drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
11-10-08
08:34
Αντε μωρε! 
Θα το κλειδώσω το θέμα μου φάινεται...

Θα το κλειδώσω το θέμα μου φάινεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
11-10-08
10:13
Εκτός Τζουλια αν βγήκε από το σπίτι με το σπαθί των Τζεντάι που έχει...
και οχι κυρία μου δεν θα το κλειδώσετε το θέμα...ακου εκεί!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
11-10-08
10:40
Εκτός Τζουλια αν βγήκε από το σπίτι με το σπαθί των Τζεντάι που έχει...
Των Τζενάι... ή των Θαντερκάτς????
Θάντερ-θάντερ θάντερ.... οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
πίσω και σας έφαγααααααααααααααα

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
11-10-08
11:48

και των θαντερκατς και των τζεντάι έχουμε! Για αυτο προσέξτε γκιόσσες!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-10-08
11:50
Εχουμε μονο Τζενταϊ και Θαντερκατς στο φορουμ;Κανενας Παουερ Ρειντζερ παιζει;Επισης εσεις οι Θαντερκατς,ξερει κανεις σας το ινδαλμα μου τον Μαμρα;Θα ηθελα ενα αυτογραφφο κι ενα κομματακι απο τις γαζες της μουμιας του...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
11-10-08
15:10
Εχουμε μονο Τζενταϊ και Θαντερκατς στο φορουμ;Κανενας Παουερ Ρειντζερ παιζει;Επισης εσεις οι Θαντερκατς,ξερει κανεις σας το ινδαλμα μου τον Μαμρα;Θα ηθελα ενα αυτογραφφο κι ενα κομματακι απο τις γαζες της μουμιας του...
Ναι καλέ... το ξέρουμε... το παιδί με τα σεντόνια..

Ο κακομοίρης.. ΠΟΤΕ δεν τους έπιανε....

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-10-08
15:15
Ηταν άτυχος,ενταξει;Εξαλλου κι εσυ με τοσες γαζες δεν θα μπορουσες να πιασεις γατανθρωπο εξυπνακια.Αντε τωρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum