Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Διαβασα ότι οι εταιρίες βάζουν στις ζωοτροφές συστατικά που προκαλούν εθισμό και τα ζώα δεν τρώνε τίποτε άλλο. Πρέπει να είναι αλήθεια.
Από το πρωί είναι νηστική. Της έβαλα το μεσημέρι μπακαλιαράκι τηγανητό, το μυρίζει και φεύγει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προχθές τα ίδια με βραστό κοτόπουλο.Δεν της βάζω φαγητά με καρυκεύματα, για να μην έχει δικαιολογία. ΤΙΠΟΤΑ. Τα δικά σας τρώνε ψάρι και κοτόπουλο ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
και ψάρι τρώνε μόνο τσιπούρα ψητή που κάνω αρκετά συχνά και στις διακοπές έφαγαν και λιθρίνια. Αλλά κι αυτά τα άρχισαν προ εξαμήνου, μέχρι τότε δεν άγγιζαν. Μυστήρια πλάσματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος

Ο βουλης που ειναι πιο λιχούδης και καλόβολος τρωει τα πάντα απο ψαρια. Προχθες μαλιστα ανεβηκε στον παγκο και αρπαξε μια γλώσσα..

Οσο για το κοτόπουλο, ανετα τα δυο τους τσακίζουν μία κότα..
Αυτο που λές πάντως για τα ετοιματζίδικα το έχω ακούσει και γω, για αυτο και αποφευγω τις κονσερβες παρά μόνο σα λιχουδια..
Τι να πώ? Μήπως περνάει κάποια φάση μιζέριας το γατούλι σου ή ειναι ενας τρόπος να περάσει το δικό του..?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χαίρονται μάλιστα επειδή όποτε τους κάνω ψάρι ή κοτόπουλο (βραστό) τρώνε και οι δύο μαζί στην κουζίνα.
Αλλιώς πρέπει να τους ταϊζω χωριστά λόγω ειδικής διατροφής που ακολουθεί η Άσπρη.
aalyah
Διάσημο μέλος
Κοτόπουλο ούτε κατα διάνοια. Τα άλλα δυο τσακίζαν τα πάντα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Συνήθως οι διατροφικές ιδιοτροπίες αποδίδονται στο όργανο Jacobson, ένα βοηθητικό οσφρητικό όργανο στο στόμα της γάτας. Όταν το όργανο συνηθίσει σε ένα είδος τροφής, τότε η γάτα αναγνωρίζει αυτό και μόνο σαν τροφή και απορρίπτει όλα τα υπόλοιπα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, π.χ. υπάρχουν γάτες που δέχονται εύκολα τις νέες τροφές κι άλλες που δεν τις θέλουν με τίποτα.
On a lighter note, είχα διαβάσει παλιά για μια γάτα που δεν είχε απλώς εθιστεί σε μια συγκεκριμένη τροφή, αλλά σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παρτίδας!

Μπροστά σ' αυτό, το να μην τρώει ψάρι ή κοτόπουλο φαίνεται ψιλά γράμματα.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Το κοτοπουλο ομως οταν το πετυχαινε το 'τσακιζε' στη κυριολεξια!! Ολακερο μπορουσε να το περιδρομιασει σε χρονο ντε-τε!
Ειπα σε καποια φαση οταν ηταν πιτσιρικος να του επιβαλλω με καποιο τροπο το ψαρι (γιατι μου αρεσουν τα ψαρια και τα μαγειρευω συχνα - τα παιρνω καθαρισμενα γιατι μου ειναι αδυνατο να ξυσω τα λεπια τους , και ο καθεις με τη λοξα του!- ). Το καημενουλι, εμεινε μια μερα νηστικο, τη δευτερη εφαγε το μπακαλιαρακι το βραστο (φρεσκια μεριδα φυσικα)... το οποιο και ανακυκλωσε δια του στοματος στο χαλί μου!!
Ε... δεν τον ξαναυπεβαλλα σε τετοια τιμωρια.. σιγα-σιγα εμαθε τις κροκετουλες (ολες απο κοτοπουλο κλπ, για ψαρια δεν το συζητουμε ,μεσα στην ανακυκλωση οποτε του εβαζα ψαρακι εστω και σε κονσερβα η κροκετες!) και ζησαμε μαζι -οσο ζησαμε παρεα- εμεις καλα και εκεινος καλυτερα!!
Πολλοι απο μας δεν αντεχουν καποια φαγητα λογω στομαχιου, αλλοι τις μελιτζανες, αλλοι το αρνακι, αλλοι τις μπαμιες. Υποθετω ισως κατι τετοιο ισχυει και για τις γατες.
Η γνωμη μου ειναι να την μαθαινες στις κροκετουλες και σιγα σιγα θα δεις ποιες της αρεσουν (παιρνε μικρες συσκευασιες εως οτου δεις)
φιλικα
φρου
aalyah
Διάσημο μέλος
On a lighter note, είχα διαβάσει παλιά για μια γάτα που δεν είχε απλώς εθιστεί σε μια συγκεκριμένη τροφή, αλλά σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παρτίδας!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
η πριγκιπισσα Μυρτουλα δεν τρωει ποτε κοτοπουλο και απο ψαρι μονο σαρδελα στην σχαρα.Ο δε Αρουλης τρωει γιαουρτι και κασερι ενω η Μυρτουλα τρελενεται για ελιες Χαλκιδικης και μπανανα!

prince
Διάσημο μέλος
ο πρίνς από την αλλη μόνος του τρώει μόνο ξηρά τροφή. αν τον μπουκώσεις στο στόμα όμως τρώει τα πάντα εκτός από κονσέρβα....
το γιαούρτι το βουτάει μόνος του ... ξέρει
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
. Τώρα πάντως, που την έχει κόψει λόρδα, βλέπω να τριγυρίζει το πιάτο με το ψάρι. Πάντως, έχω τρελλαθεί με τις προτιμησεις των γατιών σας. Κορυφαία η Μυρτούλα με τις ελιές και ο Σείριος με το ρύζι. Η πρώτη μου γατούλα, ως παιδί, τρελλαινόταν για τις φακές με ψωμί. Τότε, βέβαια, δεν υπήρχαν έτοιμες τροφές και τα γατιά ήταν καλόβολα ,τα καημενάκια

prince
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
....η Ραίσα πάλι τρελαίνεται για πατατάκια και φιστίκια αλμυρά....

aalyah
Διάσημο μέλος
Εμένα ο Φιντέλ είναι παραδοσιακός...τρώει μόνο κροκέτες....η Ραίσα πάλι τρελαίνεται για πατατάκια και φιστίκια αλμυρά....
![]()
Όπως λέμε φυστίκι αράπικο?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και δεν κάνει, ξέρεις να τρώνε οι γάτες σοκολάτα. Βρε τον Πρινς...., όπως και εμείς που τρώμε ό,τι απαγορεύεταιμμ ο πρίνς τρώει λιωμένη κουβερτούρα (που υπάρχει στα κέικ μου) ειδικά όταν φτιάχνω σουφλέ σοκολάτας είναι ικανός να βουτύξει μέσα......

Ο άντρας μου έχει αναστατωθεί, γιατί διάβασε στη χθεσινή ελευθεροτυπία, ότι στην Αμερική πέθαναν από καρκίνο 6.000 γάτες και οι θάνατοι αποδίδονται στις γατοτροφές, που περιέχουν μελαμίνη!Μπάσσυ, Ψάρι και κοτόπουλο κατεπειγόντως!!
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα φυστίκια είναι ικανός να τρώει μετά μανίας ο Οραντζέλο,αλλά μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα του πετάω και αυτός θα πάει να τα πιάσει και να τα μασουλήσει κι ύστερα έρχεται και μόνο που δεν μου ανεβαίνει στο κεφάλι για να του δώσω ακόμα ένα.Κάτι σαν σκυλί,δηλαδή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool