Γάτα που δεν τρώει ψάρι ή κοτόπουλο

Το κακό είναι οτι εμένα μου αρέσουν οι Φακές!:cool:
Τόσα χρόνια δεν έχω βρει γάτα που να τρελαίνετε για Ρεβίθια..:sick::sick::mpliaks:
Να την φωνάζω να έρχεται να την ταΐζω μυστικά...:hmm:;)

:lol::lol::lol:
Και μένα μ'αρέσουν οι φακές. Και δεν έμενε όυτε σπυρί με τον φαταούλα που είχα στο σπίτι.

Τα ρεβιθια....ναι θα συμφωνήσω δεν είναι και η λατρεία μου. Αλλά δεν τα μαγείρευα έτσι κι αλλιως αρα δεν ήξερα αν κανένα τα έτρωγε. Και εσυ τι τα μαγειρεύεις καλέ αν δεν σ'αρέσουν? Ξεγραψε τα απο το διατροφολόγιο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Και μένα μ'αρέσουν οι φακές. Και δεν έμενε όυτε σπυρί με τον φαταούλα που είχα στο σπίτι.

Τα ρεβιθια....ναι θα συμφωνήσω δεν είναι και η λατρεία μου. Αλλά δεν τα μαγείρευα έτσι κι αλλιως αρα δεν ήξερα αν κανένα τα έτρωγε. Και εσυ τι τα μαγειρεύεις καλέ αν δεν σ'αρέσουν? Ξεγραψε τα απο το διατροφολόγιο σου.

Εγώ τα έχω ξεγράψει.. άλλοι τα ζητάνε...:down::down:
Αν βρεί κανείς γάτα, που να τρώει Ρεβίθια ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!!:cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τα έχω ξεγράψει.. άλλοι τα ζητάνε...:down::down:
Αν βρεί κανείς γάτα, που να τρώει Ρεβίθια ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!!:cool::cool:

Α κατάλαβα. Μα άνθρωπος που να ζητάει ρεβύθια πια....:sick:

Λοιπόν να πάρουμε όλες τις αγγελίες του φόρουμ με τη σειρά να δώσουμε στα μικρά ρεβύθια και όποιο τα τρώει του βάζουμε ένα φιογκάκι στο λαιμό και στο στέλνουμε πακέτο! :lol:

Να βάλουμε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΟΝ.... τα Ρεβίθια!!!:lol::lol:
(Εμβόλια, αποπαρασιτώσεις κλπ κλπ... τα κανονίζω και εγώ..):up:

:lol::lol::lol: Δίνετε ρέστα!:lol::lol::lol:

Τζουλς εγω τρελαινομαι για ρεβυθια,σου κανω;Επισης,οταν δεν ειναι κανεις μπροστα,ή όταν ειμαι πολυ αγχωμενη,νιαουριζω.Περναω την οντισιον;

χαχαχαχα δώρα εσύ έχεις κάνει εμβόλια; πόσο μηνών να σε κατατάξουμε; :Ρ Να πουμε γενικές πληροφορίες :Ρ

Να ρωτήσω κάτι; Πώς καταλάβατε ότι στα γατιά σας αρέσουν π.χ τα φυστίκια, ή τα βραστά καρότα ή οι ελιές;
Για τις ελιές, μόλις ανοιχτεί το βάζο ή το πακέτο, αφηνιάζουν κυριολεκτικά! Γουρλώνει το μάτι, κόβουν βόλτες πάνω-κάτω κι αν τους έρθει βολικό χώνουν τη μούρη τους μέσα στο πακέτο/βάζο!
Η Άσπρη μου ανέκαθεν λάτρευε και την ψίχα του ψωμιού. Πάθαινε παρόμοια παράκρουση όποτε μύριζε ψωμί. Όμως της το έχω κόψει μαχαίρι από τότε που της βρήκαμε τσιμπημένο σάκχαρο (πέρυσι τον Μάιο επιβεβαιώθηκε).
Η Basset σου είναι όπως και ο Beeb, δηλαδή δεν είναι λιχούδα. Αυτό είναι καλό, διότι τα γατιά μας θα μείνουν σβέλτα, δεν θα γίνουν δηλαδή σαν αθλητές των ρίψεων ή αρσιβαρίστες!
Όσο για το ψάρι ή το κοτόπουλο, βάζε της ελάχιστο στο πιάτο της. Κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα το προσκυνήσει. Επίσης (πονηρός ο βλάχος! ;) ) αφού της αρέσει το κέικ, μάλλον θα της αρέσει και το βούτυρο. Δοκίμασε να λιώσεις πάνω από το ψάρι ή το κοτόπουλο λίγο βουτυράκι, μπας και την παρασύρεις και το φάει!

χαχαχαχα δώρα εσύ έχεις κάνει εμβόλια; πόσο μηνών να σε κατατάξουμε; :Ρ Να πουμε γενικές πληροφορίες :Ρ
Ειμαι πληρως εμβολιασμενη(εκτος της τελευταιας δοσης του αντιτετανικου γιατι φοβομουν και εκρυψα το βιβλιαριο μην το θυμηθει η μαμα μου),αποπαρασιτωμενη(απο την πρωτη Δημοτικου δεν εχω ψειρες) και συμφωνω με τη στειρωση.:lol:

χαχαχαχα

εγώ θα έλεγα να σε ζευγαρώσουμε δύο φορές να βγάλουμε μικρά δωράκια και μετά να προχωρήσουμε στην επέμβαση....

τι λές;

Ειμαι πληρως εμβολιασμενη(εκτος της τελευταιας δοσης του αντιτετανικου γιατι φοβομουν και εκρυψα το βιβλιαριο μην το θυμηθει η μαμα μου),αποπαρασιτωμενη(απο την πρωτη Δημοτικου δεν εχω ψειρες) και συμφωνω με τη στειρωση.:lol:
Καλά που μας το είπες, διότι ετοιμαζόμασταν να σε κόψουμε από παρέα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ θα έλεγα να σε ζευγαρώσουμε δύο φορές να βγάλουμε μικρά δωράκια και μετά να προχωρήσουμε στην επέμβαση....

τι λές;

Εγώ, αν είναι, θα την στειρώσω ΠΡΙΝ κάνει ημίαιμα Δωράκια...αν δεν θέλει... θα κοιτάξω αλλού.:hmm:

Επίσης να ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι μοναχοπαίδι... θα μοιράζεται τα παιχνίδια, το φαγητό και την άμμο με τα άλλα αδελφάκια της.
Τώρα αν θα έρθει στο κρεβάτι μου.. θα φανεί.. ανάλογα με την διαγωγή και την καλή συμπεριφορά. :rolleyes:
Ένα πιατάκι Ρεβιθάκια θα το έχει πάντα!!!:up:

Αύριο θα ψήσω ψάρια. Πάλι τα ίδια θα έχω, δεν μου φτάνουν τα παιδιά μου, που δεν τα πολυτρώνε, κόλλησε μιζέρια και η γάτα. Μ'αρέσει, που η πεθερά μου, για να δείξει ότι της αρέσουν πάρα πολύ τα ψάρια, λέει: "Εγώ είμαι γάτα". Ποιά γάτα; Πάντως, όχι η Μπασσέτ, μωρέ στο στόμα της τα χώνω, τίποτα :mad:. Δεν υπάρχει περίπτωση αύριο να την ταΐσω τίποτε άλλο. Θα φάει ψάρια και θα πει κι ένα τραγούδι.

μπορούμε να βρούμε έναν θεόδωρο θοδωρή θέο κάτι να βγάλουμε καθαρόαιμα δωράκια... σκέψου το

Εγώ, αν είναι, θα την στειρώσω ΠΡΙΝ κάνει ημίαιμα Δωράκια...αν δεν θέλει... θα κοιτάξω αλλού.:hmm:

Επίσης να ξέρει ότι ΔΕΝ θα είναι μοναχοπαίδι... θα μοιράζεται τα παιχνίδια, το φαγητό και την άμμο με τα άλλα αδελφάκια της.
Τώρα αν θα έρθει στο κρεβάτι μου.. θα φανεί.. ανάλογα με την διαγωγή και την καλή συμπεριφορά. :rolleyes:
Ένα πιατάκι Ρεβιθάκια θα το έχει πάντα!!!:up:
Καλε ειμαι μια χαρα καθαροαιμο,Αρια φυλη!:lol::lol:Επισης,δεν παω στην αμμο,παω στην τουαλετα,ειδες τι βολικη που ειμαι;τη γατοτροφη δεν την εχω δοκιμασει,αλλα για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα.Αλλα εχουμε και τα ρεβυθια.Κι οπως ολες οι σωστες γατες,θα σε διωξω απο το κρεβατι σου για να κοιμαμαι εγω,και ο Κικης με τον προστατευομενο μου τον Τσαρο.:rolleyes:
Λοιπον δεν λεω αλλα,οποιος ενδιαφερεται να συμπληρωσει τη φορμα υιοθεσιας μου στο "τωρα που πηρα φορα" γιατι παλι βγηκα εκτος!

και θα πει κι ένα τραγούδι.
Αυτό να μας το γράψεις σε βίντεο, να δει ο Beeb τι ταλαντούχα κοπέλα φλερτάρει!!!! :lol::lol::lol:
Δώσ' της μια πολύ μικρή μερίδα και καλή επιτυχία!

Θα φάει ψάρια και θα πει κι ένα τραγούδι.
Το ψάρι πάντως, παρά το κοινώς θρυλούμενο, δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με τη "φυσική" διατροφή της γάτας. Έχετε δει ποτέ γάτες να ψαρεύουν;:blink:
Το κοτόπουλο μάλλον είναι πιο κοντά στη φυσική τους δίαιτα, γιατί λογικά το κρέας του θα είναι παραπλήσιο με αυτό των μικρών πουλιών που είναι τα φυσικά της θηράματα...

Το ψάρι πάντως, παρά το κοινώς θρυλούμενο, δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με τη "φυσική" διατροφή της γάτας. Έχετε δει ποτέ γάτες να ψαρεύουν;:blink:

Ναι, στη Μυτιλήνη και στο Τρίκερι Πηλίου. Καμία από τις 2 φορές δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω:( Αλλά το θέαμα της γάτας η μισή μέσα στο νερό με το χέρι να πλατσουρίζει, είναι ανεπανάληπτο:inlove:

Σοβαρά;;:blink: Ε, αυτό πραγματικά θα 'θελα πάρα πολύ να το δω...

Κι εγώ α ήθελα σαν τρελή να το έχω καταγράψει, αλλά δεν τα κατάφερα. Η τελευταία μάλιστα ήταν τον προηγούμενο μήνα και ήμουν τόοοοσο μα τόσο κοντά! Και το ψάρι να χοροπηδάει μπροστά στη μουρίτσα της και να την πιτσιλάει... Αχ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back