LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η LILY έγραψε: #21 03-04-08 11:53 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22 03-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Γύρω στα 650 στοιχίζει ένα Βιρμανάκι που προορίζεται για συντροφιά (pet quality) όταν πρόκειται για show quality μπορεί να στοιχίσει 1.000 και... Ένα pet... είναι ό,τι πρέπει για σένα νομίζω... Μπες και ψάξε γρήγορα αν θες να προλάβεις το Πάσχα... αλλιώς όταν ξαναέλθει Ελλάδα ίσως ο φίλος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #23 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα βρεις γατάκι Βιρμανίας με λιγότερα από 550 ευρώ (τιμή περσινή αυτή...) Όπως και να 'χει, αξίζει τον κόπο γιατί αυτά τα γατιά είναι θεϊκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 03-04-08 12:17 Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22 03-04-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Γύρω στα 650 στοιχίζει ένα Βιρμανάκι που προορίζεται για συντροφιά (pet quality) όταν πρόκειται για show quality μπορεί να στοιχίσει 1.000 και... Ένα pet... είναι ό,τι πρέπει για σένα νομίζω... Μπες και ψάξε γρήγορα αν θες να προλάβεις το Πάσχα... αλλιώς όταν ξαναέλθει Ελλάδα ίσως ο φίλος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #23 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα βρεις γατάκι Βιρμανίας με λιγότερα από 550 ευρώ (τιμή περσινή αυτή...) Όπως και να 'χει, αξίζει τον κόπο γιατί αυτά τα γατιά είναι θεϊκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 03-04-08 12:17 Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Γύρω στα 650 στοιχίζει ένα Βιρμανάκι που προορίζεται για συντροφιά (pet quality) όταν πρόκειται για show quality μπορεί να στοιχίσει 1.000 και... Ένα pet... είναι ό,τι πρέπει για σένα νομίζω... Μπες και ψάξε γρήγορα αν θες να προλάβεις το Πάσχα... αλλιώς όταν ξαναέλθει Ελλάδα ίσως ο φίλος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #23 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα βρεις γατάκι Βιρμανίας με λιγότερα από 550 ευρώ (τιμή περσινή αυτή...) Όπως και να 'χει, αξίζει τον κόπο γιατί αυτά τα γατιά είναι θεϊκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 03-04-08 12:17 Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LILY: μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι θα βρεις γατάκι Βιρμανίας με λιγότερα από 550 ευρώ (τιμή περσινή αυτή...) Όπως και να 'χει, αξίζει τον κόπο γιατί αυτά τα γατιά είναι θεϊκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 03-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 03-04-08 12:17 Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LILY: 800? μου είχε ζητήσει ένας άσχετος και μετά πήγα στην αλυσίδα pet city αλλά δεν φέρνουν παρά μόνο περσίας και σιάμ! στο εξωτερικό τι ζητάνε? μήπως ήταν οκ τα 800? και λεώ βλακείες? τέλεια! θα επικοινωνήσω! έχω φίλο στην σκοτία που θα κατέβει για πάσχα! αλλά στην τελική πετάγομαι κι εγώ! μεσοτοιχία θα το κάνω για να πάρω το γατάκι! έχω τρελαθεί με τα sites που μου έστειλες! είναι κουκλιά!!! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μένει ο φίλος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 03-04-08 12:17 Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι άλλα εκτροφεία! https://www.kittysites.com/breeder_birman.shtml Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:24 Η LILY έγραψε: #26 03-04-08 12:24 Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 03-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: Φίλος μένει Γλασκόβη! Θα τον βάλω να ρωτήσει κι εκείνος πουθενά εκεί! Αν το ήξερα....τα χριστούγεννα ήμουν γαλλία.....και πρόσφατα είχε παέι ο φίλος μου Ολλανδία!! Αχ βαχ!! Δεν σας είχα βρει πιο πριν! Click για ανάπτυξη... Ναι... θα σου'λεγα να ρωτήσεις κι εκείνον να το ψάξει από εκει... δεν πειράζει που δεν πρόλαβες...με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση θα βρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η LILY έγραψε: #28 03-04-08 13:00 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 03-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LILY: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! είμαι τόσο happy! φυσικά το θέλω αύριο αν είναι δυνατόν!!!!! αλλά τελοσπάντων θα κάνω υπομονή! Click για ανάπτυξη... Καλό ψάξιμο... κι είπαμε... ό,τι απορία έχεις... σ' εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #30 03-04-08 13:08 Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #31 03-04-08 13:09 Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχ μελαγχόλησα ....η βροχή θα φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 03-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολλές φορές μας βρίσκουν και εκείνα εμας.. . Το λέω και το πιστεύω οταν λέω οτι μερικές φορές οσο και να ψάχνεισ κάτικαι το παλεύεις, δεν το βρίσκεις με τίποτα...και οταν εχεις πια ψιλοπαραιτηθεί απο τη προσπάθεια και το έχεις ξεχάσει..τσουπ εμφανίζεται ενα γλυκό πλασματάκι μπροστά σου! τότε εκείνη τη στιγμή ξέρεις οτι αυτο θα ειναι για πάντα δικο σου.. Click για ανάπτυξη... Ναι... Αντούλα μιλάς εκ... πείρας... τυχερούλα... Κι εγώ τη Καλυψώ από τύχη τη βρήκα... (αυτή μου ενέπνευσε και τη λατρεία στα Βιρμανάκια)... με το Μορφέα... μπορεί να δυσκολεύτηκα... αλλά άξιζε το κόπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #33 03-04-08 13:14 Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιατί, Άντα μου; Πάλι θα γίνει ξαστεριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY Εκκολαπτόμενο μέλος Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η LILY έγραψε: #34 03-04-08 13:17 Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα γειά σου! Μην με στεναχωρείς! Θα το βρω πριν παραιτηθώ! Εσείς τις βρήκατε τυχαία? Ωραία ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.