Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 01:21 Η Aleksa έγραψε: #321 30-06-15 01:21 Αυτό το κουκλί είναι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efini Νεοφερμένο μέλος Η efini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 07:51 Η efini έγραψε: #322 30-06-15 07:51 Καλημερα! Εγω τον κανω μπανιο τον Αρη μου. Περιπου 2 φορες τον χρονο .....παθαινει ενα ψιλοσοκ αλλα μετα αρχιζει το γλυψιμο και ξαναγινεται λουτρινος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 16:55 Η AntzelaRu: #323 30-06-15 16:55 ναιιι αυτος ειναι ο γλυκουλης μας εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaT. Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaT. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 08:28 Η AnastasiaT.: #324 13-11-15 08:28 Καλήμερα σαςς Έχω μια γάτα 1ος χρονού Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς??? η Τερέζα μουυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 23:26 Η Aleksa έγραψε: #325 13-11-15 23:26 Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: litsaki73 kalliopi123 Elli M. Klimentini stefan... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό το κουκλί είναι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efini Νεοφερμένο μέλος Η efini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 07:51 Η efini έγραψε: #322 30-06-15 07:51 Καλημερα! Εγω τον κανω μπανιο τον Αρη μου. Περιπου 2 φορες τον χρονο .....παθαινει ενα ψιλοσοκ αλλα μετα αρχιζει το γλυψιμο και ξαναγινεται λουτρινος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 16:55 Η AntzelaRu: #323 30-06-15 16:55 ναιιι αυτος ειναι ο γλυκουλης μας εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaT. Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaT. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 08:28 Η AnastasiaT.: #324 13-11-15 08:28 Καλήμερα σαςς Έχω μια γάτα 1ος χρονού Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς??? η Τερέζα μουυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 23:26 Η Aleksa έγραψε: #325 13-11-15 23:26 Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: litsaki73 kalliopi123 Elli M. Klimentini stefan... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Εγω τον κανω μπανιο τον Αρη μου. Περιπου 2 φορες τον χρονο .....παθαινει ενα ψιλοσοκ αλλα μετα αρχιζει το γλυψιμο και ξαναγινεται λουτρινος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 16:55 Η AntzelaRu: #323 30-06-15 16:55 ναιιι αυτος ειναι ο γλυκουλης μας εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastasiaT. Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaT. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 08:28 Η AnastasiaT.: #324 13-11-15 08:28 Καλήμερα σαςς Έχω μια γάτα 1ος χρονού Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς??? η Τερέζα μουυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 23:26 Η Aleksa έγραψε: #325 13-11-15 23:26 Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: litsaki73 kalliopi123 Elli M. Klimentini stefan... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναιιι αυτος ειναι ο γλυκουλης μας εμενα ομως μονο που ακουει την βρυση τρεχει σαν τρελο στην αλλη ακρη του σπιτιου δεν νομιζω να τα καταφερω ποτε με το μπανιο η αληθεια ειναι... σκεφτομαι βεβαια να γεμισω την μπανιερα με νερο και να δω αν θα βουτηξει μονος του η να τον βαλω σιγα σιγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastasiaT. Νεοφερμένο μέλος Η AnastasiaT. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 08:28 Η AnastasiaT.: #324 13-11-15 08:28 Καλήμερα σαςς Έχω μια γάτα 1ος χρονού Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς??? η Τερέζα μουυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 23:26 Η Aleksa έγραψε: #325 13-11-15 23:26 Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: litsaki73 kalliopi123 Elli M. Klimentini stefan... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλήμερα σαςς Έχω μια γάτα 1ος χρονού Δεν την αγόρασα ή μου την έδωσαν Είναι πολύ ήμερη αλλά μισά το νερό Μερικοί μου λένε να την κάνω μπάνιο και άλλοι μου λένε ότι δεν χριάζεται Τελικά δεν χριάζεται ή να την κάνω και πώς??? η Τερέζα μουυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2015 στις 23:26 Η Aleksa έγραψε: #325 13-11-15 23:26 Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: litsaki73 kalliopi123 Elli M. Klimentini stefan... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι όμορφη γατούλα η Τερέζα σου! 'Οχι, οι κοντότριχες γατούλες δεν χρειάζονται μπάνιο, καθώς η φύση τις έχει εφοδιάσει με τα κατάλληλα "αξεσουάρ", ώστε να καθαρίζονται επαρκώς από μόνες τους. Μόνο όταν κάπου λερωθεί και η γλωσσίτσα της δεν αρκεί για να καθαρίσει, τότε επεμβαίνεις τοπικά στο σημείο που έχει λερωρεί. Μόνο οι μακρύτιχες γάτες χρειάζονται αραιά και πού ένα μπανάκι για να δείχνει καλύτερο το πλούσιο τρίχωμά τους, κι αυτό με το απαραίτητο και άμεσο στέγνωμα και με πολλή προσοχή, ιδιαίτερα το χειμώνα (επειδή οι γάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο κρύο και με το βρέξιμο μειώνεται η προστασία που τους παρέχει το τρίχωμα που δρα ως μονωτικό και τις προστατεύει). Την Τέρψη μου (που μοιάζει λίγο με την Τερέζα), από μπεμπούλα που την έχω υιοθετήσει, δεν χρειάστηκε ποτέ να την κάνω μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntzelaRu Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 00:47 Η AntzelaRu: #326 14-11-15 00:47 δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν χρειαζεται να την κανεις μπανιο την Τερεζα σου πιστευω ειδικα οι κοντοτρυχες δεν εχουν προβλημα πλενονται ευκολα μονες τους... εγω τον δικο μου μια φορα που εβαλε το ποδι του στα κακακια του επιχειρησα να τον βαλω στο νερο και μου σακατεψε τα χερια και ηταν 1,5 μηνων... ποσο μαλλον να συμβιβαστει η δικια σου που ειναι μεγαλη. εγω αναγκαζομουν με βρεγμενη πετσετα να τον σκουπιζω αμα λερωνοταν πολυ... γενικα τους αρεσει η καθαριοτητα το φροντιζουν αυτο το θεμα αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2015 στις 02:24 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #327 14-11-15 02:24 Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κουκλιτσα η Τερεζα σου! Μοιαζει πολυ με την Τερψη της Αλεξανδρας μας( Alcyone),να σου ζησει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.