Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι σαν να κοιτάς άλλο γάτο, δεν έχει καμία σχέση το πριν με τη σημερινή του εικόνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Για δε τη θηριωδία των ανθρώπων,όσο και να μιλάμε μέχρι εξαντλήσεως δεν πρόκειται να γίνει κάτι.... Όσο για σένα chat noir,είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεσαι τα μπράβο μας και τα καλά μας λόγια διότι έκανες αυτό που ένιωθες
Για σένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή,είναι να βλέπεις την τεράστια αλλαγή του γατούλη που οφείλετε σε σένα και να εισπράτεις την αγάπη του

Εύχομαι να είσαι καλά και να κάνεις πάντα αυτό που αισθάνεσαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σαλονικιά έχεις δίκιο. Και κυρίως αυτό που με ξετρελλαίνει στον γατούλη, είναι η εμπιστοσυνη που μου δείχνει. Όταν πχ ακούσει έναν θόρυβο και φοβηθεί τρέχει κατ'ευθείαν στην αγκαλιά μου και κρύβεται.
Βέβαια κάθε μέρα ξυπνάει στις 3 το ξημέρωμα και γκρεμίζει το σύμπαν. Κατά τις 6 αποκαμωμένος πια κοιμάται μέχρι το απόγευμα..το τέρας!!!!Του έχει χαλάσει το βιολογικό του. Πρέπει να τον στείλω για επιδιόρθωση!!

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση ,από την εμπιστοσύνη ενός αδέσποτου και τις περισσότερες φορές ,κακοποιημένου ζώου.Για μένα προσωπικά είναι σα ν' ανοίγει ο παράδεισοςΣας ευχαριστούμε όλους..
Σαλονικιά έχεις δίκιο. Και κυρίως αυτό που με ξετρελλαίνει στον γατούλη, είναι η εμπιστοσυνη που μου δείχνει. Όταν πχ ακούσει έναν θόρυβο και φοβηθεί τρέχει κατ'ευθείαν στην αγκαλιά μου και κρύβεται.
Βέβαια κάθε μέρα ξυπνάει στις 3 το ξημέρωμα και γκρεμίζει το σύμπαν. Κατά τις 6 αποκαμωμένος πια κοιμάται μέχρι το απόγευμα..το τέρας!!!!Του έχει χαλάσει το βιολογικό του. Πρέπει να τον στείλω για επιδιόρθωση!!![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Μακελειό 4 με 6 το πρωί,ε; Χα Χα! Αυτή η "αθώα φατσούλα κρύβει μια μαφία λοιπόν! Να τον χαίρεσαι!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki