Γάτα ετών 22

ormina

Νεοφερμένο μέλος

Ο ormina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους
μολις ανακαλυψα το site για δυστυχως δυσαρεστο λογο
εχω μια γατουλα την λητω που ειναι 22 χρονων...απο χτες δεν εχει φαει δεν εχει πιει νερο σημερα εχει πολυ μεγαλη ασταθεια και ολη την μερα κρυβεται σε οποια γωνια του σπιτιου μπορει να βρει.της εδωσα λιγο νερο με μια συριγγα αλλα για φαι ουτε λογος.την πηγα χτες στον γιατρο της και μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα δοντια της ο λογος της αδυναμιας και μου εδωσε μια αλοιφη και κατι χαπια....αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι...ποια ειναι η γνώμη σας?
ευχαριστω εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτησω.Εχει σηκωθει σημερα καθολου να περπατησεις ή κατι παρομοιο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

22 χρονών ....
Νομίζω ότι μόνο ένας γιατρός θα μπορέσει να σε διαφωτίσει.. Σε ανθρώπινα χρόνια είναι πάνω απο 120...
Ίσως αν μπορείτε να της πάρετε αίμα για εξετάσεις? Αλλά νάρκωση θα αντέξει?

εχει σηκωθει αλλα της ειναι πολυ δυσκολο.τα πισω της ποδια μοιαζουν εντελως αδυναμα και δυσκολευεται πολυ...κανει πολυ μικρα βηματα μικρες αποστασεις και ολα αυτα μονο για να παει καπου να κρυφτει...τις τελευταιες 3 ωρες την εχουμε βαλει σε μια κουβερτα και εχει κρυψει το κεφαλι της μονη της

Julia μου ειπε η κτηνιατρος χτες οτι δεν 8α αντε3ει ναρκωση μαλλον

εχει σηκωθει αλλα της ειναι πολυ δυσκολο.τα πισω της ποδια μοιαζουν εντελως αδυναμα και δυσκολευεται πολυ...κανει πολυ μικρα βηματα μικρες αποστασεις και ολα αυτα μονο για να παει καπου να κρυφτει...τις τελευταιες 3 ωρες την εχουμε βαλει σε μια κουβερτα και εχει κρυψει το κεφαλι της μονη της

τελικα τι ειναι αυτο με τα δοντια της? τι εχει ? πως λεγεται αυτο ?

Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξη... εγώ στην θέση σου... θα την έπαιρνα αγκαλιά και θα ήμουνα μαζί της...
Οι γάτες γενικά νοιώθουν... και ειδικά όταν κρύβονται κάτι σημαίνει.

Είμαι σίγουρη ότι αφού έφτασε 22 έζησε με πολύ αγάπη και φροντίδα είναι δύσκολο το ξέρω..

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις....

τελικα τι ειναι αυτο με τα δοντια της? τι εχει ? πως λεγεται αυτο ?

μου ειπε οτι απλα ειναι χαλασμενα τα δοντια της και ισως την πονανε γι'αυτο δεν ετρωγε χτες....αλλα δεν μπορει να ειναι απο τα δοντια της ετσι....

Πιθανον να μην ειναι απο αυτο:hmm::(:/:

julia σε καταλαβαινω αλλα μου ειναι αδυνατον να το χωνεψω οτι μπορει να φυγει....προχ8ες ηταν μια χαρα...και ετρωγε και παιζαμε το απογευμα...και ξαφνικα.....ειναι χαλια... :cry:

τσισα και κακα κανει??

τσισα και κακα κανει??
οχι σημερα δεν εχει κανει τιποτα απο τα δυο
χτες εκανε τσισα της μια φορα
και κακα εχει να κανει απο προχτες...δεν εχει φαει κιολας οποτε...

Οποτε καλυτερα να μεινεις μαζι της για μεγαλο χρονικο διαστημα:happy:

Το ξέρω.. αλλά σε τέτοια ηλικία κάθε παρέμβαση και θεραπεία είναι δύσκολη, (σε περίποτωση που έχει ουλίτιδα πχ.. ή κάποιο χαλασμένο δόντι )
και συνήθως εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι είναι καλύτερα να φύγει, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και γρήγορα...:(

Κοιμηθείτε μαζί σήμερα. Δεν ξέρω τί άλλο να πω. Λυπάμαι πραγματικά, αν είσαι εσύ 27 θα έζησες μαζί της σχεδόν όλη σου την ζωή....

μου ειπε οτι απλα ειναι χαλασμενα τα δοντια της και ισως την πονανε γι'αυτο δεν ετρωγε χτες....αλλα δεν μπορει να ειναι απο τα δοντια της ετσι....
Σίγουρα η γατούλα είναι σε μεγάλη ηλικία, αλλά αν δε σε πείθει αυτό που σου είπε ίσως θα μπορούσες να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη:hmm:.
Είδα να αναφέρεις το θέμα της νάρκωσης. Μπορείς να κάνεις αιματολογικές χωρίς να γίνει νάρκωση. Η γάτα μου η οποία είναι δεκαεπτάμιση χρονών κάνει αιμοληψίες ανα διαστήματα αλλά χωρίς νάρκωση, είναι εφικτό.
Σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Κουράγιο, εύχομαι ότι καλύτερο.

ορο δεν μπορει να τις βαλει??
αν πονανε τα δοντια γιατι δεν κανει μια ενεσιμη κορτιζονη ή αντιβιωση προσωρινα μεχρι να δρασουν τα αλλα φαρμακα??

συμφωνω να παρεις μια 2η γνωμη, και γρηγορα. :)

καλησπερα σε ολους
μολις ανακαλυψα το site για δυστυχως δυσαρεστο λογο
εχω μια γατουλα την λητω που ειναι 22 χρονων...απο χτες δεν εχει φαει δεν εχει πιει νερο σημερα εχει πολυ μεγαλη ασταθεια και ολη την μερα κρυβεται σε οποια γωνια του σπιτιου μπορει να βρει.της εδωσα λιγο νερο με μια συριγγα αλλα για φαι ουτε λογος.την πηγα χτες στον γιατρο της και μου ειπε οτι μαλλον ειναι τα δοντια της ο λογος της αδυναμιας και μου εδωσε μια αλοιφη και κατι χαπια....αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι...ποια ειναι η γνώμη σας?
ευχαριστω εκ των προτερων

Επειδή νιώθω την ανυσυχία σας και θέλω να είμαι αισιόδοξη πάρτε και άλλη γνώμη από κτηνίατρο!Και θα παν καλά τα πράγματα!Ελπίζω..........
Πάρτε την αγκαλιά!Με πήραν και τα κλάματα(σοβαρά το λέω)Λοιπόν ας είμαστε αισιόδοξοι!

μαλλον θα φωνα3ω την γιατρο να ερθει στο σπιτι γιατι μου ειναι αδιανοητο να την βγαλω εξω ειναι πολυ μεγαλη ταλαιπωρια για εκεινη πια...απλα ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι τα δοντια της γιατι φανταζομαι οτι ενα χαλασμενο δοντι δεν προκαλει αστα8εια στα ποδια και ουτε θα κρυβοταν ολη την μερα σημερα

το δοντι το χαλασμενο το εχει δει??
το λεω γιατι και εμενα ειχε δοντι χαλασμενο και δεν μπορουσε να φαει αλλα με μια ταναλια το εβγαλε χωρις ναρκωσει και χωρις να πονεσει η γατα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back