Γάτα και λουλούδια στο ίδιο σπίτι!

ναι, απλα εχει φυτα που ειναι βλαβερα για τα γατακια μας, και φυτα που τους κανουν καλο..δεν ειναι ολα ακινδυνα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα εννοείται αυτό! Δεν υποστήριξα ότι τα φύτα στο σύνολό τους είναι ακίνδυνα. Άλλωστε αυτό που συζητάμε τώρα είναι το γιατί το κάνουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω γιατί το κάνουν ακριβώς, αλλά ούτε εγώ μπορώ να διατυρίσω φυτό τελικά...είχα κάτι υπέροχους κισούς, φραουλιά, γαρδένια, κλπ και όλα αναγκάστηκα να τα μεταφέρω στην αυλλή....εν το μεταξύ κράτησα στο μπαλκόνι μόνο τις γιούκες, και η φρου τις θεωρεί πολύ καλύτερες από το ονυχοδρόμιο, για να ακονίζει τα νύχια τις ....τι να πω πια!

κάπου εία ακούσει ότι τα φυτά τα μασουλάνε για να παίρνουν κάποια στοιχε΄λια για το οργανισμό τους, αλλά δεν θυμάμαι καλά...πάντως εμένα και ο σκύλος μου όποτε βλέπει φυτά "βόσκει!"

σκεφτομαι το καλοκαιρι να κανω και εγω στο μπαλκονι καποια πραγματα..αν και εχουμε πολλα πολλα φυτα..θα δω:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back