aalyah
Διάσημο μέλος
Το κακό είναι οτι εμένα μου αρέσουν οι Φακές!
Τόσα χρόνια δεν έχω βρει γάτα που να τρελαίνετε για Ρεβίθια..![]()
Να την φωνάζω να έρχεται να την ταΐζω μυστικά...![]()

Και μένα μ'αρέσουν οι φακές. Και δεν έμενε όυτε σπυρί με τον φαταούλα που είχα στο σπίτι.
Τα ρεβιθια....ναι θα συμφωνήσω δεν είναι και η λατρεία μου. Αλλά δεν τα μαγείρευα έτσι κι αλλιως αρα δεν ήξερα αν κανένα τα έτρωγε. Και εσυ τι τα μαγειρεύεις καλέ αν δεν σ'αρέσουν? Ξεγραψε τα απο το διατροφολόγιο σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και μένα μ'αρέσουν οι φακές. Και δεν έμενε όυτε σπυρί με τον φαταούλα που είχα στο σπίτι.
Τα ρεβιθια....ναι θα συμφωνήσω δεν είναι και η λατρεία μου. Αλλά δεν τα μαγείρευα έτσι κι αλλιως αρα δεν ήξερα αν κανένα τα έτρωγε. Και εσυ τι τα μαγειρεύεις καλέ αν δεν σ'αρέσουν? Ξεγραψε τα απο το διατροφολόγιο σου.
Εγώ τα έχω ξεγράψει.. άλλοι τα ζητάνε...
Αν βρεί κανείς γάτα, που να τρώει Ρεβίθια ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ τα έχω ξεγράψει.. άλλοι τα ζητάνε...![]()
Αν βρεί κανείς γάτα, που να τρώει Ρεβίθια ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!!![]()
Α κατάλαβα. Μα άνθρωπος που να ζητάει ρεβύθια πια....

Λοιπόν να πάρουμε όλες τις αγγελίες του φόρουμ με τη σειρά να δώσουμε στα μικρά ρεβύθια και όποιο τα τρώει του βάζουμε ένα φιογκάκι στο λαιμό και στο στέλνουμε πακέτο!

julia
Διακεκριμένο μέλος

(Εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κλπ κλπ... τα κανονίζω και εγώ..)

kyka
Δραστήριο μέλος

Δίνετε ρέστα!

moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Για τις ελιές, μόλις ανοιχτεί το βάζο ή το πακέτο, αφηνιάζουν κυριολεκτικά! Γουρλώνει το μάτι, κόβουν βόλτες πάνω-κάτω κι αν τους έρθει βολικό χώνουν τη μούρη τους μέσα στο πακέτο/βάζο!Να ρωτήσω κάτι; Πώς καταλάβατε ότι στα γατιά σας αρέσουν π.χ τα φυστίκια, ή τα βραστά καρότα ή οι ελιές;
Η Άσπρη μου ανέκαθεν λάτρευε και την ψίχα του ψωμιού. Πάθαινε παρόμοια παράκρουση όποτε μύριζε ψωμί. Όμως της το έχω κόψει μαχαίρι από τότε που της βρήκαμε τσιμπημένο σάκχαρο (πέρυσι τον Μάιο επιβεβαιώθηκε).
Η Basset σου είναι όπως και ο Beeb, δηλαδή δεν είναι λιχούδα. Αυτό είναι καλό, διότι τα γατιά μας θα μείνουν σβέλτα, δεν θα γίνουν δηλαδή σαν αθλητές των ρίψεων ή αρσιβαρίστες!
Όσο για το ψάρι ή το κοτόπουλο, βάζε της ελάχιστο στο πιάτο της. Κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα το προσκυνήσει. Επίσης (πονηρός ο βλάχος!
) αφού της αρέσει το κέικ, μάλλον θα της αρέσει και το βούτυρο. Δοκίμασε να λιώσεις πάνω από το ψάρι ή το κοτόπουλο λίγο βουτυράκι, μπας και την παρασύρεις και το φάει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειμαι πληρως εμβολιασμενη(εκτος της τελευταιας δοσης του αντιτετανικου γιατι φοβομουν και εκρυψα το βιβλιαριο μην το θυμηθει η μαμα μου),αποπαρασιτωμενη(απο την πρωτη Δημοτικου δεν εχω ψειρες) και συμφωνω με τη στειρωση.χαχαχαχα δώρα εσύ έχεις κάνει εμβόλια; πόσο μηνών να σε κατατάξουμε; :Ρ Να πουμε γενικές πληροφορίες :Ρ

prince
Διάσημο μέλος
εγώ θα έλεγα να σε ζευγαρώσουμε δύο φορές να βγάλουμε μικρά δωράκια και μετά να προχωρήσουμε στην επέμβαση....
τι λές;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλά που μας το είπες, διότι ετοιμαζόμασταν να σε κόψουμε από παρέα!!!Ειμαι πληρως εμβολιασμενη(εκτος της τελευταιας δοσης του αντιτετανικου γιατι φοβομουν και εκρυψα το βιβλιαριο μην το θυμηθει η μαμα μου),αποπαρασιτωμενη(απο την πρωτη Δημοτικου δεν εχω ψειρες) και συμφωνω με τη στειρωση.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
εγώ θα έλεγα να σε ζευγαρώσουμε δύο φορές να βγάλουμε μικρά δωράκια και μετά να προχωρήσουμε στην επέμβαση....
τι λές;
Εγώ, αν είναι, θα την στειρώσω ΠΡΙΝ κάνει ημίαιμα Δωράκια...αν δεν θέλει... θα κοιτάξω αλλού.

Επίσης να ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι μοναχοπαίδι... θα μοιράζεται τα παιχνίδια, το φαγητό και την άμμο με τα άλλα αδελφάκια της.
Τώρα αν θα έρθει στο κρεβάτι μου.. θα φανεί.. ανάλογα με την διαγωγή και την καλή συμπεριφορά.

Ένα πιατάκι Ρεβιθάκια θα το έχει πάντα!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
. Δεν υπάρχει περίπτωση αύριο να την ταΐσω τίποτε άλλο. Θα φάει ψάρια και θα πει κι ένα τραγούδι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε ειμαι μια χαρα καθαροαιμο,Αρια φυλη!Εγώ, αν είναι, θα την στειρώσω ΠΡΙΝ κάνει ημίαιμα Δωράκια...αν δεν θέλει... θα κοιτάξω αλλού.
Επίσης να ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι μοναχοπαίδι... θα μοιράζεται τα παιχνίδια, το φαγητό και την άμμο με τα άλλα αδελφάκια της.
Τώρα αν θα έρθει στο κρεβάτι μου.. θα φανεί.. ανάλογα με την διαγωγή και την καλή συμπεριφορά.
Ένα πιατάκι Ρεβιθάκια θα το έχει πάντα!!!![]()

Επισης,δεν παω στην αμμο,παω στην τουαλετα,ειδες τι βολικη που ειμαι;τη γατοτροφη δεν την εχω δοκιμασει,αλλα για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα.Αλλα εχουμε και τα ρεβυθια.Κι οπως ολες οι σωστες γατες,θα σε διωξω απο το κρεβατι σου για να κοιμαμαι εγω,και ο Κικης με τον προστατευομενο μου τον Τσαρο.
Λοιπον δεν λεω αλλα,οποιος ενδιαφερεται να συμπληρωσει τη φορμα υιοθεσιας μου στο "τωρα που πηρα φορα" γιατι παλι βγηκα εκτος!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτό να μας το γράψεις σε βίντεο, να δει ο Beeb τι ταλαντούχα κοπέλα φλερτάρει!!!!και θα πει κι ένα τραγούδι.

Δώσ' της μια πολύ μικρή μερίδα και καλή επιτυχία!
aretha
Περιβόητο μέλος
Το ψάρι πάντως, παρά το κοινώς θρυλούμενο, δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με τη "φυσική" διατροφή της γάτας. Έχετε δει ποτέ γάτες να ψαρεύουν;Θα φάει ψάρια και θα πει κι ένα τραγούδι.

Το κοτόπουλο μάλλον είναι πιο κοντά στη φυσική τους δίαιτα, γιατί λογικά το κρέας του θα είναι παραπλήσιο με αυτό των μικρών πουλιών που είναι τα φυσικά της θηράματα...
stellak
Διάσημο μέλος
Το ψάρι πάντως, παρά το κοινώς θρυλούμενο, δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με τη "φυσική" διατροφή της γάτας. Έχετε δει ποτέ γάτες να ψαρεύουν;![]()
Ναι, στη Μυτιλήνη και στο Τρίκερι Πηλίου. Καμία από τις 2 φορές δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω
Αλλά το θέαμα της γάτας η μισή μέσα στο νερό με το χέρι να πλατσουρίζει, είναι ανεπανάληπτο
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, αυτό πραγματικά θα 'θελα πάρα πολύ να το δω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool