sophiak
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό.Αυτό κάνω και γω πλέον όταν είναι να φύγω, ώστε να μην αλλάξει χώρο το γατί και δυσκολευτεί να προσαρμοστεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophiak
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σημαντικό είναι λοιπόν, νομίζω έστω, που εσύ θα νοιώσεις ότι είναι ασφαλής και περνάει καλά, έτσι ώστε να μην έχεις την έγνοια του, τα άλλα θα έρθουν μόνα τους πιστεύω.
,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω μια βοηθεια !!!Θα παω μια εκδρομη και λειψω 5 μερες ,φευγω πεμπτη μεσημερη και γυριζω τριτη απογευμα ,και δεν ξερω τι να κανω με την Μαρι μου .Ν ατην αφησω στο σπιτι με φαγητο και νερακι και να πω σε μια φιλη μου να ερθει 1-2 φορες να δεαν ολα ειναι καλα?Να την παρει η μαμα μου φευγοντας εχει ερθει να με δει?Αλλα αν την παρει τωρα εγω θα την ξαναφω το Πασχα δεν μπορει αν ξαναερθει μολις γυρισω ουτε εγω να παω μονο και μονο για την παρω.Και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και πολλυ εμπιστοσυνη τους γονεις μου θα την προσεχουν αλλα οχι οπως εγω

Η αν την παω σε ενα ξενοδοχειο για ζωακια αλλα και παλι δεν ξερω αν με βολευει και οικονιμικα και την προσεχουν την φροντιζουν καλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γατουλες δεν αγαπουν τις μετακινησεις οποτε καλυτερα να την αφηνες σπιτι σου και να ερχεται καποιος να την επιβλεπει στο να αλλαζει την αμμο, νερακι, φαγητο...και αν γινεται να της κανει και λιγο παρεουλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
)!Πιστεύω πως η αλλαγή περιβάλλοντος (είτε πάει σπίτι με τη μαμά σου, είτε σε ξενοδοχείο ζώων) θα της κακοφανεί περισσότερο από το να μείνει μόνη. Απλά φρόντισε να την ελέγχει άτομο που εμπιστεύεσαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Και εγώ αυτό σκέφτομαι....η πρώτη φορά που άφησα μόνη της την ψιψινέλ μου ήταν το 3μερο της καθαρής Δευτέρας, πήγαινε η μαμά μου κ την πρόσεχε και την κανάκευε και το βράδυ της Δευτέρας γυρίσαμε.Είχε κάνει μαμουνιές που δεν μπορώ να περιγράψω ...Μας έκανε παραπονάκια και εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε μαζί μας με την πατούσα της μονίμως κάπου πάνω στο δέρμα μου.Αφού όταν άλλαζα πλευρό ερχόταν και αυτή κοντά για να με ακουμπάει....Το γλυκό μου όλο εκείνο το βράδυ ούτε μια σκανταλιά.....Εννοείται πως από την επομένη έγινε πάλι η παλιά Μπιζού.................................

Ιορδάνης16190
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια θα λοιπω το παρασκευοσαββατοκυριακο με την οικογενεια μου και διστυχως η γατουλα μας δεν μπορει να ερθει μαζι μας και κανενας δεν θα εχει την δινατοτητα να πηγενει να την βλεπει και να την φροντισει αθτεσ τις μερεσ. Για τουαλετα βρικα λυσει πειρα 2 κοθτεσ τις μονοσα ετσι οστε αν κανει τσισα τησ να μην μουσκεψει αλλα για φαγητο δεν εχω λυσει τη μπορω να κανω ωστε να εχει αρκετο φαγητακι και ωερακι για τησ 3μερες το μωρο μας?

ευχαριστω ιορδανης
chryssa
Διάσημο μέλος
Αφού είναι μόνο για τρεις ημέρες, θα αφήσεις 1-2 ταψάκια με κροκέτες που δεν χαλάνε να φάει με την ψυχή της! Για το νερό, υπάρχουν κάτι μεγάλες ποτίστρες που χωράνε αρκετό (πουλάνε και στα τζάμπο νομίζω) και αν τις στερεώσεις καλά δεν θα κινδυνεψει να ξεμείνει. Βάλε και κανένα βαρύ μπολ (πήλινο ή κάτι τέτοιο που να μην μπορεί να ανατραπεί) και ο Θεός μαζί σας.
Επισης καλό θα ήταν να αφήσεις ανοιχτά κάποιες πόρτες (μόνο το τζάμι όμως) ώστε να παίρνει αέρα το σπίτι, χωρίς να κινδυνεύει η γατούλα να φύγει.
Για τις ποτίστρες κυρίως, καλό θα ήταν να τις προμηθευτείς εγκαίρως για να κάνεις πρόβα, να δεις πώς θα τις βάλεις κλπ, μην περιμένεις τελευταία στιγμή γιατί κάτι μπορεί να πάει στραβά όσο λείπεις και είναι κρίμα να μην έχει νεράκι με τέτοια ζέστη.
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
έχω τη γατούλα μου εδώ και 1,5 χρόνο. από τότε που την πήρα δεν έφυγα διακοπές αλλά λέω αυτά τα χριστούγεννα να φύγω για καμιά βδομάδα. δυστυχώς όμως δεν μπορώ να την πάρω μαζί μου και δεδομένου ότι είναι πολύ δεμένη μαζί μου ανησυχώ που θα την αφήσω. Υπάρχουν δύο εναλλακτικές: ή θα μείνει εδώ στο σπίτι όπου θα έρχεται κάθε μέρα άνθρωπος για να της αλλάζει άμμο και να αφήνει φαγητό και νερό (αλλά που δυστυχώς δεν θα μένει για παρέα και παιχνίδι) ή θα φιλοξενηθεί από τον κτηνίατρο σε ειδικό κλουβάκι. τι με συμβουλεύετε? είναι πολύ ευαίσθητη και δεν θέλω να γυρίσω και να τη βρω στεναχωρημένη...(ελπίζω να μην θεωρείτε ότι υπερβάλλω...
)ευχαριστώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
σιγουρα θα ειναι απειρως καλυτερα στο σπιτι της,που ειναι ο δικος της χωρος...σε καμμια περιπτωση μην την πας στο κτηνιατρο,σε κλουβι.
Και εγω σπιτι τα αφηνω..βεβαια θα μου πεις,ότι ειναι 2..και εχουν παρεουλα το ενα το αλλο.Ομως και πριν παρω τη 2η γατα μου,μονο του τον αφηνα τον μπουκακο μου..και μια χαρα ηταν οταν γυριζα.Οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να συγκριθει το σπιτι σας,με το να ειναι σε κλουβι..Το κλουβι ειναι οτι χειροτερο για μια γατα,απλα επιβαλλεται σε περιπτωσεις τραυματισμου,αναγκαστικα,οταν ειναι τραυματισμενη και δεν κανει να κουνηθει...
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
το ξέρω το σκεφτόμουν απλώς επειδή εκεί θα είναι στον κτηνίατρο και θα έχει και άλλες γάτες εκεί κοντά (όχι ότι συμπαθεί και πολύ τον κτηνίατρο βέβαια....
). πιστεύεις ότι θα είναι καλά όταν γυρίσω? φοβάμαι μην μου είναι στεναχωρήμένη και έχουμε άλλα μετά....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα!Να αφησεις την γατουλα σε καποιο δικο σου προσωπο δεν γινεται;Εγω οταν φευγω δικοπες τον αφηνω στην μαμα μου και στην αδερφη μου.
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
δυστυχώς.... εξάλλου δεν θέλω να της αλλάξω και σπίτι και ανθρώπους. άσε που οι δικοί μου λόγω αλλεργίας στις γάτες δεν θα την θέλουν σπίτι. ε δεν θέλω και να κακοπεράσει!! συνήθως (για μια δυο μέρες) την αφήνω σε μια φίλη που έχει και άλλα γατάκια και είναι καλά αλλά και αυτή θα φύγει διακοπές τα χριστούγεννα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool