Γάτα πάνω σε δέντρο

riotshield

Νεοφερμένο μέλος

Ο riotshield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Ένα από τα γατάκια ελευθέρας βοσκής που "μένει" στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας έχει ανέβει σε ένα ψηλό δέντρο και τώρα μάλλον φοβάται να κατέβει γιατί φωνάζει συνεχώς. λόγω του φυλλώματος δεν μπορούμε να δούμε που ακριβώς είναι αλλά το δέντρο είναι πραγματικά πολύ ψηλό και δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης. τι μπορούμε να κάνουμε για να το βοηθήσουμε;
η πυροσβεστική είναι αρμόδια για τέτοιες περιπτώσεις όπως τα κινούμενα σχέδια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι πάρε τηλέφωνο την πυροσβεστική και εξήγισε τη έγινε να έρθουν με κατάλληλη σκάλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, είναι.... αλλα ....
Μπορεί και να κατέβει και μόνο του όταν πεινάσει.. ή κουραστεί.:hmm:

Αν ειναι ενήλικο το γατάκι κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κατέβει μόνο του...
Αλλα αν δείτε οτι συνεχιζει η κατάσταση, ναι, η πυροσβεστική είναι η αρμόδια λογικα.

εχω δει ενηλικα να κατεβαινουν σα κατσικακια σε πλαγιες αν ειναι μικρα υπαρχει περιπτωση να πηδηξει εαν ειναι πολυ φοβισμενο βαλε νοστιμη κονσερβουλα κατω στη βαση του δεντρου κι α ειναι πολυ μικρο τοτε φωναξε τη πυροσβεστικη η μεταφορικη εταιρεια με ανυψωτικο στουσ οποιους θα πρεπει να εξηγησεις οτι πρεπει να το κουκουλωσουν ολο με πετσετα πετωντας την επανω του πολύ γρηγορα και πιανοντας το γρηγορα πανω απο τη πετσετα για να μη χασει ισσοροπια και πεσει η με αποχη πιθανως. δεν ξερω α υπαχουν αλλοι τροποι αλλα αυτους φανταζομαι ως πιο ασφαλεις σε γατακι που δεν ειναι φιλικο με ανθρωπους και ειναι σε υψος, αν χουρχουριιζει μπορουν να το σβερκωσουν αλλα μονο αν ξερουν απο γατες

Ναι, μόνο που ο γερανός/μεταφορική θα ζητήσει κανα 500-1000?...... οπότε ΜΗΝ φωνάξετε.. γιατί θα έρθει!!!!:down:

Αν δεν έχει κατέβει απο χτές...

τι εγινε τελικα με το γατακι????

Εδω κατι κυριες που καλεσαν γιατι δεν χωρουσε η πυροσβεστική σε ενα δ΄ρομο τοους πηρε 100 ευρω. Πολλα? Λιγα? ο καθενας θα κρινει. εχω σκεφτει παντως μηπως βρουμε κανενα φιλοζωο μεταφορέα με ανυψωτικο σε αθηνα και θεσσαλονίκη και χρησιμοποιουμε αυτον αν δεν μπορει η πυροσβεστικη με καλες τιμές
Ναι, μόνο που ο γερανός/μεταφορική θα ζητήσει κανα 500-1000?...... οπότε ΜΗΝ φωνάξετε.. γιατί θα έρθει!!!!:down:

Αν δεν έχει κατέβει απο χτές...

μετά από επιχείρηση του "σωστικού συνεργείου" της πολυκατοικίας το γατάκι κατέβηκε επιτυχώς από το δέντρο! είχε κατεβει σε πιο χαμηλά κλαριά όπου κουνώντας τα με σκούπες κτλ έπεσε στο έδαφος χωρίς φυσικά να πάθει κάτι, γατα είναι άλλωστε. το περίεργο είναι οτι αυτό το γατάκι έχει πρόβλημα με τα μάτια του και αμφιβάλλω αν βλέπει και καθόλου...τωρα πως ανέβηκε εκεί πάνω..τι να πω. μια άλλη φορά το ίδιο όταν ήταν πολύ μικρό είχε πεσει σε μια "ταφρο" που υπάρχει μεταξύ του κήπου και της πολυκατοικίας βάθους 5 μέτρων τουλάχιστον. τότε είχα αναγκαστεί να κάνω κασκαντεριλίκι με τη βοήθεια λάστιχου ποτίσματος το οποίο ευτυχώς με άντεξε...

τώρα όσον αφορά τα ματια του, πρέπει να είχε κάποια μόλυνση όταν ηταν μικρό και τα μάτια του έιναι σε άσχημη κατάσταση. φαίνεται σαν υπάρχει μόνιμα κλειστή αυτή η άσπρη μεμβράνη, χωρίς να φαίνονται οι κόρες, από τον τρόπο που περπατάει δείχνει ότι δεν βλέπει...αλλά τα δέντρα δεντρα

χαίρομαι που κατέβηκε από το δέντρο.

Το γατάκι έτσι όπως το περιγράφεις χρήζει ιατρικής περίθαλψης. Αν χάσει τα μάτια του στον έξω κόσμο είναι ξοφλημένο. Σκέφτηκες ποτέ να το πάς στον κτηνίατρο;

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

μαιμού κατέβηκε :) μη γράφεις κεφαλαία βρε...

το ότι χρειάζεται κτηνίατρο είναι φανερό. πραγματικά όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω, ασε που δεν μπορουμε να το πλησιάσουμε γιατί φοβάται. όλα τα γατιά στον κήπο τα βοηθάμε όσο μπορούμε οπότε αν πιστεύεται οτι υπάρχει καποιος τρόπος να το βοηθήσω μόνος μου παρακαλώ πείτε μου.
αυριο θα ξανακατεβω κατω να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται

αναφορικά με την πυροσβεστική, τους πηραμε τηλεφωνο αλλα είπαν ότι δεν είναι σημαντικός λόγος για να έρθουν...

μα τι ζώα....

και ποιος είναι ο σημαντικός δηλαδή;

εδώ θα μου πεις καιγόταν η πάρνηθα και δεν ήταν σημαντικός λόγος για να έρθουν (ήρθαν με 7-10 ώρες καθυστέρηση..)

αναφορικά με την πυροσβεστική, τους πηραμε τηλεφωνο αλλα είπαν ότι δεν είναι σημαντικός λόγος για να έρθουν...

:mad: :down::down: .
Είναι πιο σημαντικό να παίζουν τάβλι συνέχεια. Και το λέω αυτό γιατί παλιά έμενα κοντά σε πυροσβεστική.

Γατάκι σε δέντρο

Ερώτηση....., ένα γατούλη από το φόβο του που το κυνηγούσαν σκυλιά, ανέβηκε σε δέντρο, σε ύψος 2 ορόφου, είναι εκεί περίπου 2 ώρες, έχει κάποιος σχετική εμπειρία, θα κατέβει?
Δεν εχω σκάλα για να το φτάσω και μια δηλαδή που υπάρχει είναι μικρή.
Το έχω δει να ξανανεβαίνει, αλλά δεν πήγε τόσο ψιλά και κατέβηκε μετά από λίγο, τώρα όμως έχει σαστίσει και δεν κάνει καμία προσπάθεια, μου φαίνεται κιόλας ότι βαριανασαίνει....καμιά ιδέα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Γατάκι σε δέντρο

Kitcat μια γατουλα κοντα στο σπιτι της μητέρας μου που μόλις μετακόμιζε είχε μείνει ολοόκληρο βράδυ νιαουρίζοντας και δεν καταφερε να κατέβει.
Τελικά την βοηθήσαμε με τον γερανό της μετακόμισης να κατέβει (και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και μια γειτόνισσα με σκαλα) και περιττο να πω οτι έφυγε σφαίρα μετά.
Αν δεις οτι περναει η ώρα και απλώς κουράζεται κάλεσε την πυροσβεστική της περιοχής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φφφφ δεν κατεβαίνει..... εδω πάντως δεν περναει γερανος, αμφιβάλω και για πυροσβεστικό όχημα, αλλά και πάλι, σιγά μην έρθει η πυροσβεστική.

Αν την καλεσεις θα ερθει...ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back