματα και τελικά βρήκα το σωστό στου Σκλαβενίτη και μάλιστα ήταν το τελευταίο.
Από τον Μαίο μέχρι τέλη Αυγούστου το φορούσε. Δεν δυσανασχέτησε ποτέ. Αλλά όταν επιστρέψαμε στο διαμέρισμα είδα πως κάτω από τις μασχάλες της είχαν δημιουργηθεί κόμποι και αναγκάστηκα με κόπο (επειδή δεν καθόταν ήσυχα) να τους κόψω με ψαλίδι
catandie
Δραστήριο μέλος
![]()
Τά ίδια και με τη Χιονάτη μου Τουλάχιστον 8 της αγόρασα από διαφορα καταστήματα και τελικά βρήκα το σωστό στου Σκλαβενίτη και μάλιστα ήταν το τελευταίο.
Από τον Μαίο μέχρι τέλη Αυγούστου το φορούσε. Δεν δυσανασχέτησε ποτέ. Αλλά όταν επιστρέψαμε στο διαμέρισμα είδα πως κάτω από τις μασχάλες της είχαν δημιουργηθεί κόμποι και αναγκάστηκα με κόπο (επειδή δεν καθόταν ήσυχα) να τους κόψω με ψαλίδι[/QUOTΤ
Τι καλήηηηηηηηηηηηηηηη![]()
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου!! Επίσης κάθε φορά που την πηγαίνω κάπου δεν την βάζω σε κλουβί αλλά την μεταφέρω με το λουράκι της και δεν κλαίει και δεν ανησυχώ μήπως μου φύγει από το χέρι καθώς την έχω δεμένη. Με έχει βολέψει πολύ

ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ από την αρχή της είχα σαμαράκι και λουράκι αλλά ποτέ δεν με ακολουθεί.. όταν την πηγαίνω βόλτα της τα φοράω την έχω αγκαλιά και την αφήνω σε ορισμένα σημεία κάτω να εξερευνήσει. Στον δρόμο φοβάται πάρα πολύ οπότε καταλήγει στο κεφάλι ή σαν κασκόλ στο σβέρκο
μου!! Επίσης κάθε φορά που την πηγαίνω κάπου δεν την βάζω σε κλουβί αλλά την μεταφέρω με το λουράκι της και δεν κλαίει και δεν ανησυχώ μήπως μου φύγει από το χέρι καθώς την έχω δεμένη. Με έχει βολέψει πολύ![]()
Να πηγαίνεις στα στενά της γειτονιά σου αν και να της αφήνεις κάτω να περπατάει αν από εκεί δεν περνάν συχνά αυτοκίνητα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως να βγάλω κι εγώ τη Μπριάμ βόλτα; Πάντα το σκεφτόμουν, αλλά ακόμα δεν το τόλμησα... Είναι 10 μηνών πια, και τρελή κουτσομπόλα. Είναι αργά;
Όχι μια χαρά είναι

Ειδικά εκεί που είσαι (Ελβετία?) θα έχει και πρασινάδες, θα κάνει τρελές βόλτες

Απλά σταδιακά..Στην αρχή θα κάνετε βόλτες μέσα στο σπίτι να συνηθίσει το λουράκι..Μετά στο μπαλκόνι και μετά θα τη βγάλεις έξω..Στη θέση σου θα έπαιρνα και μια γατοφόρο μαζί μου τις πρώτες φορές για παν ενδεχόμενο

Δεν ξέρω τη γατούλα σου εάν φρικάρει με θορύβους κτλ.
Ας πουμε η μια από τις δικιές μου φρικάρει απίστευτα ενώ η άλλη είναι σα σκύλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα σκέτα, του λαιμού δεν θα τα εμπιστευόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Η γάτα άμα φρικάρει, για πλάκα το βγάζει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool