ormina
Νεοφερμένο μέλος
το ειδε χτες το απογευμα που την πηγα στο ιατρειοτο δοντι το χαλασμενο το εχει δει??
το λεω γιατι και εμενα ειχε δοντι χαλασμενο και δεν μπορουσε να φαει αλλα με μια ταναλια το εβγαλε χωρις ναρκωσει και χωρις να πονεσει η γατα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι να είναι απλώς μια κακή μέρα και αύριο να είναι περδίκι το μωρό σου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ormina
Νεοφερμένο μέλος
δυστυχως δεν εχει ταλαιπωρηθει κα8ολου ιατρικα απο οσο μπορω να την καταλαβω δηλαδη...ουτε χειρουργειο...ουτε αρρωστησε.....Αχχχχ.Έχοντας κι εγώ μια γατούλα 15 ετών, καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου. Και αυτά που μας περιγράφεις δεν είναι σίγουρα καλά. Δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το δόντι, η αστάθεια με προβληματίζει. Πέρασε πρόσφατα καμιά αρρώστεια ή κατάσταση που να την ταλαιπωρήσε;Σε ρωτάω γιατί και η δικιά μου πέρασε ένα τριήμερο που δεν έτρωγε, λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει και της εκδηλώθηκε 2-3 εβδομάδες μετά την εγχείρηση.
Εύχομαι να είναι απλώς μια κακή μέρα και αύριο να είναι περδίκι το μωρό σου!!!
και εγω το ευχομαι παρα πολυ γιατι δεν 3ερω τι θα κανω....
η σισυ σου μοιαζει πολυ με την μπιζου την μαμα της λητως που πεθανε πριν απο 3 χρονια σε ηλικια 20 χρονων....
konstans
Περιβόητο μέλος
.Πάντως ότι και να είναι να το ψάξεις με γιατρό, γιατί δεν μου φαίνεται πολύ ψαγμένη η απάντηση του γιατρού σου
. Δεν μπορεί να της πάρει αίμα χωρίς νάρκωση;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ormina
Νεοφερμένο μέλος
Η Σίσσυ είναι η γεροντομπεμπέκα μου.
Πάντως ότι και να είναι να το ψάξεις με γιατρό, γιατί δεν μου φαίνεται πολύ ψαγμένη η απάντηση του γιατρού σου. Δεν μπορεί να της πάρει αίμα χωρίς νάρκωση;
η αληθεια ειναι οτι προσπα8ησε χτες αλλα δεν πολυαρεσε στην λητω η ιδεα και δεν τα καταφερε τελικα....
konstans
Περιβόητο μέλος
.Δοκίμασες να της βράσεις λίγο κοτοπουλάκι μπας και το φάει;
ormina
Νεοφερμένο μέλος
Κρίμα, οι εξετάσεις είναι απαραίτητες.
Δοκίμασες να της βράσεις λίγο κοτοπουλάκι μπας και το φάει;
της ανοιξα την αγαπημενη της κονσερβα και μολις την μυρισε γυρισε το κεφαλι της απο την αλλη....το μονο θετικο ειναι οτι πινει νερο εστω και με την συριγγα...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
ormina
Νεοφερμένο μέλος
Θέλει ορο και τάισμα με το ζόρι.. κονσέρβες ad Hills έχεις? Έχουν μεγάλη θερμιδική αξία, και διαλύονται σαν κρέμα και μπαίνουν και σε σύριγγα.
οχι δεν εχω.ξερεις μηπως που μπορει να βρει κανεις σημερα τετοια ωρα?
ormina
Νεοφερμένο μέλος
Έχεις πιάσει τα αυτάκια της μήπως έχει πυρετό;;;;Εχτές στον γιατρό είχε;;
δεν της εβαλε θερμομετρο....
μονο την καρδουλα της ακουσε και τα δοντια της κοιταξε και προσπαθησε να της παρει αιμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Κονσέρβα δεν νομίζω να βρεις πουθενά τέτοια μέρα-ώρα, οπότε δοκίμασε να της λιώσεις λίγο αυτή που τρώει με νεράκι και να της δώσεις με σύριγγα.Καί αύριο το πρωϊ να την πας οπωσδήποτε σε γιατρό, γιατί πρέπει να ταιστεί με το ζόρι και να μπει ορός αν έχει αφυδατωθεί.
ormina
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
οχι δεν εχω.ξερεις μηπως που μπορει να βρει κανεις σημερα τετοια ωρα?
Τώρα δύσκολο.. αύριο αν την πας στον γιατρό ή έρθει σπίτι σου να του πείς να σου φέρει ή θα την πάρεις απο κεί. Την έχουν πολλά Κτηνιατρεία και πετ σοπ.
Άλλη λύση είναι το ζαχαρόνερο για τόνωση.. αλλά δεν ξέρω για την δική σου περίπτωση αν κάνει, μιας και δεν ξέρεις άν έχει θέμα σακχάρου ή οχι ή τί άλλο...

Έτσι όπως τα λές δεν θα την ταλαιπωρούσα άλλο.. απλά θα την αγκάλιαζα και θα την χάιδευα, να είναι ήρεμη.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Μήπως να την πήγαινες στο Πικέρμι στο νοσοκομείο ζώων που είναι ανοικτό;Ειδάλλως κοιμήσου μαζί της και το πρωϊ (πρώτα ο Θεός
) βουρ στον γιατρό.Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!
ormina
Νεοφερμένο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι να γίνει ότι είναι το καλύτερο για την ίδια την γατούλα

ormina
Νεοφερμένο μέλος
ακουω το τραγουδι μιας φιλης που λεει στο ρεφρεν
"θα ηθελα να ειμαι αρκουδακι να μπω σε χειμερια ναρκη και οταν ξυπνησω να εχουν ολα τελειωσει ετσι απλα...."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool