yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
(μακρύτριχες γάτες, να έχουν λερωθεί απο κάποιο λόγο κλπ) δεν υπάρχει λόγος να τις ταλαιπωρούμε τις γατούλες μας. Μια χαρά καθαρίζονται μόνες τους. Εγώ καμιά φορά, αν βγουν στη βεράντα και έχει βρέξει τους καθαρίζω τα ποδαράκι με μωρομάντηλα. Το ίδιο κάνω και καμια φορά και στο σώμα τους, αν με πιάσει η μανία καθαριότητας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό για το κεφάλι το είπα λόγω του ότι είναι καινούργια σ'αυτό να μην πάει κατα λάθος νερό στ'αυτάκια του. Αλλά αφού εσένα οι δικές σου το ανέχονται μπράβο σου που το έχεις καταφέρει αυτό. Εγώ πάλι αφού τελειώσω το μπάνιο στο σώμα του, του βρέχω το κεφαλάκι με ένα βρεγμένο βαμβάκι, όπως έχω διαβάσει στο "Το τέλειο βιβλίο της γάτας".Το μπανιο παιδια ειναι κυριως για τα μακρυτριχα που δεν μπορουν να καθαριστουν η για ενα αδεσποτο που φερνετε για πρωτη φορα σπιτι . Στις αλλες περιπτωσεις δεν χρειαζεται εκτος αν πχ εχει λερωθει πολυ. Το κεφαλακι μπορεις να το βρεχεις εξισου διαφωνω με την νομιζω κιττυ εγω το βρεχω σε ολα και το δεχονται μια χαρα απλα τα χαιδευω εκει και θα λεγα οτι ειναι κι αυτο που προτιμουν ενω στο σωμα ειναι πιο ναζιαρικα.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ειναι αναγκαίο??
εγώ ποτέ δεν έχω κάνει μπάνιο καμιά μου γάτα!
catman
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείται το νερό ήταν ζεστό.
Μπροστά από το αερόθερμο καθόταν μόνος του.
Το κάνω μπάνιο συνήθως κάθε εβδομάδα καθώς είναι πολύ βρωμιάρης με την άμμο του καθώς επίσης δεν τον έχω δει ποτέ να γλύφεται

xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Δεν τους αρεσει καθολου και υπαρχει κινδυνος να κρυωσουν !
Με μωρομαντηλα ειναι ενασ τροπος , η Yasmin τρελαινεται
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν γάτες όπως ο δικός μου ή ακόμα περισσότερο σαν την Αρήθα που τους αρέσει το νερό. Έτσι μου είχε πει και ο κ.Πάνος στον Αίλουρο...

aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ την Μπέμπα την έκανα μπάνιο γιατί δεν καθαριζόταν μόνη της ,είχε φύγει και μικρή από τη μαμά της,αλλά μπάνιο όχι ντουζ και το ευχαριστίοταν κιόλας!Μόνο με το πιστολάκι τρόμαζε οπότε την κυκούλωνα με ένα μπουρνουζάκι και την κρατούσαμε στα ζεστά
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
ειχα την ιδια απορια σχετικα με το μπανιο και τωρα που καλοκαιριαζει και το μικρο μου υποφερει αναρωτιεμαι μηπως πρεπει μια φορα το μηνα να του κανω μπανιο η αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να το δροσιζω γιατι ειλικρινα το βλεπω που υποφερει οταν πιανουν οι ζεστες..καμια ιδεα;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ειχα την ιδια απορια σχετικα με το μπανιο και τωρα που καλοκαιριαζει και το μικρο μου υποφερει αναρωτιεμαι μηπως πρεπει μια φορα το μηνα να του κανω μπανιο η αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να το δροσιζω γιατι ειλικρινα το βλεπω που υποφερει οταν πιανουν οι ζεστες..καμια ιδεα;;;
εγω με τις πολλες ζεστες βρεχω τα χερια μου και τον περναω μια δυο φορες πανω στη γουνιτσα του... διχνει να του αρεσει και για λιγο τον κραταει δροσερο

Βεβαια εκει δεν εχει την κουφοβραση της Αθηνας, αλλα ζεστη το καλοκαιρι εχει παντα!
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχουν προβλημα, αρκει να θελουν να κανουν μπανιο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool