Γάτα εναντίον σκύλου ή άλλου ζώου

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Έχετε άλλα ζώα στο σπίτι σας;Εγώ είχα πολλά.Απ'αυτά μου έμεινε η Σίμπα και ο σκύλος μου ο Όσκαρ.Επειδή ο όσκαρ ήρθε πιο μετά απ'τη Σίμπα στο σπίτι,η Σίμπα όποτε δεν έχει κέφια τον δίνει και καμιά γρατσουνιά.Εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε καλέ γράψτε μου κάτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Εδω δεν ειναι chat,για να σου απαντα καποιος αμεσα,ουτε ειναι ολοι υποχρεωμενοι να απαντανε σε οτι γραφεις.Αν σε καποιον αρεσει το θεμα που ανοιξες και βρισκει οτι υπαρχει κατι να απαντησει,θα το κανει.Επισης,μην ανοιγεις θεμα για το παραμικρο,ανοιξε ενα θεμα για τις γατουλες σου στη στηλη "οι γατες μου" και γραφε μας εκει ολα τα νεα τους.Ετσι,και τα θεματα σου χανονται,και δε μπορει κανεις να παρακολουθησει αν ειναι πολλα.

Έχει κανείς καμιά εμπειρία;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισως το κανει αυτο γιατι το θεωρει παιχνιδι.Ο Οσκαρ εχει αντιδρασει οταν το γρατσουναει ή καθετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισως το κανει αυτο γιατι το θεωρει παιχνιδι.Ο Οσκαρ εχει αντιδρασει οταν το γρατσουναει ή καθετε?

Φεύγει,γιατί ήρθε μετά τη Σίμπα στο σπίτι.Εσύ έχεις δει ποτέ γάτες εναντίον σκυλιών ή άλλων ζώων.

Μπα δεν θυμαμαι:|

Εγω εχω δει πολλες φορες ζωντας σε ενα σπιτι με 3 σκυλια και 2 γατες...Χεχε
Δεν μισιουνται αλλα ουτε ειναι και κολλητοι οι γατες με τους σκυλους..Απλα συνυπαρχουν..

Εγω ρωτησα αν πρεπει να βαλω την Καραμελα με τον Λυκο που ειναι κουνελος και μου ειπαν τα παιδια καλυτερα οχι μιας και ειναι πολυ μικρη ακομη και μπορει να την τραυματισει μεχρι θανατου.Τυχαια πριν λιγες ωρες, συναντη8ηκαν για μισο δευτερολεπτο, ο Λυκος εφυγε τρεχοντας σα να ειδε τιγρη και η Καραμελα εκανε αυτο το χαρακτηριστικο χχχχχςςςςςςςςςςς καπου 10 φορες, αρα μαλλον δε θα τα πανε και πολυ καλα:/:

o Myrtos οταν βαριοτανε ειχε σαν παιχνιδι να κυνηγαει την ουρα του σκυλου μου (ο οποιος συνεχεια την κουναγε) Οταν τελικα τον επρηζε απλα εφευγε ........ο σκυλος.Τωρα που δυστηχως εχασα τον μεσα στο σπιτι σκυλακο μου:( παει και τα βαξει με τον εξω ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ.καθετε στο καγκελο του και του βαραει χαστουκακια.Αυτος τρελαινετε ........και τρελαινει και εμας στο γαυγισμα:P

Εγω ρωτησα αν πρεπει να βαλω την Καραμελα με τον Λυκο που ειναι κουνελος και μου ειπαν τα παιδια καλυτερα οχι μιας και ειναι πολυ μικρη ακομη και μπορει να την τραυματισει μεχρι θανατου.Τυχαια πριν λιγες ωρες, συναντη8ηκαν για μισο δευτερολεπτο, ο Λυκος εφυγε τρεχοντας σα να ειδε τιγρη και η Καραμελα εκανε αυτο το χαρακτηριστικο χχχχχςςςςςςςςςςς καπου 10 φορες, αρα μαλλον δε θα τα πανε και πολυ καλα:/:

Μάλλον όχι.:/:Πώς λέμε Εβραίοι και Παλαιστίνιοι;:lol:

o Myrtos οταν βαριοτανε ειχε σαν παιχνιδι να κυνηγαει την ουρα του σκυλου μου (ο οποιος συνεχεια την κουναγε) Οταν τελικα τον επρηζε απλα εφευγε ........ο σκυλος.Τωρα που δυστηχως εχασα τον μεσα στο σπιτι σκυλακο μου:( παει και τα βαξει με τον εξω ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ.καθετε στο καγκελο του και του βαραει χαστουκακια.Αυτος τρελαινετε ........και τρελαινει και εμας στο γαυγισμα:P

:lol::lol:

Εμενα το σκυλι δεν κυνηγαει γατες απλα τις μυριζει αλλο που αυτες φοβουνται.Θελει να μυριζει την Κριστυ ομως αυτη αγριευει.Καταλαβαινεις....οταν την βλεπει δεν ξερει που να κρυφτει με τοσα πατουσοχαστουκια που του εχει δωσει.Και δεν φοβαται απλα την Κριστυ,φοβαται και τα μωρα της ή απλα τις συναιπειες:P

Για μένα αυτό το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο.

Έχω χάσει 2 γάτες από το @@@@-σκυλο του γείτονα. Το αφήνουν ελεύθερο, χωρίς λουρί, και έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Δεν του λέει κανείς τίποτα γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται. Μόνο εγώ φωνάζω που έχω γάτες, αλλά με θεωρούν γραφικό.

Χθες έγινε κάτι πολύ δυσάρεστο. Το @@@@-σκυλο έφαγε ένα γατάκι μου 1,5 μήνα. Δυστυχώς είχε βγει από το φράκτη μας...Το @@@@-σκυλο το έκανε μια χαψιά και το κράταγε στο στόμα του μέχρι να το λιώσει. Του έριξα μια κλωτσιά στην μούρη και το παράτησε... Το καψερό το γατάκι ψυχορραγούσε για 2 λεπτά...Πέθανε κατακρεουργημένο, μέσα στα αίματα, στην χούφτα μου.

Ακόμα είμαι σοκαρισμένος.

:blink::blink::(:( νομιζω δεν επιτρεπετε απο το νομο να αφηνει ετσι το σκυλο του.Θα μου πεις τωρα παει το μικρο αλλα να σωσεις αλλα και να μην κινδινευουν και τα δικα σου.Φανταζομαι θα ειναι απο αυτους τους ηλιθιους που καμαρωνουν για τον killer τους ε?

Σε αυτην την περιπτωση δεν φταιει ιδιαιτερα το σκυλι(κατα τη γνωμη μου)αλλα το αφεντικο.Εγω για παραδειγμα το εμαθαα απο μικρο το σκυλι να μην κυνηγαει γατες για να τις δαγκωσει οπως ειπα και πριν απλα τις μυριζει.Κριμα παντως το γατακι:(

φυσικα και δεν φταιει το σκυλι.Και ενστικτα να εχει εντονα απλα δεν το αμολαει:mad:

Τι να πει κανεις:mad:

Tα καημένα τα γατάκια σας.Φυσικ δεν φταίει το σκυλί,αλλά ο γείτονας. Επίσης κάποιες φορές φταίει και το αφεντικό που κακοποιεί το σκύλο πολλές φορές.Έ]χετε τέτοιε εμπειρίες;

Εγω εχω τετοιες εμπειριες δυστυχος:(Πιο πανω απο το σπιτι μου ειναι μια παιδικη χαρα.Αν μπεις μεσα και πας στην αριστερη γωνια βλεπεις ακριβως μπορστα σου(λιγο πιο μακρια)ενα σπιτι.Ε...εκει ειναι μια πορτα σιδερενια(πορτα δωματιου)και πανω πανω εχει κατι ριγες για να μπαινει το φως.Ειναι ενας ''ανθρωπος''(ετσι να λεμε δλδ)και εχει ενα σκυλι εκει μεσα το οποιο βγαζει εξω να παιξει μονο τα απογευματα.Επισης το σκυλι απο τη χαρα του χοροπηδαει τον κλειφει κτλ και αυτος του φωναζει(τοσο δυνατα που ακουγεται σε ολη τη γειτονια)και το χτυπαει για να κατσει ησυχα.

Μια μερα ειχα παει με το σκυλι μου στη παιδικη χαρα να παιξουμε και ακουγοταν αυτος που φωναζε στο σκυλι του.Ακομα και η Αμπυ τα παιξε.Μιλαμε ειχε κοκαλωσει και προσπαθουσε να καταλαβει τι συνεβαινε.

Ελεος:down::down::down::down::down:

Tα καημένα τα γατάκια σας.Φυσικ δεν φταίει το σκυλί,αλλά ο γείτονας. Επίσης κάποιες φορές φταίει και το αφεντικό που κακοποιεί το σκύλο πολλές φορές.Έ]χετε τέτοιε εμπειρίες;
Η παραπανω απαντηση μου ειναι για το υπογραμισμενο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back