LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρώτο εκτρωφείο το επισκέφτηκα και πραγματικά το μέγεθος είναι εντυπωσιακό. Το πιο πιθανόν είναι ότι την πρώτη φορά που βλέπεις τέτοια γάτα τρομάζεις. Παιδιά πιστέψτε με οι εικόνες και τα βίντεο που είχα δει με αυτή την ράτσα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπεις από κοντά. Πραγματικά είναι τεράστιες και ιδίως οι αρσενικές (μπορεί να φτάσει τα 15 κιλά).
Από την άλλη μεριά οι γάτες αυτές είναι πολύ ήρεμες. Από ότι κατάλαβα δεν αγαπάνε και πολύ τα παιχνίδια και προτιμάνε να κοιμούνται, όποτε σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν το ρόλο του φύλακα
. Η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμάω να έχω μια γάτα λίγο ζωηρούλα...Βέβαια από την άλλη μερία αν κάποιος μπει στο σπίτι και δει μια τέτοια γάτα έστω και να κοιμάται σίγουρα θα πάθει συγκοπή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stef13421
Νεοφερμένο μέλος
μια τετια θα παω να παρω
yiorgoskarv σε ευχαριστω για τις πλιροφοριες. αν εχεις κιαλες με ενδιαφερει

Elena_p
Δραστήριο μέλος
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
1- Δεν μου αρέσει που δεν είναι πολύ ζωηρές. Νομίζω ότι κοιμούνται πολλές ώρες.
2- Είναι ακριβές (500-600 ευρώ από τα 2 εκτρωφεία της Ελλάδας και στην Ευρώπη πιο ακριβές)
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά όμως νομίζω ότι σαν ράτσα είναι πολύ όμορφη. Είναι μεγάλες,δυνατές και αυτό που προσωπικά μου αρέσει είναι ότι μοιάζουν με αγριόγατες πέρα από κάτι συνηθισμένο.
Από την άλλη όπως είπα και πριν εγώ θα προτιμούσα μια κανονική γάτα και θα χαλούσα τα λεφτά μου για να την φροντίσω με τον καλύτερα τρόπο. Βέβαια περί ορέξεως....
Stef13421
Νεοφερμένο μέλος
γιατι εμενα με ενδιαφερει μια τετιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3518&c=3&userid=2806
Stef13421
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jack αν και δεν είναι ράτσα, έχει φτάσει ήδη τα 5,5 κιλά ο χοντρουλίνος μου, τον παίρνω αγκαλίτσα και κοψομεσιάζομαι.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3518&c=3&userid=2806

εχουμε τον ιδιο γατο

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Ααααα ώστε όταν εξαφανίζεται ο αλητάμπουράς μου είναι σε εσένα???εχουμε τον ιδιο γατο
![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
εχω παθει πλακα με το τελευταιο μπουλουκακι!!!τελειο.αλλα αυτο που κανουν οι ιδιοκτητες ειναι εγκλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Πω πω φαντασου να σου βγει κακο γατι και δαγκωνιαρικο αυτο![]()

Σιγά μην κοιμόμουν το βράδυ... Μπάστακας θα μουν μπας και μου την πέσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Όχι απλώς έγκλημα, είναι αίσχος!!!!!!!εχω παθει πλακα με το τελευταιο μπουλουκακι!!!τελειο.αλλα αυτο που κανουν οι ιδιοκτητες ειναι εγκλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool