evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
22-01-10
12:34
ναι, απλα εχει φυτα που ειναι βλαβερα για τα γατακια μας, και φυτα που τους κανουν καλο..δεν ειναι ολα ακινδυνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitcd
Νεοφερμένο μέλος
Η mitcd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
22-01-10
12:41
Μα εννοείται αυτό! Δεν υποστήριξα ότι τα φύτα στο σύνολό τους είναι ακίνδυνα. Άλλωστε αυτό που συζητάμε τώρα είναι το γιατί το κάνουν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
22-01-10
12:47
δεν ξέρω γιατί το κάνουν ακριβώς, αλλά ούτε εγώ μπορώ να διατυρίσω φυτό τελικά...είχα κάτι υπέροχους κισούς, φραουλιά, γαρδένια, κλπ και όλα αναγκάστηκα να τα μεταφέρω στην αυλλή....εν το μεταξύ κράτησα στο μπαλκόνι μόνο τις γιούκες, και η φρου τις θεωρεί πολύ καλύτερες από το ονυχοδρόμιο, για να ακονίζει τα νύχια τις ....τι να πω πια!
κάπου εία ακούσει ότι τα φυτά τα μασουλάνε για να παίρνουν κάποια στοιχε΄λια για το οργανισμό τους, αλλά δεν θυμάμαι καλά...πάντως εμένα και ο σκύλος μου όποτε βλέπει φυτά "βόσκει!"
κάπου εία ακούσει ότι τα φυτά τα μασουλάνε για να παίρνουν κάποια στοιχε΄λια για το οργανισμό τους, αλλά δεν θυμάμαι καλά...πάντως εμένα και ο σκύλος μου όποτε βλέπει φυτά "βόσκει!"
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
22-01-10
13:38
σκεφτομαι το καλοκαιρι να κανω και εγω στο μπαλκονι καποια πραγματα..αν και εχουμε πολλα πολλα φυτα..θα δω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum