Γάτα και μπάνιο

Το μπανιο παιδια ειναι κυριως για τα μακρυτριχα που δεν μπορουν να καθαριστουν η για ενα αδεσποτο που φερνετε για πρωτη φορα σπιτι . Στις αλλες περιπτωσεις δεν χρειαζεται εκτος αν πχ εχει λερωθει πολυ. Το κεφαλακι μπορεις να το βρεχεις εξισου διαφωνω με την νομιζω κιττυ εγω το βρεχω σε ολα και το δεχονται μια χαρα απλα τα χαιδευω εκει και θα λεγα οτι ειναι κι αυτο που προτιμουν ενω στο σωμα ειναι πιο ναζιαρικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πάντως κι εγώ ότι με εξαίρεση ιδιαίτερες περιπτώσεις
(μακρύτριχες γάτες, να έχουν λερωθεί απο κάποιο λόγο κλπ) δεν υπάρχει λόγος να τις ταλαιπωρούμε τις γατούλες μας. Μια χαρά καθαρίζονται μόνες τους. Εγώ καμιά φορά, αν βγουν στη βεράντα και έχει βρέξει τους καθαρίζω τα ποδαράκι με μωρομάντηλα. Το ίδιο κάνω και καμια φορά και στο σώμα τους, αν με πιάσει η μανία καθαριότητας!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μπανιο παιδια ειναι κυριως για τα μακρυτριχα που δεν μπορουν να καθαριστουν η για ενα αδεσποτο που φερνετε για πρωτη φορα σπιτι . Στις αλλες περιπτωσεις δεν χρειαζεται εκτος αν πχ εχει λερωθει πολυ. Το κεφαλακι μπορεις να το βρεχεις εξισου διαφωνω με την νομιζω κιττυ εγω το βρεχω σε ολα και το δεχονται μια χαρα απλα τα χαιδευω εκει και θα λεγα οτι ειναι κι αυτο που προτιμουν ενω στο σωμα ειναι πιο ναζιαρικα.
Αυτό για το κεφάλι το είπα λόγω του ότι είναι καινούργια σ'αυτό να μην πάει κατα λάθος νερό στ'αυτάκια του. Αλλά αφού εσένα οι δικές σου το ανέχονται μπράβο σου που το έχεις καταφέρει αυτό. Εγώ πάλι αφού τελειώσω το μπάνιο στο σώμα του, του βρέχω το κεφαλάκι με ένα βρεγμένο βαμβάκι, όπως έχω διαβάσει στο "Το τέλειο βιβλίο της γάτας".

εγω τον εκανα μπανακι οταν τον βρηκα και ηταν το χειροτερο του :down: μετα ο γιατρος μου ειπε οτι δε χρειαζεται γιατι ειναι απο μονος του καθαροτατος και δε κανει το συχνο μπανιο .....τωρα του εχω κατι υγρομαντηλα τα οποια ειναι για γατες ...

βρέ παιδιά γιατί κάνετε τις γατούλες σας μπάνιο??????:hmm:
ειναι αναγκαίο??
εγώ ποτέ δεν έχω κάνει μπάνιο καμιά μου γάτα!

Την πρώτη φορά που έκανα μπάνιο τον δικό μου γάτο όχι μόνο δε φοβήθηκε αλλά κολυμπούσε κατά διαστήματα.
Εννοείται το νερό ήταν ζεστό.
Μπροστά από το αερόθερμο καθόταν μόνος του.
Το κάνω μπάνιο συνήθως κάθε εβδομάδα καθώς είναι πολύ βρωμιάρης με την άμμο του καθώς επίσης δεν τον έχω δει ποτέ να γλύφεται:hmm:

Συμφωνω οι γαυες δεν χρειαζονται μπανιο καθαριζονται μονες τους !
Δεν τους αρεσει καθολου και υπαρχει κινδυνος να κρυωσουν !
Με μωρομαντηλα ειναι ενασ τροπος , η Yasmin τρελαινεται

Κι εμένα το μικρό μου τρελαινεται για το νερό. Το παρατήρησα την πρώτη μέρα που πήγε και τσαλαβουτούσε στο νερο της που της έχω για να πίνει.. Ειναι όμως μικρό.. κατσε να μεγαλώσει και βλέπουμε.. Λέω πάντως και γω μια φορά το μήνα να την λούζω..

Εγώ τι να πω που η δικιά μου βγήκε υδρόβια και με το ζόρι την κρατάμε να μην μπει στην μπανιέρα όποτε κάνουμε μπάνιο; Όπου δει νερό ορμάει και τσαλαβουτάει μέσα, χτες που πότιζα έτρεχε πίσω από το λάστιχο, σπινιάροντας μέσα στα νερά :greycat: :blink: :rolleyes:

Κι εμένα τσαλαβουτάει στο νερό του που είναι και μεγάλος. Όλη μέρα διάθεση να'χεις να του βάζεις νερό και αυτός να το χύνει! Το καλοκαίρι σκέφτομαι με τις ζέστες να του βάζω λεκάνη με δροσερό νερό στη βεράντα για να δροσίζεται. Για μπάνιο όμως ούτε λόγος!!! Ή αν καμιά φορά κάνω να τον καταβρέξω αν έχω νερό στα χέρια μου, παίρνει δρόμο και κρύβεται. Θέλει μόνος του...;)

Υπάρχουν γάτες όπως ο δικός μου ή ακόμα περισσότερο σαν την Αρήθα που τους αρέσει το νερό. Έτσι μου είχε πει και ο κ.Πάνος στον Αίλουρο...:hmm:

άβυσσος η ψυχή της γάτας... :greycat:

:) :) :) :) Κι εγώ την Μπέμπα την έκανα μπάνιο γιατί δεν καθαριζόταν μόνη της ,είχε φύγει και μικρή από τη μαμά της,αλλά μπάνιο όχι ντουζ και το ευχαριστίοταν κιόλας!Μόνο με το πιστολάκι τρόμαζε οπότε την κυκούλωνα με ένα μπουρνουζάκι και την κρατούσαμε στα ζεστά:)

Μπορει να εχουν απογονους γατες Βαν τουρκιες που ειναι γατες λιμνης. Το θεμα του μπανιου εχει αναλυθει σε προηγουμενα ποστ.

:sick: ειχα την ιδια απορια σχετικα με το μπανιο και τωρα που καλοκαιριαζει και το μικρο μου υποφερει αναρωτιεμαι μηπως πρεπει μια φορα το μηνα να του κανω μπανιο η αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να το δροσιζω γιατι ειλικρινα το βλεπω που υποφερει οταν πιανουν οι ζεστες..καμια ιδεα;;;

:sick: ειχα την ιδια απορια σχετικα με το μπανιο και τωρα που καλοκαιριαζει και το μικρο μου υποφερει αναρωτιεμαι μηπως πρεπει μια φορα το μηνα να του κανω μπανιο η αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να το δροσιζω γιατι ειλικρινα το βλεπω που υποφερει οταν πιανουν οι ζεστες..καμια ιδεα;;;

εγω με τις πολλες ζεστες βρεχω τα χερια μου και τον περναω μια δυο φορες πανω στη γουνιτσα του... διχνει να του αρεσει και για λιγο τον κραταει δροσερο:)

Εγω φροντιζω να ειναι δροσερο το σπιτι, και οταν ειμαι στη Χιο, την αφηνω εξω για λιγο τα απογευματα.
Βεβαια εκει δεν εχει την κουφοβραση της Αθηνας, αλλα ζεστη το καλοκαιρι εχει παντα!

δε του κανουν τιποτα απο τωρα εχει αρχισει και μολις τρεξει λιγο ξαπλωνει κατω.θελω κατι δραστικο.τι;;;;;;:hmm:

το καλοκαιρι επεισης του βαζω νερο απο το ψυγειο, η παγακι μεσα στο νερο:)

Πώς να κρατήσετε τις γάτες σας δροσερές! (σα διαφήμιση αποσμητικού ακούγεται, αλλά είναι τίτλος άρθρου) ;) ;) :cool:

Τα δικα μου ειναι οκ με το μπανιο. Ο Φελιξ γουργουριζει κιολας!!!!!!!

Δεν εχουν προβλημα, αρκει να θελουν να κανουν μπανιο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back