δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε στις ξαδερφες μου μπορω να τον αφησω γιατι σπουδαζουν σε αλλες πολεις! φοβαμαι μηπως στεναχωρεθει πολυ και εχω αλλα προβληματα μετα... :/Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω τον δικον μου τον αφηνα για 8 μερες,διοτι και εγω δεν ειχα ατομο να τον φιλοξενει..ουτε μπορουσα να τον παρω μαζι μου.Μια χαρα ηταν οταν γυριζα.Επισης οι περισσοτεροι απο εδω το ιδιο κανουμε.Και μιλαμε για ενα σαβ/κο.
Απλα να φροντισεις να μην εχει κανενα ατυχημα,πχ ευθραυστα αντικειμενα,οπως σου ειπα και πριν..τουαλετα που εχει χημικα να ειναι κλειστη κλπ.Επισης πριν φυγεις να το δεις οτι ειναι μια χαρα..δεν εχει αρρωστησει δηλαδη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!!!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Επισης μην ξεχασει κανενα παραθυρο ανοιχτο.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οκ..καταννοω οτι θα σου λειψει,αλλα σημασια εχει να ειναι καλυτερα το γατακι..και σιγουρα θα ειναι στο σπιτι του.

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
που θελω να καταληξω,ολα αυτα τα γατισια,ενω για μενα ειναι φυσιολογικα,για τον συζυγο ειναι υπερβολικα,εμενα ποτε δε θα μεδεις να γρινιαζω για την προσφορα μου στις γατες,ουτε για τα χρηματα,ουτε για τα ξενυχτια.ομως δεν εχει κι ο νικος την ιδια αποψη μ εμενα,τ αγαπαει πολυ αλλα δεν δενεται ουτε υποφερει οπως εγω,ουτε τ αντιμετωπιζει σαν ανθρωπινα πλασματα.
οι διακοπες μας οπου να ναι ξεκινανε,καθε χρονο για ενα μηνα λειπουμε απ την πατμο,ειναι ενας μηνας που τον εχουμε ολοι μας αναγκη,εγω για να δω την πατριδα ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ο νικος για να ξεκουραστει επιτελους,και τα παιδια για να κανουν οικογενειακες γιορτες μιας και εδω στο νησι δεν εχω συγγενεις,εχει ο αντρας μου,αλλα καμια σχεση.
εχουμε ρηξει απειρους οικογενειακους καυγαδες με το ολο θεμα,εγω ανενδοτη κι ο αντρας μου το ιδιο,υπαρχουν μερικες εναλακτικες και σας τις αναφερω για να μου πειτε τις γνωμες σας,σας θεωρω φιλους μου και ξερω οτι οσον αφορα τις γατες μοιραζομαστε τον ιδιο καημο και αγαπη.
λοιπον:το πρωτο ειναι να τις παρω μαζι μου στον πειραια,αλλα θα με χωρισει ο νικος,το ξερω δεν το ενοει,αλλα δε θα περασουμε καλα χριστουγεννα και τα μικρα τα λυπαμαι να κλαινε ολη την ωρα.
το δευτερο ειναι να τις αφησω στο αποθηκακι και να ερχεται μια φιλη απ το my cat η μαρω που μενει πατμο κι εκεινη,και να τα φροντιζει οσο θα λειπω,ομως η μαρω πρεπει να κανει δυο ταξιδια μεσα στο μηνα που θα λειπω,διαρκειας δυο μερες το καθενα.
το τριτο ειναι να τα παρω στον πειραια και να φιλοξενησει μια θεια μου τα δυο και τ αλλα δυο εγω,ομως ο αντρας μου μου την εχει δωσει γιατι δεν πληρωνει λεει καμπινα για τα ζωα.
και το τεταρτο ειναι να παρει η μαρω τα ζωα σπιτι της για ενα μηνα,εχει μεγαλο σπιτι,θα παραχωρησει εναν οροφο για τα δικα μου,το ισογειο,ενα δωματιακι-κουζινακι και μπανιο,θα της παω εκει τα τροφιμα και τις αμμους και θα τα εχει μεχρι να γυρισω.τ αλλα γατια τα δικα της θα ειναι σε διαφορετικο χορο απ τα δικα μου.
τι προτεινετε?
ξερω ισως να γελατε,ισως να μην εχει ερθει κανεις στη θεση μου,αλλα ρε παιδια,ολα οσα περναω τελευταια τα περνω μονη μου,απωλειες,τρεξιματα,πικρες,ο συζυγος δε συμμετεχει ουτε καν ψυχολογικα σ ολο αυτο,δεν τον κρινω,δουλευει ολη μερα,κουραζεται αλλα δεν μπορω να μην αγαπω τα ζωα λογω κρισης η λογω οικογενειας,τα νιωθω παιδια μου.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι καθολου για γελια και καταλαβαινω οτι νιωθεις σε δυσκολη θεση, ΟΜΩΣ εχεις αρκετες επιλογες.
Προσωπικα την καλυτερη και με διαφορα βρισκω το να τα αφησεις στη Μαρω στο σπιτι της.
Ενα μηνα ειχα αφησει κι εγω τα δικα μου σε δικο τους οροφο στη μαμα μου το καλοκαιρι.
Δυο μερες δυσανασχετησαν και μετα περασαν ζωη και κοτα, πραγματικα

Νομιζω οτι και για τις γατες αλλα και για εσενα και την οικογενεια σου θα ειναι το καλυτερο.
Να ηρεμησετε λιγο κι εσεις και ευχομαι να βρεις τις ισορροπιες σας με τον αντρα σου,
κακα τα ψεματα ποναει πολυ να μην εχεις τον ανθρωπο σου διπλα σου.
Και να περασετε καλα!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο που φοβαμαι ειναι οτι τις 18 που θελω να φυγω θελει να φυγει κι εκεινη για 2 μερες,θα τους εχουμε βαλει πολλες κροκετες,θα ειναι ζεστα αλλα αυτες τις τρεις μερες φοβαμαι πιο πολυ.δεν εχω αλλες επιλογες γαμωτο,δε θελω να μαλωνω με τον νικο,ουτε να στεναχωρω τα μικρα,αλλα δε ρισκαρω και τη ζωουλα των γατιων που με τοση αγαπη αναθρεψα και θελω να εχω κοντα μου,οσα χρονια ζωη εχουν να ζησουν ακομα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολόκληρο γατοξενοδοχείο έχει αυτή η Μάρω τελικά! Και πεντάστερο μάλιστα! "Γουργουρίζω στης Μάρως" να το πούμε. Μακάρι να είχαμε όλοι μας τέτοια φίλη!![]()
καλημερα!οντως ετσι οπως τα λες ειναι,και αναλογα τη γατα και οροφος,στο ισογειο εχει τα φιλοξενουμενα,εκει πηγαινα και ταιζα τα μωρα της οταν ελειπε,τωρα υιοθετησε και τη μανα τους και τα μωρα,και χτες εκανα εμβολιο στη μανα τους,ευτυχως ειχα στο ψυγειο,για ν αποφυγουμε τιποτα μικροβια οσο θα την παρει επανω μαζι με τα δικα της.
να ναι καλα το my cat που την γνωρισα,μια σταλια νησακι και δεν ειχε τυχει να γνωριστουμε τοσα χρονια.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα τα άφηνα στο περιβάλλον τους και θα προτιμούσα να έρχεται κάποιος να τα φροντίζει.
κι εγω αυτο ηθελα να μεινουν εδω και να ερχεται η μαρω,αλλα δε μπορεις να υποχρεωσεις εναν ανθρωπο ενα μηνα να ερχεται σπιτι σου,και απ οτι διαβασες δεν εχω και πολλες επιλογες.
ασχετο,με πηρε τηλ η θεια μου,εκεινη που θα φιλοξενουσε τα δυο απ τα τεσσερα γατακια,εφοσον τ ανεβαζαμε πειραια.τις ειπα οτι τελικα θα τ αφησω εδω και μονο που δεν εκλαιγε,η καημενη,εχει ηδη αγορασει τροφες,κρεβατακι,και εκανε ονειρα.
μου ειπε οτι θα το συζητησει με το θειο μου και θα σκεφτει αν τελικα τις στειλω μια γατουλα,για μονιμα.αυτη η θεια μου βασικα λατρευει τις γατες,ειναι αδελφη της μαμας μου και μας εχει σαν παιδια της εμενα και τ αδελφια μου,νονα της αδελφης μου και μια ζωη ειχε γατες γιατι ο θεος τα φερε ετσι και δεν μπορουσαν να κανουν παιδια.ειχαν μια γατουλα 17 χρονια,ολοιδια με αυτη που θελει να της φερω,το σκεφτομαι,κι εκεινη το ιδιο,αυριο θα μου πει αν τελικα θα την υιοθετησει,μακαρι να το κανει,γιατι θα την εχει σα μωρο,με τις καλες τροφες της,με τον κτηνιατρο της,και με απεριοριτη αγαπη,χωρι οτι μενουμε κοντα στον πειραια και δεν θα την χασω ποτε,δλδ θα μπορω να τη βλεπω σ ολη τη ζωη της.μακαρι θα δουμε αυριο.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω αυτο ηθελα να μεινουν εδω και να ερχεται η μαρω,αλλα δε μπορεις να υποχρεωσεις εναν ανθρωπο ενα μηνα να ερχεται σπιτι σου,και απ οτι διαβασες δεν εχω και πολλες επιλογες.
ασχετο,με πηρε τηλ η θεια μου,εκεινη που θα φιλοξενουσε τα δυο απ τα τεσσερα γατακια,εφοσον τ ανεβαζαμε πειραια.τις ειπα οτι τελικα θα τ αφησω εδω και μονο που δεν εκλαιγε,η καημενη,εχει ηδη αγορασει τροφες,κρεβατακι,και εκανε ονειρα.
μου ειπε οτι θα το συζητησει με το θειο μου και θα σκεφτει αν τελικα τις στειλω μια γατουλα,για μονιμα.αυτη η θεια μου βασικα λατρευει τις γατες,ειναι αδελφη της μαμας μου και μας εχει σαν παιδια της εμενα και τ αδελφια μου,νονα της αδελφης μου και μια ζωη ειχε γατες γιατι ο θεος τα φερε ετσι και δεν μπορουσαν να κανουν παιδια.ειχαν μια γατουλα 17 χρονια,ολοιδια με αυτη που θελει να της φερω,το σκεφτομαι,κι εκεινη το ιδιο,αυριο θα μου πει αν τελικα θα την υιοθετησει,μακαρι να το κανει,γιατι θα την εχει σα μωρο,με τις καλες τροφες της,με τον κτηνιατρο της,και με απεριοριτη αγαπη,χωρι οτι μενουμε κοντα στον πειραια και δεν θα την χασω ποτε,δλδ θα μπορω να τη βλεπω σ ολη τη ζωη της.μακαρι θα δουμε αυριο.
ναι, εννοείται, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να έρχεται... αν ήθελε η κοπέλα καλώς... αν όχι καλύτερα να τα πας στο σπίτι της. Πάντως πιστεύω ότι θα είναι υπέροχο αν μπορέσεις να στείλεις κάποιο γατάκι στην θεία σου. Ξέρω, θα σου λείψει αν δώσεις ένα γατάκι, αλλά θα είναι καλύτερα και γι' αυτό και για εσένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool