Γάτα που γλείφει;

yuuki21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα.
Θα ηθελα την γνωμη σας σε μια απορια που εχω εδω και καιρο με την συμπεριφορα της yuuki μου. Οποτε καθαριζεται ή κοιματε μαζι μας, μασ μοιριζει και μετα αρχιζει να γλυφει τα αυτια και την μυτη μας...και οταν την διωξεις επιμενει και ερχεται μεχρι να τα καταφερει.Παλια αυτο το εκανε στα αδελφια της αλλα τωρα το κανει μονο σε εμας. Εχετε ζησει κατι παρομοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ηθελα την γνωμη σας σε μια απορια που εχω εδω και καιρο με την συμπεριφορα της yuuki μου. Οποτε καθαριζεται ή κοιματε μαζι μας, μασ μοιριζει και μετα αρχιζει να γλυφει τα αυτια και την μυτη μας...και οταν την διωξεις επιμενει και ερχεται μεχρι να τα καταφερει.Παλια αυτο το εκανε στα αδελφια της αλλα τωρα το κανει μονο σε εμας. Εχετε ζησει κατι παρομοιο?

Καλημέρα!!! Εμένα το κάνουν συνέχεια η κοκόνες μου. Όποτε παίρνουν το μπάνιο τους και τυχαίνει να είμαι κοντά με περνάνε και μένα ένα χέρι σε αυτιά, μύτη, πρόσωπο και χέρια!!!:P:P Αλλά γλείφονται και μεταξύ τους, όπως έχουν τις καλές τους!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ αρα ειναι φυσιολογικο....?:hmm:...μηπως μας περνανε και εμας για αδελφια τους?:)

Χμμμ αρα ειναι φυσιολογικο....?:hmm:...μηπως μας περνανε και εμας για αδελφια τους?:)

Μάλλον μας αγαπάνε πάρα πολύ γι αυτό και μας δίνουν φιλάκια!!!!:P:P:P

:D:D:D:D ναι και μας φροντιζουν και εμας για να μεινουμε καθαρες:lol:

Το παιδι μου με γλύφει μονίμως αλλά μονο στα χερια κι αυτο οταν εχουμε παιξει πριν...ή της έχω δώσει λιχουδιά κλπ και νομιζω πως το κανει για να μου πει "ευχαριστώ μαμά"

:D:D:D:D ναι και μας φροντιζουν και εμας για να μεινουμε καθαρες:lol:

Πάνω απ όλα αυτό!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το παιδι μου με γλύφει μονίμως αλλά μονο στα χερια κι αυτο οταν εχουμε παιξει πριν...ή της έχω δώσει λιχουδιά κλπ και νομιζω πως το κανει για να μου πει "ευχαριστώ μαμά"
Δεν νομιζω εμενα να το κανει για τον ιδιο λογο...μεχρι που με παταει για να μεινω και αρχιζει να με γλυφει με πεισμα:blink:

μηπως θελει να σου πει κατι εμμεσα? :lol: μπανιο κανεις συχνα? :lol:
ελα πλακα κανω....ωραιο ειναι αυτο :up:

μηπως θελει να σου πει κατι εμμεσα? :lol: μπανιο κανεις συχνα? :lol:
ελα πλακα κανω....ωραιο ειναι αυτο :up:
Το σκεφτηκα και αυτο αλλα μπανιο κανω 2 φορες την ημερα.....:) μπορει να μην της αρεσει το σαμπουαν μου γιατι μασουλαει και τα μαλλια μου καμια φορα:lol:

Το σκεφτηκα και αυτο αλλα μπανιο κανω 2 φορες την ημερα.....:) μπορει να μην της αρεσει το σαμπουαν μου γιατι μασουλαει και τα μαλλια μου καμια φορα:lol:

Και εμένα το κάνει αυτό.:P:P Της αρέσει δε πολύ, όταν έχω τα μαλλιά μου κοτσιδάκια, να τραβάει και να βγάζει τα λαστιχάκια και να τα εξαφανίζει!!!!:):):):)

Μπορω να πω οτι ειναι ωραια εμπειρια....:P ευτυχως που δεν εχουν σαλιο....:D

Μπορω να πω οτι ειναι ωραια εμπειρια....:P ευτυχως που δεν εχουν σαλιο....:D

Είναι ωραία εμπειρία γιατί με αυτό τον τρόπο σου δείχνουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:

Αχ τα γλυκα μου, τελικα με αγαπανε....:redface::):):)

Αχ τα γλυκα μου, τελικα με αγαπανε....:redface::):):)

Εννοείται αφού είσαι η γλυκειά τους μαμά!!!!!:):):):):)

Και εμάς, η γατούλα μας η Vison είχε από μικρή αυτό το συνήθειο (εκτός του να μας μιλάει). Εμένα αρκείται στα χέρια συνήθως, και ασχολείται μαζί μου ταυτόχρονα με το δικό της καθάρισμα και εφόσον είμαι κοντά της.
Στο σύντροφό μου, ειδικά όταν είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, πιάνει το ακριβώς πίσω από το κεφάλι του μπράτσο, και αρχίζει... μια φορά μάλιστα τον νανούρισε η αίσθηση και εκείνη συνέχιζε να του "χτενίζει" τα μαλλιά μέχρι να κάνει ολόκληρο το κεφάλι (τελειομανής η δικιά μας!!). Όταν γλύφουν τα μαλλιά μας, κάνουν ένα διαφορετικού στυλ καθάρισμα, δηλαδή πιο έντονο...νιώθεις ένα γδάρσιμο στο δέρμα σου! Μπορείς όμως να πεις όχι;; Σου πάει η καρδιά;; :P

Και εμάς, η γατούλα μας η Vison είχε από μικρή αυτό το συνήθειο (εκτός του να μας μιλάει). Εμένα αρκείται στα χέρια συνήθως, και ασχολείται μαζί μου ταυτόχρονα με το δικό της καθάρισμα και εφόσον είμαι κοντά της.
Στο σύντροφό μου, ειδικά όταν είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, πιάνει το ακριβώς πίσω από το κεφάλι του μπράτσο, και αρχίζει... μια φορά μάλιστα τον νανούρισε η αίσθηση και εκείνη συνέχιζε να του "χτενίζει" τα μαλλιά μέχρι να κάνει ολόκληρο το κεφάλι (τελειομανής η δικιά μας!!). Όταν γλύφουν τα μαλλιά μας, κάνουν ένα διαφορετικού στυλ καθάρισμα, δηλαδή πιο έντονο...νιώθεις ένα γδάρσιμο στο δέρμα σου! Μπορείς όμως να πεις όχι;; Σου πάει η καρδιά;; :P

Όχι βέβαια....:):):) Εγώ το περιμένω πως και πως!!!!:P:P:P

https://www.youtube.com/watch?v=-ptB63qoBnA

Κολλάει απόλυτα στο topic!!!

Ωραίο βιντεάκι και αυτός ο ''ανατριχιαστικός'' ήχος του γλυψίματος, κάτι μου θυμίζει....:D:D:D

Το γατούλινι στο άβαταρ σου είναι πολύ κουκλί!!!!:P:P:P

ναι ειναι πολυ οικιος αυτος ο ηχος.....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back