Απάντηση: Νέα γάτα στο σπίτι - Απορίες, προβληματισμοί
Καλησπέρα Ειρήνη και σε όλη την παρέα.. και πάλι!
Δυστυχώς όσο και να αγαπάς ένα πλασματάκι και να θες να του προσφέρεις μόνο αγάπη, είναι άσχημο να μην ευχαριστιέσαι την παρουσία του στο σπίτι. Κι εγώ αυτό έχω πάθει 5 μέρες τώρα. Είμαι διαρκώς με το άγχος μην κάνει κάποια ζημιά που δε θα διορθώνεται.
Έχω ήδη φέρει το σπίτι στα μέτρα της όσο μπορώ αλλά όπως είπα και παραπάνω, είναι κάποια μηχανήματα που δεν είναι δικά μας και έχουμε στο σπίτι κατά καιρούς, είναι πανάκριβα και, πάνω από όλα, ούτε πολύ ψηλά μπορούν να πάνε για να μη τα φτάνει, ούτε φυσικά να την αφήσω να τα εξερευνήσει(έχουν ηλεκτρικό ρεύμα) κι είναι το μόνο εισόδημα αυτή τη στιγμή του σπιτιού.
Μπορεί να είμαι υπερβολική, δε ξέρω.. ίσως φταίει πως την πρώτη εβδομάδα της στο σπίτι όλα ήταν τόσο εύκολα, ακόμη και τις ώρες του τρελού παιχνιδιού.
Μήπως την κακομαθαίνω που είμαι συνέχεια μαζί της..? Τί να πω.. Και να μη τη μαλώνω δε γντ, γιατί όσο ανεξάρτητη κι αν είναι εκ φύσεως, ζούμε κι εμείς σε αυτό το σπίτι βρε παιδιά.
Χθες ανακαλύψαμε πως βρήκε ένα σχίσιμο σε ένα τοίχο και πηγαίνει με τα νύχια και τα δόντια της.. πάλι να αγχώνομαι μήπως καταπιεί κάτι και την πειράξει και φυσικά να πρέπει να τρέχω να βρω στόκο να το καλύψουμε...

Φυσικά ψάχνω και μια μεγάλη κούτα, γιατί σήμερα θα έρθει στο σπίτι ένα μηχάνημα για δοκιμές που κάνει μόνο... 5000-6000 χιλιάδες ευρώ.. να υποθέσω δε θα κοιμηθώ για καμμιά βδομάδα...??
υ.γ. αυτό το έλαιο λεμονιού πού το βρίσκω?