ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εδω δεν ειναι chat,για να σου απαντα καποιος αμεσα,ουτε ειναι ολοι υποχρεωμενοι να απαντανε σε οτι γραφεις.Αν σε καποιον αρεσει το θεμα που ανοιξες και βρισκει οτι υπαρχει κατι να απαντησει,θα το κανει.Επισης,μην ανοιγεις θεμα για το παραμικρο,ανοιξε ενα θεμα για τις γατουλες σου στη στηλη "οι γατες μου" και γραφε μας εκει ολα τα νεα τους.Ετσι,και τα θεματα σου χανονται,και δε μπορει κανεις να παρακολουθησει αν ειναι πολλα.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ισως το κανει αυτο γιατι το θεωρει παιχνιδι.Ο Οσκαρ εχει αντιδρασει οταν το γρατσουναει ή καθετε?
Φεύγει,γιατί ήρθε μετά τη Σίμπα στο σπίτι.Εσύ έχεις δει ποτέ γάτες εναντίον σκυλιών ή άλλων ζώων.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

FelixTheCat
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μισιουνται αλλα ουτε ειναι και κολλητοι οι γατες με τους σκυλους..Απλα συνυπαρχουν..
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
παει και τα βαξει με τον εξω ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ.καθετε στο καγκελο του και του βαραει χαστουκακια.Αυτος τρελαινετε ........και τρελαινει και εμας στο γαυγισμα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγω ρωτησα αν πρεπει να βαλω την Καραμελα με τον Λυκο που ειναι κουνελος και μου ειπαν τα παιδια καλυτερα οχι μιας και ειναι πολυ μικρη ακομη και μπορει να την τραυματισει μεχρι θανατου.Τυχαια πριν λιγες ωρες, συναντη8ηκαν για μισο δευτερολεπτο, ο Λυκος εφυγε τρεχοντας σα να ειδε τιγρη και η Καραμελα εκανε αυτο το χαρακτηριστικο χχχχχςςςςςςςςςςς καπου 10 φορες, αρα μαλλον δε θα τα πανε και πολυ καλα![]()
Μάλλον όχι.
Πώς λέμε Εβραίοι και Παλαιστίνιοι;
o Myrtos οταν βαριοτανε ειχε σαν παιχνιδι να κυνηγαει την ουρα του σκυλου μου (ο οποιος συνεχεια την κουναγε) Οταν τελικα τον επρηζε απλα εφευγε ........ο σκυλος.Τωρα που δυστηχως εχασα τον μεσα στο σπιτι σκυλακο μουπαει και τα βαξει με τον εξω ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ.καθετε στο καγκελο του και του βαραει χαστουκακια.Αυτος τρελαινετε ........και τρελαινει και εμας στο γαυγισμα
![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω χάσει 2 γάτες από το @@@@-σκυλο του γείτονα. Το αφήνουν ελεύθερο, χωρίς λουρί, και έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Δεν του λέει κανείς τίποτα γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται. Μόνο εγώ φωνάζω που έχω γάτες, αλλά με θεωρούν γραφικό.
Χθες έγινε κάτι πολύ δυσάρεστο. Το @@@@-σκυλο έφαγε ένα γατάκι μου 1,5 μήνα. Δυστυχώς είχε βγει από το φράκτη μας...Το @@@@-σκυλο το έκανε μια χαψιά και το κράταγε στο στόμα του μέχρι να το λιώσει. Του έριξα μια κλωτσιά στην μούρη και το παράτησε... Το καψερό το γατάκι ψυχορραγούσε για 2 λεπτά...Πέθανε κατακρεουργημένο, μέσα στα αίματα, στην χούφτα μου.
Ακόμα είμαι σοκαρισμένος.
myrtos
Δραστήριο μέλος

νομιζω δεν επιτρεπετε απο το νομο να αφηνει ετσι το σκυλο του.Θα μου πεις τωρα παει το μικρο αλλα να σωσεις αλλα και να μην κινδινευουν και τα δικα σου.Φανταζομαι θα ειναι απο αυτους τους ηλιθιους που καμαρωνουν για τον killer τους ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιο πανω απο το σπιτι μου ειναι μια παιδικη χαρα.Αν μπεις μεσα και πας στην αριστερη γωνια βλεπεις ακριβως μπορστα σου(λιγο πιο μακρια)ενα σπιτι.Ε...εκει ειναι μια πορτα σιδερενια(πορτα δωματιου)και πανω πανω εχει κατι ριγες για να μπαινει το φως.Ειναι ενας ''ανθρωπος''(ετσι να λεμε δλδ)και εχει ενα σκυλι εκει μεσα το οποιο βγαζει εξω να παιξει μονο τα απογευματα.Επισης το σκυλι απο τη χαρα του χοροπηδαει τον κλειφει κτλ και αυτος του φωναζει(τοσο δυνατα που ακουγεται σε ολη τη γειτονια)και το χτυπαει για να κατσει ησυχα.Μια μερα ειχα παει με το σκυλι μου στη παιδικη χαρα να παιξουμε και ακουγοταν αυτος που φωναζε στο σκυλι του.Ακομα και η Αμπυ τα παιξε.Μιλαμε ειχε κοκαλωσει και προσπαθουσε να καταλαβει τι συνεβαινε.
Ελεος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η παραπανω απαντηση μου ειναι για το υπογραμισμενο...Tα καημένα τα γατάκια σας.Φυσικ δεν φταίει το σκυλί,αλλά ο γείτονας. Επίσης κάποιες φορές φταίει και το αφεντικό που κακοποιεί το σκύλο πολλές φορές.Έ]χετε τέτοιε εμπειρίες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool