Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείς υποαλλεργικό? Γιατί ποιες αλεργίες?Αρχική Δημοσίευση από みことftw;387162:Παιδια, παιζει να εχει ξανατε8ει η ερωτηση, αλλα πρεπει να χρησιμοποιησω απαραιτητως σαμπουαν για γατες? Αν βαλω κατι για ανθρωπους υποαλλεργικο θα μου παθει τιποτα ο Μικοτινος μου?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι εννοείς υποαλλεργικό? Γιατί ποιες αλεργίες?
προφανως δερματικες αλλεργιες εννοει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος

από κει και πέρα να θυμάστε ότι το γατί πρέπει να στεγνώσει τελείως μετά το μπάνιο και δεν πρέπει να βγεί άμεσα στο μπαλκόνι ή να κάτσει σε αιρ κοντίσιον μετά. Η ρέινά μου δεν ξέρει να γλύφεται (καθότι η προηγούμενη κυρία την είχε μέσα στην πούδρα) οπότε το σεσουάρ είναι απαραίτητο μετά το μπάνιο της. Ο πρίνς και ο πάρης μου θέλουν ίσα ίσα λίγο να μην στάζουν και μετά αναλαμβάνουν 8 ώρες γλύψιμο... Η λύρα χμ απλά δεν στέκεται οπότε την κυνηγάμε να την στεγνώσουμε..
¨Ασχετο μετά το μπάνιο ο πρίνς κυνηγάει τον πάρη να τον καταχεριάσει γιατί του έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια και κοιτάει να επιβάλει τις θέσεις του... αυτό το προσέχουμε πάντα (ακόμη και στο απλό χτένισμα). Ελπίζω να μην αντιμετοπίζετε τέτοιο πρόβλημα...
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοεί προφανώς τα σαμπουάν που χρησιμοποιούμαι για τα μωρά.Τι εννοείς υποαλλεργικό? Γιατί ποιες αλεργίες?
Δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο το ανθρώπινο σαμπουάν για τις γάτες ειδικά αυτά που δεν είναι σκληρά κ έχουν ουδέτερο PH όμως για καλύτερα να ρωτήσεις κ τον γιατρό του φόρουμ μήπως το δικό μας σαμπουάν φράζει τους πόρους ή δημιουργεί λιπαρότητα

kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ θέλω να κάνω μπάνιο τη δικιά μου που έχει να κάνει από πέρισυ
, αλλά δεν της αρέσει καθόλου και δεν θέλω ούτε να την καταπιέσω τόσο ούτε να γίνω αγνώριστη από τις γρατζουνιές! Και μια φορά το δίμηνο να την κάνεις, πάλι καθαρή θα είναι αν είναι μέσα στο σπίτι...
δεν σηκώνεις τη γάτα για κανένα λόγο.. την κρατάς μαλακά ακίνητη όρθια..
Εγώ αυτό θα ήθελα να δω να κάνει κάποιος με τη δική μου γάτα...

prince
Διάσημο μέλος
αχ βαχ έχω φάει και γώ γρατζουνιές στην αρχή .... ειδικά από τη ρέινα που η χμχμ κυρία της θεωρούσε μπάνιο μόνο την πούδρα! 5 κιλά πουδρα είχε πάνω της η γάτα... ούτε να γλυφτεί δεν έχει μάθει το γατί.. τι να έγλυφε; την πούδρα; τώρα καθημερινά την μπανιάρει ο πάρης... :Ρ Βασίλισα με τα όλα της...
chryssa
Διάσημο μέλος
γιατί κάτι μου λέει να μην προσφερθώ να στην μπανιάρω τη γάτα σου;
αχ βαχ έχω φάει και γώ γρατζουνιές στην αρχή .... ειδικά από τη ρέινα που η χμχμ κυρία της θεωρούσε μπάνιο μόνο την πούδρα! 5 κιλά πουδρα είχε πάνω της η γάτα... ούτε να γλυφτεί δεν έχει μάθει το γατί.. τι να έγλυφε; την πούδρα; τώρα καθημερινά την μπανιάρει ο πάρης... :Ρ Βασίλισα με τα όλα της...

Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που στο λέει!

Δυστυχώς είναι πολύ αντιδραστική σε οποιαδήποτε παρέμβαση που περιλαμβάνει πασπάτεμα, νερό, φάρμακο, κλπ. Φταίει που όταν τη βρήκαμε είχε μύκητες και έπρεπε να της βάζουμε για αρκετό καιρό betadine και αλοιφές. Της έμεινε ψυχολογικό, αλλά τι να κάναμε τότε? Προείχε η θεραπεία.
Άκου μπάνιο με πούδρα... Κουραμπιές δηλαδή ήταν η Ρέινα όταν την πήρες!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Άκου μπάνιο με πούδρα... Κουραμπιές δηλαδή ήταν η Ρέινα όταν την πήρες!![]()

άκου εκεί κουραμπιές!!!!!!!!Πολύ επιτυχημενη παρομοίωση!!!

prince
Διάσημο μέλος
Θυμάμαι ο κτηνίατρος μου είχε δώσει την αμπούλα να της κάνω με την συμβουλή να την μπανιάρω καλλά καλά πρωτα και μετά από δύο μέρες να την κάνω!!!
τι να πείς...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
κουραμπιές δεν θα πεί τίποτε..... σκεφτήτε ότι φόραγα μαύρη μπλούζα και όταν άφησα τη ρέινα κάτω φόραγα μια λευκή μπλούζα !!!!
Θυμάμαι ο κτηνίατρος μου είχε δώσει την αμπούλα να της κάνω με την συμβουλή να την μπανιάρω καλλά καλά πρωτα και μετά από δύο μέρες να την κάνω!!!
τι να πείς...
Εχω μεινει,τοσο πολυ ρε συ;;;;

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Την πήρα από το δρόμο 5-6 μηνών και ήταν αδύνατο να την εκπαιδεύσω και στο νερό!! Πήγα να το τολμήσω μια φορά και δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε!!!
Εξάλλου την χτενίζω κάθε μέρα, γλείφεται συνεχώς και η τρίχα είναι πολύ γυαλιστερή, για πιο λόγο να τη βάλω σε αυτή την ταλαιπωρία?

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Α..το τρίχωμα της γάτας επίσης είναι πολύ ξηρό..δεν έχει καθόλου λίπος και όταν βραχεί έχει σοβαρό πρόβλημα με την σταθερότητα της θερμοκρασίας του σώματος της.Πρόσεξε το αυτό.Μάλλον κρύωνε το γατί..με χλιαρό νερό την έκανες;Ζεστό θέλουν.Εγώ πάντως έκανα μπάνιο έναν γατούλη που είχα και μετά κρύωσε και είχαμε πυρετό και φάρμακα.Τα δικά μου δεν τα κάνω μπάνιο..η κοπέλα μου αστράφτει μόνη της..ενώ βγαίνει έξω είναι πάντα κάτασπρη σαν το βαμβάκι.Πλένεται όλη την ώρα!!Τα γατιά είναι γενικά καθαρά ζώα δεν τους πολυχρειάζεται το μπάνιο εκτός κι αν έχουν πολύ μακρύ τρίχωμα και κάνει κόμπους.Μην την πολυπλένεις μην σου κρυώσει!!![]()

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
Α..το τρίχωμα της γάτας επίσης είναι πολύ ξηρό..δεν έχει καθόλου λίπος και όταν βραχεί έχει σοβαρό πρόβλημα με την σταθερότητα της θερμοκρασίας του σώματος της.Πρόσεξε το αυτό.![]()
ναι το γνωριζω αυτο μια φορα τον μηνα θα την κανω μονο....οχι κοντοτριχη ειναι....ειναι μεσα στο σπιτι και ειναι καθαρα συνεχεια αλλα λατρεβω το τριχωμα της μετα το μπανιο και αφου τωρα δεν την ενοχλει why no?την ενοχλουσε μαλλον το νερο που ηταν δροσερο και το οτι την εκανα ψηλα στον νυπτηρα....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Α..το τρίχωμα της γάτας επίσης είναι πολύ ξηρό..δεν έχει καθόλου λίπος και όταν βραχεί έχει σοβαρό πρόβλημα με την σταθερότητα της θερμοκρασίας του σώματος της.Πρόσεξε το αυτό.![]()
ναι...........ετσι οπως τα λες.....και ειδικα αν ειναι μεσα στο σπιτι....δεν βρησκω το λογο............

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool