Γάτα τέρας

Γεια σας. Επειδή και εγώ είχα εντυπωσιαστεί από το μέγεθος αυτής της γάτας έχω ψάξει πληροφορίες και είχα και την τύχη να δω τέτοιες γάτες από κοντά. Η ράτσα είναι όντως main coon. Υπάρχουν 2 εκτρωφεία στην Ελλάδα: https://www.nektarcats.com/ και https://www.nanasmainecoons.com/.
Το πρώτο εκτρωφείο το επισκέφτηκα και πραγματικά το μέγεθος είναι εντυπωσιακό. Το πιο πιθανόν είναι ότι την πρώτη φορά που βλέπεις τέτοια γάτα τρομάζεις. Παιδιά πιστέψτε με οι εικόνες και τα βίντεο που είχα δει με αυτή την ράτσα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπεις από κοντά. Πραγματικά είναι τεράστιες και ιδίως οι αρσενικές (μπορεί να φτάσει τα 15 κιλά).
Από την άλλη μεριά οι γάτες αυτές είναι πολύ ήρεμες. Από ότι κατάλαβα δεν αγαπάνε και πολύ τα παιχνίδια και προτιμάνε να κοιμούνται, όποτε σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν το ρόλο του φύλακα :). Η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμάω να έχω μια γάτα λίγο ζωηρούλα...

Βέβαια από την άλλη μερία αν κάποιος μπει στο σπίτι και δει μια τέτοια γάτα έστω και να κοιμάται σίγουρα θα πάθει συγκοπή.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη άλλα ξέχασα κάτι. Η φωτογραφία με τον κύριο που κρατάει την τέραστια άσπρη γάτα δεν είναι πραγματική. Οι άλλες φωτογραφίες είναι όντως από γάτες main coon. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

donatella.jpg

μια τετια θα παω να παρω
yiorgoskarv σε ευχαριστω για τις πλιροφοριες. αν εχεις κιαλες με ενδιαφερει:up:

Nαι, οι Μαιν Κουν (σε μερικές περιπτώσεις) φτάνουν τα 15 κιλά αλλά παράλληλα είναι μακρουλές γάτες...σε καμιά περίπτωση δε φαίνονται τόσο χοντρές σαν τις γάτες στις φωτογραφίες.

Και εγώ αν θα έπερνα ράτσα μάλλον αυτή θα προτιμούσα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακές εμφανισιακά γάτες. Από την άλλη όμως υπάρχουν κάποια αρνητικά:
1- Δεν μου αρέσει που δεν είναι πολύ ζωηρές. Νομίζω ότι κοιμούνται πολλές ώρες.
2- Είναι ακριβές (500-600 ευρώ από τα 2 εκτρωφεία της Ελλάδας και στην Ευρώπη πιο ακριβές)

Οι γάτες τέρατα που είδαμε προηγουμένος είναι μοντάζ!!!! Έχω κάνει κι εγώ τέτοια τρελά! Μόνο 2 είναι αληθηνές!

Ο παρακάτω όμως : https://www.verismocat.com/htmscripts/leo-guinness.htm είναι αληθινός και όπως βλέπεις έχει γραφτεί στο βιβλίο του Guiness. Βέβαια δεν μπορώ να πώ ότι ο συγκεκριμένος μου αρέσει. Είναι πολύ χοντρός και μου φένεται σαν πρισμένος.
Γενικά όμως νομίζω ότι σαν ράτσα είναι πολύ όμορφη. Είναι μεγάλες,δυνατές και αυτό που προσωπικά μου αρέσει είναι ότι μοιάζουν με αγριόγατες πέρα από κάτι συνηθισμένο.
Από την άλλη όπως είπα και πριν εγώ θα προτιμούσα μια κανονική γάτα και θα χαλούσα τα λεφτά μου για να την φροντίσω με τον καλύτερα τρόπο. Βέβαια περί ορέξεως....

ηπαρχει καμια ακρη να βρουμε πιο φτινες απο 500 ευρο:hmm:γιατι εμενα με ενδιαφερει μια τετια

Ο Jack αν και δεν είναι ράτσα, έχει φτάσει ήδη τα 5,5 κιλά ο χοντρουλίνος μου, τον παίρνω αγκαλίτσα και κοψομεσιάζομαι.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3518&c=3&userid=2806

Ο Jack αν και δεν είναι ράτσα, έχει φτάσει ήδη τα 5,5 κιλά ο χοντρουλίνος μου, τον παίρνω αγκαλίτσα και κοψομεσιάζομαι.
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3518&c=3&userid=2806
:blink::blink:εχουμε τον ιδιο γατο:blink::blink:

:blink::blink:εχουμε τον ιδιο γατο:blink::blink:
Ααααα ώστε όταν εξαφανίζεται ο αλητάμπουράς μου είναι σε εσένα???:P

εχω παθει πλακα με το τελευταιο μπουλουκακι!!!τελειο.αλλα αυτο που κανουν οι ιδιοκτητες ειναι εγκλημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω φαντασου να σου βγει κακο γατι και δαγκωνιαρικο αυτο:blink:

:eek::eek::eek::eek: Σιγά μην κοιμόμουν το βράδυ... Μπάστακας θα μουν μπας και μου την πέσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω παθει πλακα με το τελευταιο μπουλουκακι!!!τελειο.αλλα αυτο που κανουν οι ιδιοκτητες ειναι εγκλημα...
Όχι απλώς έγκλημα, είναι αίσχος!!!!!!!:down::down::down:

Το θέμα είναι να μην σου τύχει τετοιο γατί γιατί αλλιώς την έβαψες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back