Γάτα πιστή σαν Σκύλος!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξέρεις, Φούσκα, αν θέλεις ειλικρινά να συζητήσεις για τις εμπειρίες σου, το να λες πράγματα όπως αυτό:

Αν θες να σκωτόσεις γάτα χρησιμοποιείς μόνο Φλόμπερ.

και αυτό:
:hmm:
Οπότε μερικές φορες ενώ τριβόταν, έβαζα διακριτικά και απαλά το πόδι κατω απ την κοιλιά για να μην το πονέσω, και σηκώνοντας τον λίγο τον έριχνα απο την σκάλα (2,5 μέτρα περίπου)

που γράφτηκαν καθαρά για να προκαλέσουν, δεν βοηθάει πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν τον φασάνιζα! Ήταν το αγαπημένο μου Γατί! Πρέπει να το έβλεπε σαν παιχνίδι, αφου ξανα ερχόταν.

Τα γατιά δεν καταλαβαίνουν απο τέτοιες μικρές πτώσεις, το διάβαζα μικρός στην παιδική εγκυκλοπέδια (εκδόσεις στρατική)

Υ.Γ.

Ειναι αλήθεια για το φλόμπερ και τη καραμπίνα! Ο κολλητός του παππού μου είναι 78 και κυνηγάει απο τα 16 (είχε παράνομο δίπλωμα).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,αφου το εχεις δοκιμασει,η πτωση δεν πιανει...Βρε Τζούλια,εσυ που εχεις πολλα,δε θες να καθαρισεις κανενα;Να θα μας πει εδω ο φιλος μας τον καλυτερο τροπο.

Ντάξει μην το παρακάνετε τώρα. Εσείς μπορείτε να έχετε τον αριθμό γατών που θέλετε, εμείς δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις γεννήσεις και αναγκαζόμαστε καμμιά φορά να παρουμε μέτρα. Δεν γινόταν να εχουμε πάνω απο 6-7 γάτες. Ποιος θα τις τάϊζε? - Εμείς τους πέρναμε και φρίσκις, δεν τα ταϊζαμε μόνο αποφάγια σαν τους άλλους τους αναίσθητους.

Για αυτό όταν η Τάνια γέννησε το πρώτο της γατάκι - το οποίο όταν είχα πάει και ήταν εκέι, ήταν ξαπλωμένη πλάγια με κοίταζε και το εσφιγγε με τα δυο τις πόδια (σαν να το αγκαλιάζε - πρεπει να το αγαπούσε πολλη ως πρώτο της) η γιαγιά μου έιπε να το πετάξω, και εγώ αφού το έδεσα σε μια σακούλα πήγα στο ρέμα και το εκσφενδόνισα στον αέρα. Υστερα απο 8 μέτρα πορεία προσέκρουσε σε μια καρυδιά.

Ε, ναι, κι αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ελέγχου του πληθυσμού (π.χ. στείρωση), ώστε να μην καταφεύγουμε κάθε φορά σ' αυτές τις αγριότητες. Ξέρω ότι αυτά μοιάζουν εξωγήινα για τα μέτρα πολλών, αλλά αυτή η νοοτροπία πρέπει κάποτε ν' αλλάξει.

Πριν από 50 χρόνια βγάζαν τα νεογέννητα κορίτσια στα κεραμίδια για να πεθάνουν. Αυτό ήταν σωστό δηλαδή;

Ντάξει μην το παρακάνετε τώρα. Εσείς μπορείτε να έχετε τον αριθμό γατών που θέλετε, εμείς δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις γεννήσεις και αναγκαζόμαστε καμμιά φορά να παρουμε μέτρα. Δεν γινόταν να εχουμε πάνω απο 6-7 γάτες. Ποιος θα τις τάϊζε? - Εμείς τους πέρναμε και φρίσκις, δεν τα ταϊζαμε μόνο αποφάγια σαν τους άλλους τους αναίσθητους.

Για αυτό όταν η Τάνια γέννησε το πρώτο της γατάκι - το οποίο όταν είχα πάει και ήταν εκέι, ήταν ξαπλωμένη πλάγια με κοίταζε και το εσφιγγε με τα δυο τις πόδια (σαν να το αγκαλιάζε - πρεπει να το αγαπούσε πολλη ως πρώτο της) η γιαγιά μου έιπε να το πετάξω, και εγώ αφού το έδεσα σε μια σακούλα πήγα στο ρέμα και το εκσφενδόνισα στον αέρα. Υστερα απο 8 μέτρα πορεία προσέκρουσε σε μια καρυδιά.
Α η στειρωση σου φαινεται βάρβαρη,αλλα το να εκσφενδονιζεις μικρα για να ελεγχεις τον πληθυσμο οχι ε;Ενδιαφερουσα οπτικη...Ωραια μετρα φιλε μου,ευχομαι να κανεις πολλα παιδακια,ωστε κι οταν δεν εχεις να τα θρεψεις να τα εκσφενδονιζεις σε καρυδιες.Εσυ πως τους τη γλιτωσες βρε;Παντως αμα το μετανιωσουν που δεν εφαρμοσαν το ιδιο,εγω προσφερομαι να τη διορθωσω την κατασταση.Θα σε αφησω να διαλεξεις κιολας,μια και ξερεις απο αυτα,αμα θες Φλόμπερ ή εκσφενδονιση.Παλι καλα που δεν ησασταν αναισθητοι και τα ταϊζατε φρίσκις...
Παιδια αρχιζει και γινεται γελοιο το θεμα,εγω δεν ασχολουμαι ξανα,οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι.:down::down::down:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ:mad:.:mad::mad: Κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω τις μα...κίες σου και πραγματικά άμα σε είχα παιδί θα είχες φάει το ξύλο της ζωής σου. Αγόρι μου δεν έχεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς απ' το να μπαίνεις εδώ μέσα και να μας συγχύζεις? Εσύ όχι απλά δεν αγαπάς τις γάτες κ γενικά τα ζώα αλλά είσαι από τους πρώτους που πυροβολούν με φλόμπερ ότι είναι τετράποδο και κινείται. Αντε πήγαινε σε κανά ψυχίατρο παρέα με τους γονείς σου και την γιαγιά σου. Εσείς και τύποι σαν κι εσάς θέλουν πνίξιμο με σακούλα στο κεφάλι κι όχι το αθώο νεογέννητο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
Παρακαλώ οι Διαχειριστές να επέμβουν.

μοντς μου... γιατι τον αφηνεται να λεει τοσες μ@ μαζεμενες και δεν τον στελνεται για καρυδια???
θα το διαβαζουν και αλλα παιδια ανηλικα ολο αυτο και τους βαζει και ιδεες....:down::down:
πολυ θα θελα παντως αν σου κανω οτι εσυ στις γατες ...που να μην τις αγαπουσες κιολας

Εμένα το fouskas.... για φούσκα μου κάνει!!!:lol:

Και, ναι, επέζησα.. απο 20 πεινασμένα γατιά να με τραβάνε, και να μην μπορώ να περπατήσω..στο σκοτάδι, μεσα στην βροχή με 2 λεκάνες φαγητό.

Μήπως να πάρω αυριο 2 κιλά ποντικοφάρμακο... ρε παιδιά..?? Σαν πολλά δεν μαζευτίκανε??:cool:

Να πάρεις Τζούλια ποντικοφάρμακο και να το βάλεις στο πιατάκι του Φούσκα και του κάθε Φούσκα μπας και γλυτώσουμε από αυτούς...

Εμείς τους πέρναμε και φρίσκις, δεν τα ταϊζαμε μόνο αποφάγια σαν τους άλλους τους αναίσθητους.

.

Εμ βέβαια τα στέλνατε χορτάτα. Το παιδάκι έχει μπει για να γράφει μ......ς αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικός

Να πάρεις Τζούλια ποντικοφάρμακο και να το βάλεις στο πιατάκι του Φούσκα και του κάθε Φούσκα μπας και γλυτώσουμε από αυτούς...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχω και εγώ δίκανο... αλλά για τους έξυπνους!!!:up::up:

Εχετε δίκιο. Έχετε τα δικά σας κατεστημένα και εμείς τα δικά μας *

Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να αναφερθώ τι απέγινε με τον Μυτούλη, δεν χρειαζόταν να ξέρετε. Θα ταν μια γλυκιά γατοσυζήτηση.

Υ.Σ.
* Δεν είμαι απ τα γιάννενα. η καταγωγή μου είναι απο το Ανήλιο του δήμου Μετσόβου (Βλάχος). Είναι το χωριό απέναντι απο το Μέτσοβο όσοι έχτε πάει.

Τον έλεγα φούσκα γιατί ηταν παχουλό γατάκι σαν αυγο. Και δεν ζει πια
Ο παππούς μου που και που έριχνε με το αεροβόλο για πλάκα στις γάτες . Το αεροβόλο δεν τις σκωτόνει απλά τις τσούζει αλλά καθ εξαίρεση μια μέρα που το δοκίμασε στον φούσκα ενώ κοιμόταν ύσηχος ύσηχος, τον πέτυχε θανάσιμα - μου ρχεται να κλάψω :(. Έμενα βέβαια μου το παν μετά απο 6 μήνες το περιστατικό αλλα και τότε έκανα να μιλήσω στο παππού 2 βδομάδες.

Εχετε δίκιο. Έχετε τα δικά σας κατεστημένα και εμείς τα δικά μας *

Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να αναφερθώ τι απέγινε με τον Μυτούλη, δεν χρειαζόταν να ξέρετε. Θα ταν μια γλυκιά γατοσυζήτηση.

Υ.Σ.
* Δεν είμαι απ τα γιάννενα. η καταγωγή μου είναι απο το Ανήλιο του δήμου Μετσόβου (Βλάχος). Είναι το χωριό απέναντι απο το Μέτσοβο όσοι έχτε πάει.

Τον έλεγα φούσκα γιατί ηταν παχουλό γατάκι σαν αυγο. Και δεν ζει πια
Ο παππούς μου που και που έριχνε με το αεροβόλο για πλάκα στις γάτες . Το αεροβόλο δεν τις σκωτόνει απλά τις τσούζει αλλά καθ εξαίρεση μια μέρα που το δοκίμασε στον φούσκα ενώ κοιμόταν ύσηχος ύσηχος, τον πέτυχε θανάσιμα - μου ρχεται να κλάψω :(. Έμενα βέβαια μου το παν μετά απο 6 μήνες το περιστατικό αλλα και τότε έκανα να μιλήσω στο παππού 2 βδομάδες.

Το ότι είσαι βλάχος δεν έχει να κάνει με το ότι είσαι κ.......παιδο. Σώπα καλέ στεναχωρέθηκες για τον γατούλη?
Κορίτσια μην πέφτετε στην παγίδα του ένα ανήλικο είναι που έχει αυξημένες ορμόνες. Θα μας πουν ότι του την λέμε κιόλας

Δεν υπάρχουν "δικά μας" και "δικά σας". Ή αγαπάς τα ζώα ή δεν τα αγαπάς. Κι εσύ δεν τα αγαπάς. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα ούτε εσύ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ να αφαιρεί ζωή. Δεν θες ένα ζώο στην περιοχή σου? Μην το ταϊζεις και θα φύγει από μόνο του. Πάψε να μας δουλεύεις λοιπόν και πήγαινε να παίξεις με το φλόμπερ ή ότι άλλο διαθέτεις. Κρίμα και είσαι μικρός ακόμα, φαντάσου τι θα γίνεις όταν θα μεγαλώσεις. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

και εγώ κλαίω.. μαζί σου...

Το θέμα κλειδώνεται, μια που προφανώς δεν οδηγεί πουθενά. Αν θεωρείτε κάποια ποστ επιλήψιμα, υπενθυμίζω ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα της αναφοράς, πατώντας το κουμπάκι με το θαυμαστικό αριστερά από το ποστ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back