Γάτα σε τραγική κατάσταση. Βοήθεια στη μεταφορά

Απάντηση: Γάτα σε τραγική κατάσταση. Βοήθεια στην μεταφορά

Αperfectcircle δεν πιστεύω να νιωθεις τυψεις ειναι σπουδαιο αυτο που εκανες κ η βοηθεια κ φιλοξενια της le chat noir..ειλικρινα πολλα συγχαρητηρια οσο για δυναμωτικη ειναι της hillsαν ρωτησεις το πετ σοπ θα σ πει πια απο την σειρα εχουν κ τα κτηνιατρεια πολλες φορες οπως κ οι τροφες ξηρη τροφη εννοω kitten hills ή royal cannin

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι δυνατόν, πάντα σοκάρομαι από περιστατικά ανθρώπινης αγριότητας σε ζώα! Ειδικά όταν είναι πολύ μικρά κι ακόμη πιο ανυπεράσπιστα...
Μπράβο σας που εντοπίσατε το γατάκι και το περιθάλπετε, δεν είναι μόνο λογικό είναι τελείως ανθρώπινο! Εύχομαι να μπορέσει να βελτιωθεί πολύ η κατάστασή του, περισσότερο κι από τα φάρμακα βοηθάει πολλές φορές η αγάπη κι η φροντίδα. Κι αυτό το έχει η ψυχούλα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τη μία χαίρομαι που αυτός ο γάτος είναι σε καλά χέρια και θα έχει την φροντίδα που του αξίζει.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βελτιωθεί η κατάστασή του.
Από την άλλη, φρίττω στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος υπάνθρωπος μακάκας που τόλμησε να σκεφτεί και κυρίως να πράξει κάτι τέτοιο.
Τι στο διάολο, σε ένα έρμο ζώο έβγαλε την ηλιθιότητα που τον δέρνει;

Από τη μία χαίρομαι που αυτός ο γάτος είναι σε καλά χέρια και θα έχει την φροντίδα που του αξίζει.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βελτιωθεί η κατάστασή του.
Από την άλλη, φρίττω στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος υπάνθρωπος μακάκας που τόλμησε να σκεφτεί και κυρίως να πράξει κάτι τέτοιο.
Τι στο διάολο, σε ένα έρμο ζώο έβγαλε την ηλιθιότητα που τον δέρνει;

:(:( αχ βρε Γιώργο και λίγα λες..
Ευτυχώς ήταν τυχερό και γλύτωσε τη ζωή του από τα χέρια του διεστραμένου:mad:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξη. Μάλλον την χρειάζομαι.
Ο γατούλης σήμερα είναι πολύ καλύτερα, έχει κεφάκια όλη μέρα και είναι πολύ αγκαλίτσας..αλλά πολύ. Τρώει σαν τρελός και κοιμάται.Όταν δεν ασχολείται με αυτά τα δύο, όλο τρίβεται.
Έχουμε όμως τα εξής προβλήματα:
το πρώτο και το πιο σοβαρό είναι ότι απο χθες παρατήρησα ότι καταναλώνει τεράστιες ποσότητες νερού. Χθες το βράδυ μόνο ήπιε δύο μπολάκια.Πήρα την κτηνίατρο τηλ. και μου είπε ότι ίσως να συμβαίνει λόγω της αφυδατωμένης του επιδερμίδας, ίσως και λόγω διαβήτη ή νεφρικής ανεπάρκειας. Μάλλον θα χρειαστούμε εξετάσεις, πράγμα το οποίο δεν είχα υπολογίσει και θα είναι σχετικά δύσκολο, τουλάχιστον προς το παρόν.
Το δεύτερο είναι ότι για την ποσότητα του φαγητού και νερού που καταναλώνει δεν ενεργείται και ουρεί αρκετά, δηλαδή απο χτες έχει φάει 5 φορές και έχει κάνει κακάκια του μία μόνο φορά. Όσον αφορά την ούρηση έχει επιλέξει μια πολυθρόνα και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο.Δηλαδή ένώ εκανε κακά στην αμμολεκάνη, έχει ουρήσει όλες τις φορές στην πολυθρόνα.
Επίσης κάνει πάρα πολύ νυχάκια. Ενώ τον παίρνω αγκαλιά και τον βάζω να κάθεται στα πόδια μου, δεν είναι ότι με γρατζουνάει αλλά ξύνει τα νύχια του πάνω μου.Συνεχομένα.Τα πόδια μου κοντεύουν να γίνουν πουα.Και ενώ του λέω "μη", αυτός δεν σταματάει με τίποτα. Για καλό το κάνει ο καημένος μου, αλλά έτσι δεν μπορώ να τον κρατήσω καθόλου αγκαλιά.
Όποιος έχει καμιά ιδέα, επίτων παραπάνω προβλημάτων μου, θα με βοηθούσε πάρα πολύ.
Η Ραλλού αγρόν ηγόραζε..δεν τον έχει πάρει πρέφα.

Μια καλη ιδεα κατα την γνωμη μου, θα ηταν να βαλεις πανω στην πολυθρονα μια πανα ή ενα υποσεντονο.
Εξετασεις θα χρειαστει σιγουρα, γιατι ναι μεν μπορει να ειναι απο το αφυδατωμενο του δερματακι αλλα με προβληματιζει το οτι κανει πιπι στην πολυθρονα, το εκανε η Ζουζου μου που ηταν διαβητικη.:hmm:
Οσο για το οτι δεν ενεργειται αρκετα, ακομα ειναι λιγο καιρο στο σπιτι σου, μπορει να φταιει αυτο. Ο White οταν πρωτοηρθε σπιτι μου εκανε 4 μερες να ενεργηθει κανονικα και να μπει σε ενα προγραμμα στα κακακια του. Αν αυτο συνεχιστει και μετα τις πρωτες μερες, καλο θα ηταν να το κοιταξει η κτηνιατρος σου.
Τα νυχακια τωρα δυστυχως ειναι μια πονεμενη ιστορια, εμενα μονο ο καημενος o White δεν το κανει, τα δικα μου το εκαναν και το κανουν ολα, μηδ' ενος εξαιρουμενου.:/:

Βρε Βάσω μου, μήπως μπόρεσες ποτέ να καταλάβεις πως μπορεί να συνδέεται ο διαβήτης με την πολυθρόνα?

Εμένα αυτό με τα νύχια δεν μου το έχει κάνει κανένα άλλο γατί, σε τετοιο βαθμό.Είναι κρίμα να θέλει να τον πάρει αγκαλιά και στα δύο λεπτά να τον αφήνω.

Βρε Βάσω μου, μήπως μπόρεσες ποτέ να καταλάβεις πως μπορεί να συνδέεται ο διαβήτης με την πολυθρόνα?

Εμένα αυτό με τα νύχια δεν μου το έχει κάνει κανένα άλλο γατί, σε τετοιο βαθμό.Είναι κρίμα να θέλει να τον πάρει αγκαλιά και στα δύο λεπτά να τον αφήνω.
Ειλικρινα δεν μπορεσα να το καταλαβω κι εγω ποτε. Παντως και η Ζουζου μου το ξεκινησε μετα την ανακαλυψη του διαβητη, σε ενα διθεσιο καναπεδακι πηγαινε η κοκονα μου που μετα το στρωσαμε πατοκορφα με υποσεντονα και μια πανα της πεθερας μου απο πανω σαν κερασακι. Ξερω οτι τα διαβητικα γατια εχουν συχνουρια, αλλα τοσο πια που να μην προλαβαινουν να πανε στην αμμο!:confused:
Τι να σου πω, εγω απλα προσαρμοστηκα και τελικα πεταξαμε καποια στιγμη το καναπεδακι γιατι βρωμουσε κι εζεχνε και απο τοτε δεν το ξανακανε ποτε, πηγαινε παντα στην αμμο μετα.
Αυτο με τα νυχια μου το κανουν ολα τα γατια μου. Μαλιστα εχω στο γραφειο αλλη μια καρεκλα απο την αλλη μερια, γιατι μου παιρνουν συνεχεια τη θεση ενω εχω δουλεια να κανω. Πανε λοιπον εκει και ζυμωνουν τα γονατακια μου με τα νυχακια τους, ξερω πως το κανουν απο αγαπη αλλα τα γονατακια μου δεν συμφωνουν καθολου.:P Ισως τελικα γι' αυτο τα γατια μου δεν ειναι πολυ της αγκαλιας.:hmm:

κανένα νέο απο την συμβίωση με τον γατούλη?

Καλησπέρα σε όλους.
Λοιπόν τα νέα μας είναι σχετικά καλύτερα. Ο γατούλης εξακολουθεί να τρώει με πολύ όρεξη και κάθε μέρα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Δεν θέλω να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα, αλλά νομίζω ότι θα καταφέρει να ξαναβγάλει την τρίχα που έχει χάσει.
Είναι ασύλληπτα χαδιάρης και όλο θέλει αγκαλίτσες.Το κακό είναι ότι είναι όλη μέρα κλεισμένος μόνος του σε ένα δωμάτιο, γιατί δεν μπορώ να τον φέρω σε επαφή με τη Ραλλού, αφού δεν του έχουν γίνει εξετάσεις. Και ο καημένος διψάει για παρέα. Αλλά κάθεται ήσυχος. Στο τέλος της εβδομάδας θα του κάνω και εσωτερική αποπαρασίτωση, απλά περιμένω να πάρει εντελώς τα πάνω του πρώτα. Χθες είχε αρκετό ήλιο εδώ και του άνοιξα το παράθυρο και έκατσε στον ήλιο πάνω από μια ώρα και έπλυνε την γουνίτσα του. Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτήν την περιποίηση, έδειξε άλλος γατούλης. :)

Μπραβο του, αντε να περασει ο καιρος να αποκατασταθει η υγεια του καημενου κι αυτου. Να δεις που θα βγαλει γουνιτσα κι εγω αυτο πιστευω, οσο για τον ηλιο δεν νομιζω πως υπαρχει στον κοσμο γατι που να μην απολαμβανει τον ηλιο, το βλεπω και με τον White που ειναι η μονιμη απολαυση του.:)

Το μαναρακι μου μωρε!
Ναταλια μου,επειδη δεν εχει τριχωμα σε πολλα σημεια,εισαι σιγουρη οτι κανει να καθεται στον ηλιο;Δεν ρωτας καλυτερα την γιατρο;:worry:

Δεν είναι καλοκαίρι μωρέ Έφη μου. Ήταν τόσο απαλός ο ήλιος, που μόνο καλό του έκανε.:)Ίσα που τον ζέσταινε τον καημένο.
Βάσω πες του White, ότι έρχεται καλοκαίρι...ποιος την χάρη του.Έχει να κάνει κάτι ξάπλες!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
μπραβο σας! παρακολουθησα την ιστορια του ταλαιπωρου γατουλη και ηθελα να σου πω πραγματικα μπραβο που ανελαβες την φροντιδα του. καλη αναρρωση ευχομαι και να γινει το τριχωμα του σαν καινουργιο :)

Μακάρι Άννα μου. Και εγώ αυτό εύχομαι, γιατί ίσως έτσι να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει σπιτάκι, όταν έρθει η ώρα του. Αλλιώς δεν το βλέπω αν μου μείνει καραφλούλης. Και θα είναι κρίμα, γιατί εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία δυνατότηα να μπορέσω να τον κρατήσω.
Α επίσης ξέχασα να σας πω, ότι σταμάτησε να έχει αυτήν την παθιασμένη σχέση με το νερό. Έχει αρχίσει και πίνει πολύ φυσιολογική ποσότητα. Τελικά μάλλον ήταν αυτό , που είπε στην αρχή η κτηνίατρος, δηλαδή αφυδάτωση.

Υπέροχα νέα! Ταχεία και ανώδυνη ανάρρωση ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας!

Δοκίμασε να του κοψεις τα νυχάκια για να μην σου χαλάει τα έπιπλα και τα πόδια! Ο ένας μου έχει μανία με το ζύμωμα, με κανονικά νύχια υποφέρω.

Χριστε μου ποση κτηνοδια ...... :mad: Αρνουμε να πιστεψω οτι ενας ανθρωπος με σωας τας φρενας μπορει να κανει τοσο κακο σε ενα αλλο πλασμα ! :mad:
Σου αξιζουν χιλια μπραβο που το μαζεψες το ψυχακι μου ! ευχομαι να αναρρωσει γρηγορα !

Μακάρι..πάμε κάθε μέρα και καλύτερα. Η όρεξη του για φαγητό παραμένει τρελλή.Δεν χορταίνει με τίποτα.Σήμερα δε, για πρώτη φορά μετά από μια εβδομάδα, παίξαμε και λίγο με ένα μπαλάκι από χαρτί.
Σοφάκι μου δεν του κόβω ακόμη νύχια, καθώς τα ποδαράκια του είναι σακατεμένα, έχει και πληγή και φοβαμαι. Κανω υπομονή για μόλις συνέλθει.Τέτοιο νύχι πάντως..ούτε τιγράκι!!!!;)

ψυχουλα...δυστυχως τετοιες κτηνωδιες συμβαινουν καθημερινα...καλα που βρεθηκατε στον δρομο του μικρουλη και σωθηκε...ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινει ενας ωραιος νταρντανογατος,κουκλος και τριχωτος!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back