aretha
Περιβόητο μέλος
Παρόλα αυτά, τα δικά μου γατιά (που τρώνε αποκλειστικά ξηρή τροφή) τρελαίνονται και για βραστό κοτόπουλο και για ψητό ψάρι. Δεν τους δίνω πολύ συχνά, κοτόπουλο τους βράζω περίπου μια φορά το μήνα και ψάρι τους δίνουμε μεζεδάκι όταν μαγειρεύουμε για μας (πριν βάλουμε λαδολέμονο, αλάτι κ.λπ.).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Ερωτήματα τα οποία μάλλον θα μείνουν αναπάντητα.
Εγώ πάντως της βάζω τις κροκέτες κάθε μέρα σε δύο δόσεις και τις δίνω και λίγο ψαράκι ή κοτόπουλο κάθε πρωί και κάθε απόγευμα πριν το χάπι της.
Πάντως και να ήθελα να σταματήσω τις κροκέτες δε γίνεται. Είναι ιδιαίτερα βολικές όταν χρειάζεται να λείψεις για μια -δυο μέρες και είναι αρκετά δύσκολο να μαγειρεύω τα κατάλληλα φαγητά για αυτήν. Έχω συνηθίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ταίζω τις γάτες που πέρασαν από τη ζωή μου κροκέτες, που δεν ξέρω τι φαγητά θα έπερεπε να φτιάξω ώστε να καλύπτουν πλήρως της διατροφικές τους ανάγκες. Όπως και όσο και να το ήθελα δεν έχω το χρόνο να μαγειρεύω σε καθημερινή βάση.
Οπότε ακολουθώ αυτό που κάνει η πλειοψηφία:
Δίνω τη γάτα μου κροκέτες από εταιρείες που θεωρούνται αξιόπιστες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

εμένα τρώνε τα πάντα...Το βράδυ τους έδωσα για πλάκα κολοκύθια βραστά.. και τα τσάκισαν, πλακώθηκαν στο ξύλο!!! (και είναι χορτάτες...δεν πεινάνε τα παιδιά...
)Το παιδί ο Κίκης τρώει μονο κροκέτες Hills, γιατί ΕΓΩ δεν τον αφήνω να τρώει τίποτα άλλο, όχι οτι, αν δεν βρει ευκαιρία, είναι μέγας κλέφτης. Το αγαπημένο του δε είναι, το ΨΩΜΙ....

Το πρωί, μπορεί να κλαίει για ώρες μέχρι να του δώσω λίγο ψωμάκι....(μια φορά, πριν τον καταλάβουμε είχε κλέψει ολόκληρη φρατζόλα απο την ψωμιέρα, την πήρε και έτρεχε...και εγώ απο πίσω με την τσίμπλα στο μάτι..)
Καλά για παγωτό, κείκ, κέικ καρόττο, παντζάρια, φακές, και δεν συζητάμε κοτόπουλο και ψάρι...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το παιδί ο Κίκης τρώει μονο κροκέτες Hills, γιατί ΕΓΩ δεν τον αφήνω να τρώει τίποτα άλλο, όχι οτι, αν δεν βρει ευκαιρία, είναι μέγας κλέφτης. Το αγαπημένο του δε είναι, το ΨΩΜΙ....
Το πρωί, μπορεί να κλαίει για ώρες μέχρι να του δώσω λίγο ψωμάκι....(μια φορά, πριν τον καταλάβουμε είχε κλέψει ολόκληρη φρατζόλα απο την ψωμιέρα, την πήρε και έτρεχε...και εγώ απο πίσω με την τσίμπλα στο μάτι..)
Καλά για παγωτό, κείκ, κέικ καρόττο, παντζάρια, φακές, και δεν συζητάμε κοτόπουλο και ψάρι...
Julia, ωστε ετσι η μεγαλη μου αδυναμια ο Κικης!

Το κριμα να μην υπαρχει φωτο η βιντεο απο τις "βουτες"
του Κικη,και μονο που το διαβασα και το φανταστηκα λυθηκα στα γελια.

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Τα δικά μου παρόλο που τρώνε κυρίως κονσέρβες και κροκετούλες (ο Μαγιούλης) , όταν μαγειρεύω ψάρι , κοτόπουλο ή κρέας κυριολεκτικά λυσσάνε. Και στο φτύσιμο οι γατοτροφές.
Η Βοnnie τρελαίνεται επίσης για κίτρινο τυρί και ο Μαγιούλης για πράσινες ελιές και τσουρέκι

Πάντως πιστέυω πως το καλύτερο για τις γατούλες μας θα ήταν να μαγειρεύουμε γι'αυτές αλλά είναι χρονοβόρο και δαπανηρό :-(
Οπότε γατοτροφές όσο καλύτερης ποιότητας γίνεται ( & αντέχει και η τσέπη μας )
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι αυτο σιγουρα θα ηταν και το ιδανικο.Αλλα δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο στην καθημερινη εφαρμογη του.Πάντως πιστέυω πως το καλύτερο για τις γατούλες μας θα ήταν να μαγειρεύουμε γι'αυτές αλλά είναι χρονοβόρο και δαπανηρό :-(

Αυτη ειναι η αναγκαια λυση στην σημερινη πραγματικοτητα.Οπότε γατοτροφές όσο καλύτερης ποιότητας γίνεται ( & αντέχει και η τσέπη μας )

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του αρέσουν πολύ οι βραστές πατάτες και τα βραστά καρότα και δε λέει ποτέ όχι σε λίγη ψύχα από (φρέσκο) ψωμάκι!!! Τρελαίνεται για χόρτα και για γιούρτι!!
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του αρέσουν πολύ οι βραστές πατάτες και τα βραστά καρότα και δε λέει ποτέ όχι σε λίγη ψύχα από (φρέσκο) ψωμάκι!!! Τρελαίνεται για χόρτα και για γιούρτι!!
Μήπως δεν κάνει για την υγεία του να τρώει τα παραπανω
?το χεις πει στο γιατρο?
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το είχε η προηγούμενη γάτα μας. Στο μόνο που γινότανε "ζήτουλας" ήταν το ψωμί. Θυμάμαι μια φορά σε ένα τραπέζι με φίλους στο σπίτι όπου υπήρχε κοτόπουλο και διάφορα φαγητά που θα ήταν πιο λογικό να θέλει να βουτήξει μια γάτα, η Λίλη ανέβηκε στο τραπέζι και έκλεψε.... μια φέτα ψωμίΤο αγαπημένο του δε είναι, το ΨΩΜΙ....
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Το ίδιο και οταν η Μπονούλα μυρίσει τυρί.
Όταν είχαμε βρει τον γατούλη , είχαμε διαπιστώσει πως λύσσαγε για βραστό αυγό ( τον κρόκο κυρίως ) αλλά του πέρασε πολύ γρήγορα.
Κάθε γατί είναι διαφορετικό ακόμη και στο φαγητό !
julia
Διακεκριμένο μέλος
Με το παγωτό, άπλωνε το χέρι να μου κλέψει απο το μπωλ...
Το κέικ καρότο το είχα αφήσει να κρυώσει απο τον φούρνο στον πάγκο... και το βρήκα μισό....

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Εμένα με το ψωμί κάνει λες και τρώω ΨΑΡΙ... Με τις φακές, είχε ανέβει στην καρέκλα και έκανε βουτιά στο πιάτο...
Με το παγωτό, άπλωνε το χέρι να μου κλέψει απο το μπωλ...
Το κέικ καρότο το είχα αφήσει να κρυώσει απο τον φούρνο στον πάγκο... και το βρήκα μισό....
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα!!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά, προχθές ,αφού πείνασε όλη μέρα, το βράδυ έγλειψε το ψάρι. Μα να πρέπει να λυσσάξει της πείνας αυτό το γατί για να φάει τα αυτονόητα, κοτόπουλο και ψάρι;
Μήπως έχει αποθέματα... και πρέπει να περάσουν 2 μέρες για να πεινάσει??

Εγώ στείρωσα μια γάτα.. την άφησα νηστική 1,5 μέρα.. και στο τέλος της δεύτερης μέρας άρχισε να φωνάζει για φαι... πιο πρίν...χ@@κε..

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τί γελάς κοπελιά???

..... Υποφέρω η γυναίκα, ούτε τις ταπεινές φακές δεν μπορώ να φάω με την ησυχία μου.....

Α, και παγωτό ΔΕΝ μας αρέσει η μπανάνα.. Σοκολάτα, Στριατσατέλα, Φιστίκι και Βανίλια θέλουμε με τρέλα!!!
(Τα θέλουμε.. ΔΕΝ τα τρώμε φυσικά!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Τί γελάς κοπελιά???.....
Υποφέρω η γυναίκα, ούτε τις ταπεινές φακές δεν μπορώ να φάω με την ησυχία μου.....
Α, και παγωτό ΔΕΝ μας αρέσει η μπανάνα.. Σοκολάτα, Στριατσατέλα, Φιστίκι και Βανίλια θέλουμε με τρέλα!!!![]()
Γελάω γιατί ούτε εγώ μπορούσα να φάω φακές. Ο Τέιζ ΟΡΜΟΥΣΕ μέσα στο πιάτο μου. Και αν τον προλάβαινα πριν την επιδρομή ξεσήκωνε τον κόσμο να του δώσουμε να φάει. Αν δεν του δίναμε ακολουθούσαν μούτρα που κρατούσαν μια βδομάδα.
Ο δε Φρίξος τρέλα με τα πράσινα φασολάκια. Ωμα και μαγειρεμένα.
Ο Μπαγκιρα δεν πιάνεται έτρωγε τα ΠΑΝΤΑ!!!
Αρα julia μου σε καταλαβαινω....
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τόσα χρόνια δεν έχω βρει γάτα που να τρελαίνετε για Ρεβίθια..

Να την φωνάζω να έρχεται να την ταΐζω μυστικά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool