Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
30-06-15
07:51
Καλημερα! Εγω τον κανω μπανιο τον Αρη μου. Περιπου 2 φορες τον χρονο .....παθαινει ενα ψιλοσοκ αλλα μετα αρχιζει το γλυψιμο και ξαναγινεται λουτρινος!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
30-06-15
16:55
ναιιι αυτος ειναι ο γλυκουλης μας
εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα...
εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastasiaT.
Νεοφερμένο μέλος
Η AnastasiaT. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
13-11-15
08:28
Καλήμερα σαςς
Έχω μια γάτα 1ος χρονού
Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν
Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό
Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται
Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς???

η Τερέζα μουυ

Έχω μια γάτα 1ος χρονού
Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν
Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό
Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται
Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς???

η Τερέζα μουυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
13-11-15
23:26
Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου!
'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί.
Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει).
Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο

'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί.
Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει).
Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
14-11-15
00:47
δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω
ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα.
ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
14-11-15
02:24
Κουκλιτσα η Τερεζα σου!
Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!!

Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki