Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι εγω αμφιβαλλω αν θα ερθει η πυροσβεστικη. Ειχαμε ενα παρομοιο συμβαν την ανοιξη και τους πηρα τηλεφωνο, δεν ερχονται λεει για τετοια θεματα, οι γατες κατεβαινουν μονες τους, ετσι μου ειπαν. Παντως και στο δικο μας το συμβαν, σε τετοιο υψος ειχε ανεβει, νωρις το απογευμα γιατι την κυνηγησαν κι εκεινη σκυλια. Κατεβηκε γυρω στις 2 τη νυχτα, μαλλον φοβοταν νωριτερα γιατι ημασταν ολοι απο κατω απο το δεντρο και προσπαθουσαμε να την κανουμε να κατεβει. Ισως αν την αφηνατε για καποια ωρα μονη της, να νοιωσει ασφαλης, ισως τελικα καταφερει να κατεβει. Αλλιως παρε την πυροσβεστικη και βαλε και αλλους γειτονες να παρουν κι εκεινοι, ισως ετσι ερθουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όντως, είναι υποχρεωμένοι να έρθουν!
Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους κι εκείνοι οφείλουν να βοηθήσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
μόνο του είναι το καημένο, δεν νομιζω να είναι θέμα κόσμου, μάλλον ύψους... θα περιμένω λίγο ακομη και θα πάω στο νεαρό που κατά βάση τα φροντίζει, είμαστε μέσα στην εστία, μήπως αυτόν τον ακούσει και κατέβει.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
το βλαμμένο με είχε αγχώσει, παυσίπονα πήρα....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ευτυχώς που κατέβηκε!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ενταξει, μπορεις να ηρεμησεις και συ. Παντως κατα βαση, κατεβαινουν τα σκασμενα, μονο που μας τρομαζουν.
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Ο αρχικός μου ενθουσιασμός όταν είπαν πως θα έρθουν γρήγορα χάθηκε μόλις αντίκρισα το όχημα που έστειλαν, μια απλή μάνικα, χωρίς σκάλα, γερανό η οτιδήποτε σχετικό. Το σχέδιο τους ήταν να ρίξουν νερό με πίεση ώστε να πέσει, μην έχοντας άλλη εναλλακτική το αποδέχτηκα και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ο γάτος να ανεβεί ψηλότερα τρομαγμενος και να σταματήσει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου.
Πλέον δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω και έχω αγχωθει, οι πυροσβέστες είπαν πως δεν χωράει γερανοφόρο όχημα και ότι σίγουρα θα κατεβεί από μόνος του μόλις πεινάσει, προσωπικά δεν πείστηκα και ιδιαίτερα από την θερμή που έδειξαν και προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορώ να κάνω μήπως τον δελεάσω/παροτρύνω και κατεβεί απο μονος του.
Έχει κάνεις σας κάποια σχετική εμπειρία ή κάτι να με συμβουλέψει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
να επιμεινεις με την πυροσβεστική αν όντως δεν χωραει γερανοφορο οχημα καποιο θα εχουν με μεγαλη σκαλα. Εκτός αν υπαρχει καποιος μαστορας τριγυρω με μεγαλη σκάλα μηπως ανεβεις εσυ ή καποιος με κανενα κονσερβακι...(καλυτερα εσυ που σε γνωριζει) και οχι δεν θα κατεβει οταν πεινασει γιατι φοβαται. Ασε που στην προσπαθεια μπορει να χτυπησει, να τρομαξει και να εξαφανιστεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
https://www.facebook.com/pages/Ειδική-Μονάδα-Απεγλωβισμού-Ζώων/770024289696256?sk=timeline
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Με πυροσβεστική θα ξαναπροσπαθήσω αλλά δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες.
Το πρόβλημα είναι πως δεν διαθέτω χρήματα για στραφώ στην λύση κάποιου μάστορα ή την ενοικίαση κατάλληλου οχήματος και απο οτι γνωριζω στοιχιζουν ακριβα.
Όσο για την συγκεκριμένη ομάδα, υποθέτω πως ασχολούνται με περιστατικά εντός Αττικής, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην περίπτωση μου, ειδικά απ' τη στιγμή που αντιμετωπίζουν και οικονομικά προβλήματα.
Ξαναπήγα στο σχολείο, ούτε φαινεται, ούτε ακουγεται. Θεωρω απίθανο να κατεβηκε αφού εκτός του ότι είναι ήδη αρκετα τρομαγμένος, υπάρχουν και παιδιά που παίζουν στην άυλη κανωντας φασαρια.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ότι κι αν κάνεις μην τα παρατήσεις πριν πάρεις πίσω το γατί σου! Πήγαινε εκεί την νύχτα για να το εντοπίσεις καταρχήν. Να ξέρεις ότι φοβάται ναι μεν να κατέβει, όμως μπορεί.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα συμφωνήσω με την Selina Kyle ότι πιθανώτατα θα μπορούσε να κατέβει αν είχε χρόνο και δεν υπήρχαν πράγματα να τον τρομάζουν. ΄Εχει γίνει πολλές φορές να κατέβουν από απίστευτα ψηλά δέντρα γατούλες.
Θα σου έλεγα να περιμένεις να φύγουν τα παιδιά που παίζουν, να νυχτώσει καλά για να ησυχάσει η πλάση, έχοντας συγχρόνως τον νου σου μην τυχόν και φύγει από κει και δεν τον βρεις και τότε βάλε του φαγητό από κάτω και κάτσε μέχρι να κατέβει.
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό είναι το δεντρό, αρκετά πυκνό σε ορισμένα σημεία χωρίς καθαρή ορατότητα από οποιαδήποτε οπτική γωνιά..κοιτάζω και πάντα από χαμηλά δυστυχώς...
RedCat
Διάσημο μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά κάπου πρέπει να μοιραστώ τον πόνο μου, δείξτε κατανόηση.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Κατά κάποιο τρόπο είναι θετικό που είναι ακόμα εκεί πάνω. Φοβήθηκα προς στιγμήν μην κατέβηκε, έφυγε πανικόβλητος και χάθηκε. Πρέπει να βρεθεί μια λύση... μήπως να ξαναδοκίμαζες την πυροσβεστική;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αν όχι ακόμα, μήπως να δοκίμαζες με κάποια μεταφορική εταιρία που έχουν αναβατόρια που φτάνουν ακόμα και στους πιο ψηλούς ορόφους πολυκατοικιών?

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool