Γάτα ετών 22

το δοντι το χαλασμενο το εχει δει??
το λεω γιατι και εμενα ειχε δοντι χαλασμενο και δεν μπορουσε να φαει αλλα με μια ταναλια το εβγαλε χωρις ναρκωσει και χωρις να πονεσει η γατα.
το ειδε χτες το απογευμα που την πηγα στο ιατρειο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχχ.Έχοντας κι εγώ μια γατούλα 15 ετών, καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου. Και αυτά που μας περιγράφεις δεν είναι σίγουρα καλά. Δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το δόντι, η αστάθεια με προβληματίζει. Πέρασε πρόσφατα καμιά αρρώστεια ή κατάσταση που να την ταλαιπωρήσε;Σε ρωτάω γιατί και η δικιά μου πέρασε ένα τριήμερο που δεν έτρωγε, λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει και της εκδηλώθηκε 2-3 εβδομάδες μετά την εγχείρηση.
Εύχομαι να είναι απλώς μια κακή μέρα και αύριο να είναι περδίκι το μωρό σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχχ.Έχοντας κι εγώ μια γατούλα 15 ετών, καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου. Και αυτά που μας περιγράφεις δεν είναι σίγουρα καλά. Δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το δόντι, η αστάθεια με προβληματίζει. Πέρασε πρόσφατα καμιά αρρώστεια ή κατάσταση που να την ταλαιπωρήσε;Σε ρωτάω γιατί και η δικιά μου πέρασε ένα τριήμερο που δεν έτρωγε, λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει και της εκδηλώθηκε 2-3 εβδομάδες μετά την εγχείρηση.
Εύχομαι να είναι απλώς μια κακή μέρα και αύριο να είναι περδίκι το μωρό σου!!!
δυστυχως δεν εχει ταλαιπωρηθει κα8ολου ιατρικα απο οσο μπορω να την καταλαβω δηλαδη...ουτε χειρουργειο...ουτε αρρωστησε.....
και εγω το ευχομαι παρα πολυ γιατι δεν 3ερω τι θα κανω....

η σισυ σου μοιαζει πολυ με την μπιζου την μαμα της λητως που πεθανε πριν απο 3 χρονια σε ηλικια 20 χρονων....

Η Σίσσυ είναι η γεροντομπεμπέκα μου;).
Πάντως ότι και να είναι να το ψάξεις με γιατρό, γιατί δεν μου φαίνεται πολύ ψαγμένη η απάντηση του γιατρού σου:/:. Δεν μπορεί να της πάρει αίμα χωρίς νάρκωση;

Η Σίσσυ είναι η γεροντομπεμπέκα μου;).
Πάντως ότι και να είναι να το ψάξεις με γιατρό, γιατί δεν μου φαίνεται πολύ ψαγμένη η απάντηση του γιατρού σου:/:. Δεν μπορεί να της πάρει αίμα χωρίς νάρκωση;

η αληθεια ειναι οτι προσπα8ησε χτες αλλα δεν πολυαρεσε στην λητω η ιδεα και δεν τα καταφερε τελικα....

Κρίμα, οι εξετάσεις είναι απαραίτητες:/:.
Δοκίμασες να της βράσεις λίγο κοτοπουλάκι μπας και το φάει;

Κρίμα, οι εξετάσεις είναι απαραίτητες:/:.
Δοκίμασες να της βράσεις λίγο κοτοπουλάκι μπας και το φάει;

της ανοιξα την αγαπημενη της κονσερβα και μολις την μυρισε γυρισε το κεφαλι της απο την αλλη....το μονο θετικο ειναι οτι πινει νερο εστω και με την συριγγα...

Θέλει ορο και τάισμα με το ζόρι.. κονσέρβες ad Hills έχεις? Έχουν μεγάλη θερμιδική αξία, και διαλύονται σαν κρέμα και μπαίνουν και σε σύριγγα.

Δεν θελω να κοροϊδεψω αλλα μηπως θα μπορουσες να λιωσεις τριφη(να την πολτοπιησεις) και να της την δωσεις με συριγγα:(:):/:

Έχεις πιάσει τα αυτάκια της μήπως έχει πυρετό;;;;Εχτές στον γιατρό είχε;;

Θέλει ορο και τάισμα με το ζόρι.. κονσέρβες ad Hills έχεις? Έχουν μεγάλη θερμιδική αξία, και διαλύονται σαν κρέμα και μπαίνουν και σε σύριγγα.

οχι δεν εχω.ξερεις μηπως που μπορει να βρει κανεις σημερα τετοια ωρα?

Έχεις πιάσει τα αυτάκια της μήπως έχει πυρετό;;;;Εχτές στον γιατρό είχε;;

δεν της εβαλε θερμομετρο....:/:μονο την καρδουλα της ακουσε και τα δοντια της κοιταξε και προσπαθησε να της παρει αιμα

Κακώς!!!!αν της πιάσεις τα αυτάκια και είναι πολύ ζεστά, έχει πυρετό.
Κονσέρβα δεν νομίζω να βρεις πουθενά τέτοια μέρα-ώρα, οπότε δοκίμασε να της λιώσεις λίγο αυτή που τρώει με νεράκι και να της δώσεις με σύριγγα.Καί αύριο το πρωϊ να την πας οπωσδήποτε σε γιατρό, γιατί πρέπει να ταιστεί με το ζόρι και να μπει ορός αν έχει αφυδατωθεί.

δεν ειναι ζεστα τα αυτια της...ειναι κανονικα νομιζω....τωρα που πηγα να της δωσω νερο δεν ηθελε με τιποτα....η γλωσσιτσα της ειναι ελαφρως εξω απο το στομα της και νομιζω μπορει και να ειναι ιδεα μου οτι εχει βαρυνει η αναπνοη της...επισης ειναι ξαπλωμενη και κουναει συνεχως τα ποδια της και τα 4 σαν να περπαταει,κλωτσαει κατι....

οχι δεν εχω.ξερεις μηπως που μπορει να βρει κανεις σημερα τετοια ωρα?

Τώρα δύσκολο.. αύριο αν την πας στον γιατρό ή έρθει σπίτι σου να του πείς να σου φέρει ή θα την πάρεις απο κεί. Την έχουν πολλά Κτηνιατρεία και πετ σοπ.

Άλλη λύση είναι το ζαχαρόνερο για τόνωση.. αλλά δεν ξέρω για την δική σου περίπτωση αν κάνει, μιας και δεν ξέρεις άν έχει θέμα σακχάρου ή οχι ή τί άλλο...:/:

Έτσι όπως τα λές δεν θα την ταλαιπωρούσα άλλο.. απλά θα την αγκάλιαζα και θα την χάιδευα, να είναι ήρεμη.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν μου ακούγεται καθόλου καλά:(.
Μήπως να την πήγαινες στο Πικέρμι στο νοσοκομείο ζώων που είναι ανοικτό;Ειδάλλως κοιμήσου μαζί της και το πρωϊ (πρώτα ο Θεός:/:) βουρ στον γιατρό.
Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

μολις βρηκα την διευθυνση μιας κτηνιατρου στην κυψελη που εφημερευει σημερα και λεω να την παω εκει...δεν 3ερω ειλικρινα αν υπαρχει λογος να βασανιζεται αλλο....

Καλυτερα να την πας οσο ειναι νωρις.Οποια κι αν ειναι η επιλογη σου περιμενουμε νεα:/:

Πραγματικά δεν ξέρω τί να πω!!!
Εύχομαι να γίνει ότι είναι το καλύτερο για την ίδια την γατούλα:/::/::/:

σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη και τη συμβουλη....
ακουω το τραγουδι μιας φιλης που λεει στο ρεφρεν
"θα ηθελα να ειμαι αρκουδακι να μπω σε χειμερια ναρκη και οταν ξυπνησω να εχουν ολα τελειωσει ετσι απλα...."

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back