ruko
Διάσημο μέλος
Αν θες να σκωτόσεις γάτα χρησιμοποιείς μόνο Φλόμπερ.
και αυτό:
Οπότε μερικές φορες ενώ τριβόταν, έβαζα διακριτικά και απαλά το πόδι κατω απ την κοιλιά για να μην το πονέσω, και σηκώνοντας τον λίγο τον έριχνα απο την σκάλα (2,5 μέτρα περίπου)
που γράφτηκαν καθαρά για να προκαλέσουν, δεν βοηθάει πολύ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατιά δεν καταλαβαίνουν απο τέτοιες μικρές πτώσεις, το διάβαζα μικρός στην παιδική εγκυκλοπέδια (εκδόσεις στρατική)
Υ.Γ.
Ειναι αλήθεια για το φλόμπερ και τη καραμπίνα! Ο κολλητός του παππού μου είναι 78 και κυνηγάει απο τα 16 (είχε παράνομο δίπλωμα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Για αυτό όταν η Τάνια γέννησε το πρώτο της γατάκι - το οποίο όταν είχα πάει και ήταν εκέι, ήταν ξαπλωμένη πλάγια με κοίταζε και το εσφιγγε με τα δυο τις πόδια (σαν να το αγκαλιάζε - πρεπει να το αγαπούσε πολλη ως πρώτο της) η γιαγιά μου έιπε να το πετάξω, και εγώ αφού το έδεσα σε μια σακούλα πήγα στο ρέμα και το εκσφενδόνισα στον αέρα. Υστερα απο 8 μέτρα πορεία προσέκρουσε σε μια καρυδιά.
ruko
Διάσημο μέλος
Πριν από 50 χρόνια βγάζαν τα νεογέννητα κορίτσια στα κεραμίδια για να πεθάνουν. Αυτό ήταν σωστό δηλαδή;
moukelis
Επιφανές μέλος
Α η στειρωση σου φαινεται βάρβαρη,αλλα το να εκσφενδονιζεις μικρα για να ελεγχεις τον πληθυσμο οχι ε;Ενδιαφερουσα οπτικη...Ωραια μετρα φιλε μου,ευχομαι να κανεις πολλα παιδακια,ωστε κι οταν δεν εχεις να τα θρεψεις να τα εκσφενδονιζεις σε καρυδιες.Εσυ πως τους τη γλιτωσες βρε;Παντως αμα το μετανιωσουν που δεν εφαρμοσαν το ιδιο,εγω προσφερομαι να τη διορθωσω την κατασταση.Θα σε αφησω να διαλεξεις κιολας,μια και ξερεις απο αυτα,αμα θες Φλόμπερ ή εκσφενδονιση.Παλι καλα που δεν ησασταν αναισθητοι και τα ταϊζατε φρίσκις...Ντάξει μην το παρακάνετε τώρα. Εσείς μπορείτε να έχετε τον αριθμό γατών που θέλετε, εμείς δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις γεννήσεις και αναγκαζόμαστε καμμιά φορά να παρουμε μέτρα. Δεν γινόταν να εχουμε πάνω απο 6-7 γάτες. Ποιος θα τις τάϊζε? - Εμείς τους πέρναμε και φρίσκις, δεν τα ταϊζαμε μόνο αποφάγια σαν τους άλλους τους αναίσθητους.
Για αυτό όταν η Τάνια γέννησε το πρώτο της γατάκι - το οποίο όταν είχα πάει και ήταν εκέι, ήταν ξαπλωμένη πλάγια με κοίταζε και το εσφιγγε με τα δυο τις πόδια (σαν να το αγκαλιάζε - πρεπει να το αγαπούσε πολλη ως πρώτο της) η γιαγιά μου έιπε να το πετάξω, και εγώ αφού το έδεσα σε μια σακούλα πήγα στο ρέμα και το εκσφενδόνισα στον αέρα. Υστερα απο 8 μέτρα πορεία προσέκρουσε σε μια καρυδιά.
Παιδια αρχιζει και γινεται γελοιο το θεμα,εγω δεν ασχολουμαι ξανα,οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι.
menia
Δραστήριο μέλος
.
Κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω τις μα...κίες σου και πραγματικά άμα σε είχα παιδί θα είχες φάει το ξύλο της ζωής σου. Αγόρι μου δεν έχεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς απ' το να μπαίνεις εδώ μέσα και να μας συγχύζεις? Εσύ όχι απλά δεν αγαπάς τις γάτες κ γενικά τα ζώα αλλά είσαι από τους πρώτους που πυροβολούν με φλόμπερ ότι είναι τετράποδο και κινείται. Αντε πήγαινε σε κανά ψυχίατρο παρέα με τους γονείς σου και την γιαγιά σου. Εσείς και τύποι σαν κι εσάς θέλουν πνίξιμο με σακούλα στο κεφάλι κι όχι το αθώο νεογέννητο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!Παρακαλώ οι Διαχειριστές να επέμβουν.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το διαβαζουν και αλλα παιδια ανηλικα ολο αυτο και τους βαζει και ιδεες....
πολυ θα θελα παντως αν σου κανω οτι εσυ στις γατες ...που να μην τις αγαπουσες κιολας
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και, ναι, επέζησα.. απο 20 πεινασμένα γατιά να με τραβάνε, και να μην μπορώ να περπατήσω..στο σκοτάδι, μεσα στην βροχή με 2 λεκάνες φαγητό.
Μήπως να πάρω αυριο 2 κιλά ποντικοφάρμακο... ρε παιδιά..?? Σαν πολλά δεν μαζευτίκανε??

menia
Δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμείς τους πέρναμε και φρίσκις, δεν τα ταϊζαμε μόνο αποφάγια σαν τους άλλους τους αναίσθητους.
.
Εμ βέβαια τα στέλνατε χορτάτα. Το παιδάκι έχει μπει για να γράφει μ......ς αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικός
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να πάρεις Τζούλια ποντικοφάρμακο και να το βάλεις στο πιατάκι του Φούσκα και του κάθε Φούσκα μπας και γλυτώσουμε από αυτούς...

Έχω και εγώ δίκανο... αλλά για τους έξυπνους!!!

Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να αναφερθώ τι απέγινε με τον Μυτούλη, δεν χρειαζόταν να ξέρετε. Θα ταν μια γλυκιά γατοσυζήτηση.
Υ.Σ.
* Δεν είμαι απ τα γιάννενα. η καταγωγή μου είναι απο το Ανήλιο του δήμου Μετσόβου (Βλάχος). Είναι το χωριό απέναντι απο το Μέτσοβο όσοι έχτε πάει.
Τον έλεγα φούσκα γιατί ηταν παχουλό γατάκι σαν αυγο. Και δεν ζει πια
Ο παππούς μου που και που έριχνε με το αεροβόλο για πλάκα στις γάτες . Το αεροβόλο δεν τις σκωτόνει απλά τις τσούζει αλλά καθ εξαίρεση μια μέρα που το δοκίμασε στον φούσκα ενώ κοιμόταν ύσηχος ύσηχος, τον πέτυχε θανάσιμα - μου ρχεται να κλάψω
. Έμενα βέβαια μου το παν μετά απο 6 μήνες το περιστατικό αλλα και τότε έκανα να μιλήσω στο παππού 2 βδομάδες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εχετε δίκιο. Έχετε τα δικά σας κατεστημένα και εμείς τα δικά μας *
Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να αναφερθώ τι απέγινε με τον Μυτούλη, δεν χρειαζόταν να ξέρετε. Θα ταν μια γλυκιά γατοσυζήτηση.
Υ.Σ.
* Δεν είμαι απ τα γιάννενα. η καταγωγή μου είναι απο το Ανήλιο του δήμου Μετσόβου (Βλάχος). Είναι το χωριό απέναντι απο το Μέτσοβο όσοι έχτε πάει.
Τον έλεγα φούσκα γιατί ηταν παχουλό γατάκι σαν αυγο. Και δεν ζει πια
Ο παππούς μου που και που έριχνε με το αεροβόλο για πλάκα στις γάτες . Το αεροβόλο δεν τις σκωτόνει απλά τις τσούζει αλλά καθ εξαίρεση μια μέρα που το δοκίμασε στον φούσκα ενώ κοιμόταν ύσηχος ύσηχος, τον πέτυχε θανάσιμα - μου ρχεται να κλάψω. Έμενα βέβαια μου το παν μετά απο 6 μήνες το περιστατικό αλλα και τότε έκανα να μιλήσω στο παππού 2 βδομάδες.
Το ότι είσαι βλάχος δεν έχει να κάνει με το ότι είσαι κ.......παιδο. Σώπα καλέ στεναχωρέθηκες για τον γατούλη?
Κορίτσια μην πέφτετε στην παγίδα του ένα ανήλικο είναι που έχει αυξημένες ορμόνες. Θα μας πουν ότι του την λέμε κιόλας
menia
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool