ormina
Νεοφερμένο μέλος
μολις ανακαλυψα το site για δυστυχως δυσαρεστο λογο
εχω μια γατουλα την λητω που ειναι 22 χρονων...απο χτες δεν εχει φαει δεν εχει πιει νερο σημερα εχει πολυ μεγαλη ασταθεια και ολη την μερα κρυβεται σε οποια γωνια του σπιτιου μπορει να βρει.της εδωσα λιγο νερο με μια συριγγα αλλα για φαι ουτε λογος.την πηγα χτες στον γιατρο της και μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα δοντια της ο λογος της αδυναμιας και μου εδωσε μια αλοιφη και κατι χαπια....αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι...ποια ειναι η γνώμη σας?
ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω ότι μόνο ένας γιατρός θα μπορέσει να σε διαφωτίσει.. Σε ανθρώπινα χρόνια είναι πάνω απο 120...
Ίσως αν μπορείτε να της πάρετε αίμα για εξετάσεις? Αλλά νάρκωση θα αντέξει?
ormina
Νεοφερμένο μέλος
ormina
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
εχει σηκωθει αλλα της ειναι πολυ δυσκολο.τα πισω της ποδια μοιαζουν εντελως αδυναμα και δυσκολευεται πολυ...κανει πολυ μικρα βηματα μικρες αποστασεις και ολα αυτα μονο για να παει καπου να κρυφτει...τις τελευταιες 3 ωρες την εχουμε βαλει σε μια κουβερτα και εχει κρυψει το κεφαλι της μονη της
τελικα τι ειναι αυτο με τα δοντια της? τι εχει ? πως λεγεται αυτο ?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οι γάτες γενικά νοιώθουν... και ειδικά όταν κρύβονται κάτι σημαίνει.
Είμαι σίγουρη ότι αφού έφτασε 22 έζησε με πολύ αγάπη και φροντίδα είναι δύσκολο το ξέρω..
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις....
ormina
Νεοφερμένο μέλος
τελικα τι ειναι αυτο με τα δοντια της? τι εχει ? πως λεγεται αυτο ?
μου ειπε οτι απλα ειναι χαλασμενα τα δοντια της και ισως την πονανε γι'αυτο δεν ετρωγε χτες....αλλα δεν μπορει να ειναι απο τα δοντια της ετσι....
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ormina
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ormina
Νεοφερμένο μέλος
οχι σημερα δεν εχει κανει τιποτα απο τα δυοτσισα και κακα κανει??
χτες εκανε τσισα της μια φορα
και κακα εχει να κανει απο προχτες...δεν εχει φαει κιολας οποτε...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
και συνήθως εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι είναι καλύτερα να φύγει, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και γρήγορα...

Κοιμηθείτε μαζί σήμερα. Δεν ξέρω τί άλλο να πω. Λυπάμαι πραγματικά, αν είσαι εσύ 27 θα έζησες μαζί της σχεδόν όλη σου την ζωή....
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα η γατούλα είναι σε μεγάλη ηλικία, αλλά αν δε σε πείθει αυτό που σου είπε ίσως θα μπορούσες να πάρεις και μια δεύτερη γνώμημου ειπε οτι απλα ειναι χαλασμενα τα δοντια της και ισως την πονανε γι'αυτο δεν ετρωγε χτες....αλλα δεν μπορει να ειναι απο τα δοντια της ετσι....
. Είδα να αναφέρεις το θέμα της νάρκωσης. Μπορείς να κάνεις αιματολογικές χωρίς να γίνει νάρκωση. Η γάτα μου η οποία είναι δεκαεπτάμιση χρονών κάνει αιμοληψίες ανα διαστήματα αλλά χωρίς νάρκωση, είναι εφικτό.
Σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Κουράγιο, εύχομαι ότι καλύτερο.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αν πονανε τα δοντια γιατι δεν κανει μια ενεσιμη κορτιζονη ή αντιβιωση προσωρινα μεχρι να δρασουν τα αλλα φαρμακα??
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
καλησπερα σε ολους
μολις ανακαλυψα το site για δυστυχως δυσαρεστο λογο
εχω μια γατουλα την λητω που ειναι 22 χρονων...απο χτες δεν εχει φαει δεν εχει πιει νερο σημερα εχει πολυ μεγαλη ασταθεια και ολη την μερα κρυβεται σε οποια γωνια του σπιτιου μπορει να βρει.της εδωσα λιγο νερο με μια συριγγα αλλα για φαι ουτε λογος.την πηγα χτες στον γιατρο της και μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα δοντια της ο λογος της αδυναμιας και μου εδωσε μια αλοιφη και κατι χαπια....αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι...ποια ειναι η γνώμη σας?
ευχαριστω εκ των προτερων
Επειδή νιώθω την ανυσυχία σας και θέλω να είμαι αισιόδοξη πάρτε και άλλη γνώμη από κτηνίατρο!Και θα παν καλά τα πράγματα!Ελπίζω..........
Πάρτε την αγκαλιά!Με πήραν και τα κλάματα(σοβαρά το λέω)Λοιπόν ας είμαστε αισιόδοξοι!
ormina
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
το λεω γιατι και εμενα ειχε δοντι χαλασμενο και δεν μπορουσε να φαει αλλα με μια ταναλια το εβγαλε χωρις ναρκωσει και χωρις να πονεσει η γατα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool