Γάτα πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο Νέο Κόσμο (Αθήνα). Τι μπορεί να γίνει;

Αντε μωρε! :lol:
Θα το κλειδώσω το θέμα μου φάινεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός Τζουλια αν βγήκε από το σπίτι με το σπαθί των Τζεντάι που έχει...
και οχι κυρία μου δεν θα το κλειδώσετε το θέμα...ακου εκεί!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός Τζουλια αν βγήκε από το σπίτι με το σπαθί των Τζεντάι που έχει...
και οχι κυρία μου δεν θα το κλειδώσετε το θέμα...ακου εκεί!!

Των Τζενάι... ή των Θαντερκάτς????

Θάντερ-θάντερ θάντερ.... οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

πίσω και σας έφαγααααααααααααααα:cool::cool::cool::cool:

:lol::lol:
και των θαντερκατς και των τζεντάι έχουμε! Για αυτο προσέξτε γκιόσσες!

Εχουμε μονο Τζενταϊ και Θαντερκατς στο φορουμ;Κανενας Παουερ Ρειντζερ παιζει;Επισης εσεις οι Θαντερκατς,ξερει κανεις σας το ινδαλμα μου τον Μαμρα;Θα ηθελα ενα αυτογραφφο κι ενα κομματακι απο τις γαζες της μουμιας του...

Εχουμε μονο Τζενταϊ και Θαντερκατς στο φορουμ;Κανενας Παουερ Ρειντζερ παιζει;Επισης εσεις οι Θαντερκατς,ξερει κανεις σας το ινδαλμα μου τον Μαμρα;Θα ηθελα ενα αυτογραφφο κι ενα κομματακι απο τις γαζες της μουμιας του...

Ναι καλέ... το ξέρουμε... το παιδί με τα σεντόνια..:lol::lol::lol::lol::lol:
Ο κακομοίρης.. ΠΟΤΕ δεν τους έπιανε....:P:P

Συνημμένα

• mumm.jpg
    mumm.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Thunder_Cats-Mumm_Ra.gif
    Thunder_Cats-Mumm_Ra.gif
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 24
Ηταν άτυχος,ενταξει;Εξαλλου κι εσυ με τοσες γαζες δεν θα μπορουσες να πιασεις γατανθρωπο εξυπνακια.Αντε τωρα...:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back