LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο εξωτερικό τι ζητάνε?
μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες?
τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι!
έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες!
είναι κουκλιά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ!
στο εξωτερικό τι ζητάνε?
τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι!
είναι κουκλιά!!!
Γύρω στα 650 στοιχίζει ένα Βιρμανάκι που προορίζεται για συντροφιά (pet quality) όταν πρόκειται για show quality μπορεί να στοιχίσει 1.000 και... Ένα pet... είναι ό,τι πρέπει για σένα νομίζω...
Μπες και ψάξε γρήγορα αν θες να προλάβεις το Πάσχα... αλλιώς όταν ξαναέλθει Ελλάδα ίσως ο φίλος σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δε νομίζω ότι θα βρεις γατάκι Βιρμανίας με λιγότερα από 550 ευρώ (τιμή περσινή αυτή...) Όπως και να 'χει, αξίζει τον κόπο γιατί αυτά τα γατιά είναι θεϊκά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου?800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ!
στο εξωτερικό τι ζητάνε?
είναι κουκλιά!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις...Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί!
Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν!![]()
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή!

Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου..
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας... Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου..
![]()

Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα...
Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο...
Fotini
Διάσημο μέλος

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool